03 / 05 / 2024

Kahramanmaraşta 3 tünel

Kahramanmaraşta 3 tünel

Kahramanmaraş'ta yapımına 2 yıl önce başlanan ve Karadeniz ile İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayacak 9 kilometre uzunluğundaki 3 tünelde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Tünel kalıp nedir? Avantajları ve dezavantajları neler?

Tünel kalıp sistemi, yapılarda taşıyıcı duvar (perde) ve döşemelerin bütün halinde, tek işlemle yerinde dökümünü sağlayan yapım tekniğidir. Peki avantajları ve dezavantajları neler? 

Migros'ta yeni indirimler! Çamaşır kurutmalığı 139 TL’ye, Solo peçete 34,90 TL’ye, 3 tüplü ısıtıcı 699,90 TL’ye düştü!

Migros, yeni haftaya indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, çamaşır kurutmalığı 139 TL’ye, Solo peçete 34,90 TL’ye, 3 tüplü ısıtıcı 699,90 TL’ye düştü. İşte 27 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Kahramanmaraş'ta 3 bin metrekarelik arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksitle satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta Akbel A.Ş.'ye ait olan arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksit imkanıyla satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Azerbaycan, Kahramanmaraş’ta konut ve okul inşa edecek! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türkiye ve Azerbaycan arasında, Kahramanmaraş’ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. Söz konusu anlaşma, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kahramanmaraş’ta arka arkaya deprem!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Kahramanmaraş’ta bir saat içinde iki sarsıntı birden meydana geldi. Önce 1.8 şiddetinde ve daha sonra ise 3.1 şiddetinde iki sarsıntı yaşandı.

Kahramanmaraş’ta peş peşe deprem!

6 Şubat deprem felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta peş peşe depremler meydana geldi. Önce akşam 19.25’te yaşanan 4.2 şiddetindeki depremin ardından gece 03.29’da da 3.1 şiddetinde deprem oldu.

Kahramanmaraş'ta esnaf için inşa edilen geçici iş yerlerinin yüzde 92'si teslim edildi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için toplamda 64 noktada planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinden 3 bin 573'ü hak sahiplerine verildi.

Son Dakika: Kahramanmaraş'ta bir saat arayla korkutan 2 deprem!

Kahramanmaraş'ta bugün 3.5 ve 3.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD depremi son dakika haberi olarak duyurdu...

Son dakika! Kahramanmaraş’ta deprem!

Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre, Kahramanmaraş’ta artçı sarsıntı meydana geldi. Sarsıntının 3.1 şiddetinde olduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş'ta deprem oldu, Prof. Dr. Ahmet Ercan uyardı: 6.4 şiddetinde sallayabilir! Son dakika! 

Dün Kahramanmaraş'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından Prof. Dr. Ahmet Ercan önemli açıklamalarda ve uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Kahramanmaraş’ta deprem!

Merkez üssü Kahramanmaraş ve Hatay olan 6 Şubat depremlerinin ardından yaklaşık 9 ay geçmesine rağmen hâlâ bölgede artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre, yine Kahramanmaraş’ta 3.2 şiddetinde bir artçı sarsıntı meydana geldi.

Kahramanmaraşta 3 tünel Haberi

Kahramanmaraşta 3 tünel

Kahramanmaraş'ta yapımına 2 yıl önce başlanan ve Karadeniz ile İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayacak 9 kilometre uzunluğundaki 3 tünelde çalışmalar tamamlanıyor.