30 / 04 / 2024

Kahramanmaraş trafik sorunu

Kahramanmaraş trafik sorunu

Kahramanmaraş’ta trafik sorununa neşter vuran Büyükşehir Belediyesi kent içi trafiği rahatlatmak adına yeni yol ve bulvarın yanı sıra kavşak düzenlemelerini de aralıksız olarak devam ettiriyor

Kahramanmaraş'ta 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! Hak sahipleri tapularına kavuştu!

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Çamlık Mahallesi’nin 40 yıllık tapu sorununa resmen neşter vuruldu. Tapular hak sahiplerine verildi. İşte ayrıntılar...

Fabrikalar çalıştıracak işçi bulamıyor! Kahramanmaraş’ta maaşlar 12 bin TL’ye çıkarılsın çağrısı!

Büyük deprem felaketi, nedeniyle bölgeden göç hızlandı. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük üretim kentlerinden olan Kahramanmaraş’ı terk edenlerin sayısı çığ gibi büyürken, fabrikaların istihdam sorunu yaşamaya başladığı bildirildi.

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

Opel Rocks-e Fiyatı belli oldu! 250 bin TL'den satılacak!

Alman otomobil üretici olman Opel, otomobil severlerin karşısına cazip bir teklif ile geldi. Park ve trafik sorunu yaşayanlar için tasarlanan minimalize edilmiş boyutlara sahip olan yeni şehir otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Peki bu otomobilin fiyatı ne kadar? Aracın özellikleri neler? Detay

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

En yaşanır kentler Kuzey Avrupa Ülkeleri'nde!

En Yaşanır kentleri Kuzeyliler koruyor. İstanbul'un karışıklığının içinden bakınca mümkün değilmiş gibi geliyor. Oysa trafik sorunu olmayan, erişilebilir bol yeşil alanları bulunan, havası temiz olan kentler de bulunuyor. Bu kentlerin toplandığı bölge ise Kuzey Avrupa Ülkeleri

O evi görenler şok oldu! 1500 TL'ye hayalindeki evi yaptı!

Mega kentlerin kalabalığı gürültüsü ve trafik sorunu bir çok vatandaşı doğa hayatına itiyor. Genç bir anne küçük kızını da yanına alarak doğa içinde 1500 TL harcayarak kendi evini inşa etti. İşte o ev...

Kahramanmaraş'taki köprü inşaatı durduruldu!

3 ay önce inşasına başlanan Kahramanmaraş'taki köprünün inşaatı durduruldu. Trafik sıkıntısı çeken vatandaşlar, "Durumuna bakılırsa 2 aylık işi var, yani 1 ay denilen iş bugün başlasalar 5 ayı bulacak" dedi.

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

İstanbul, Kanal İstanbul'la nefes alacak!

TBMM Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, İstanbul'un trafik sorunu ile ilgili konuştu. Yıldırım, Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un rahat bir nefes alacağını söyledi.

Kahramanmaraş'ta çarpık kentleşme sorunu!

Kahramanmaraş'ta Türkiye'nin en dar sokağı görenleri hayrete düşürüyor. Onikişubat ilçesi Karamanlı Mahallesi'nde bulunan 40014. Sokak, çarpık kentleşme sonucunda dar bir alana kuruldu.

İstanbul'un birinci sorunu ulaşım ve trafik!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'da 'sorun nedir' diye soruldu, sordurdum ben sokakta vatandaşlara. Birinci şey, ulaşım ve trafik, istisnasız bütün ilçelerde her yerde ulaşım ve trafik en önce telaffuz edilen sorun" dedi...

Elon Musk'ın hedefinde İstanbul'un trafik sorunu var!

Ünlü iş adamı Elon Musk Türkiye ziyaretinde İstanbul trafiği hakkında detaylı bilgi aldı. Musk'ın bu kadar bilgi alması akıllara Boeing Company’nin İstanbul'da pilot proje olarak gelebilme ihtimalini getirdi.

Kahramanmaraş trafik sorunu Haberi

Kahramanmaraş trafik sorunu


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sümbüllü Bulvarı’nın faaliyete geçmesine az bir zaman kalması ile yolun bağlantı noktaları olan Yağmur Siteleri bölgesinde Boğaziçi Bulvarı ile Tekerek Bulvarı’nın birleşimi olan yerde yeni yolun getireceği trafik yükü de düşünülerek kavşak düzenlemesine başladı.


Kavşak düzenlemesinde Tekerek Bulvarı ve Boğaziçi Bulvarı’nın Fatma Hatun Camii batısındaki yola kadar olan bölgede tek yön olarak uygulamaya konuluyor. Sümbüllü Bulvarı’nın trafiğe katıldığı noktada da geometrik düzenlemeli kavşak planlanmıştır.


9 Eylül 2016 tarihine kadar devam edecek olan kavşak uygulama çalışması esnasında vatandaşların trafikte sorun yaşamamaları için kapatılan yollarda alternatif güzergahlar belirlenmiş ve Ulaşım Trafik Komisyonu’nda onay verilmiştir.


Kentin trafik sirkülasyonu bağlamında kent merkezindeki yoğunluğu kentin etrafını çevreleyen çevreyolları ile yoğunluğu dağıtarak buradan kentin ulaşabilirliğini daha hızlı ve güvenli bir şekilde akışı sağlanacaktır.


Bu kapsamda açılacak...