27 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Onikişubat kentsel dönüşüm son durum

Kahramanmaraş Onikişubat kentsel dönüşüm son durum

Kahramanmaraş'ın Dumlupınar ilçesinde devam eden kentsel dönüşümde 95 daire ve 4 iş yeri bitme aşamasına geldi. Proje dahilinde 551 konutun inşaatı da devam ediyor. 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta dönüşüm başlıyor!

Onikişubat Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantısında kentsel dönüşüm konusu ele alındı. Toplantıda Akçakoyunlu ve Şehit Evliya Mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışması başlatılmasıyla ilgili madde, İmar ve Şehircilik Komisyonu’na havale edildi.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: "Büyükşehir belediyemizle ve merkezi yönetimle koordineli olarak kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacağız." dedi.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

Kentsel dönüşümde yeni model: Bina tamamlama sigortası ve sigortalı kentsel dönüşüm devreye giriyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depremi sonrası kentsel dönüşümün önemi bir kez daha anlaşıldı. Ülke genelinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Belediyeler tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İstanbul Şişli Belediyesi, yeni bir model geliştirdi. İşte ayrıntıla

Kahramanmaraş'ın o ilçesinde 1.307 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta bulunan 1.307 metrekarelik arsa Belediye tarafından satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 1.922 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 14 Aralık'ta! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde yer alan 1.922,13 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraş'ta 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! Hak sahipleri tapularına kavuştu!

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Çamlık Mahallesi’nin 40 yıllık tapu sorununa resmen neşter vuruldu. Tapular hak sahiplerine verildi. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 3 bin metrekarelik arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksitle satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta Akbel A.Ş.'ye ait olan arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksit imkanıyla satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta konut imarlı 2 arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kavlaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 222 metrekarelik arsa satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Dumlupınar Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye, Kahramanmaraş'ta 907 metrekarelik arsayı satıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta arsa satılıyor. Peki Kahramanmaraş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeler 10 yıllığına kiralanıyor!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Kahramanmaraş Onikişubat kentsel dönüşüm son durum Haberi

Kahramanmaraş Onikişubat kentsel dönüşüm son durum

Onikişubat İlçesi Dumlupınar Mahallesi'nde bir dizi ziyarette bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Güngör konut inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti. 

Vatandaşlarımızla Bir Aradayız 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yaptığı açıklamada, “Bugün Dumlupınar mahallemizde muhtarlarımızla ve esnafımızla bir araya geldik. Ziyaretimizde mahallelerimizle ilgili ihtiyaçları tespit ettik. Belediye hizmetlerine ilişkin hem de diğer kurumlarımızla ilgili talepleri aldık. İnşallah gelen talepleri belediyemiz ve paydaş kurumlarımızla çözüme kavuşturmaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yeni Konutlar İnşa Ediliyor 

Başkan Güngör açıklamasının devamında Tekke kentsel dönüşümüyle ilgili “Özellikle Tekke’nin kentsel dönüşüm ihtiyacı için ilk etapta bin konutluk projemiz TOKİ’miz ile iş birliği çerçevesinde sürüyor. Hem Önsen bölgesinde rezerv alan hem de...