29 / 04 / 2024

kahramanmaraştaki mesire alanları

kahramanmaraştaki mesire alanları

Ekinözü’ne yapılmakta olan mesire alanında incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ilçe belediyeleri ile koordineli çalışarak hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini söyledi.

Fatih Mehmet Erkoç Menzelet Mesire Alanı'nı inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Bu mesire alanımızı en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Baraj manzaralı çok güzel bir mesire alanı olacak” dedi.

Depremde yıkılan binalar için kritik rapor: Kamu görevlileri 'asli kusurlu' sayıldı!

6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçti ve ilk defa Konya Teknik Üniversitesi tarafından Kahramanmaraş'taki Palmiye ve Hamidiye siteleri için hazırlanan bilirkişi raporlarında kamu görevlileri "asli kusurlu" sayıldı.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

İstanbul için flaş deprem açıklaması: Kahramanmaraş'taki gibi bir deprem burada da olabilir mi?

Yalova Çınarcık'ta meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından, uzmanlar tek tek açıklamalarda bulundu. Peki bu deprem, büyük depremi tetikler mi? Uzmanlar ne diyor? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ın o ilçesinde 1.307 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta bulunan 1.307 metrekarelik arsa Belediye tarafından satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'taki 4 bin 800 konut ay sonunda teslim edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada şehirde 4 bin 800 konutun bu ayın sonuna kadar teslim edileceğini söyledi.

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan'a, 2 bin konut daha yapılacağının müjdesini verdi. 

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 1.922 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 14 Aralık'ta! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde yer alan 1.922,13 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kentsel dönüşümle yeniden inşa edilen bina depremde 44 can aldı!

Kahramanmaraş'taki 6 Şubat deprem felaketinde 44 kişinin hayatını kaybettiği Said Bey Apartmanı'nın 2015 yılında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle kentsel dönüşüm doğrultusunda yıkılan binanın yerine yapıldığı öğrenildi.

Kahramanmaraş'ta 3 bin metrekarelik arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksitle satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta Akbel A.Ş.'ye ait olan arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksit imkanıyla satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

OHAL ilan edilen illerdeki yükseköğretim öğrencilerinden katkı payı ve öğrenim ücreti alınmayacak!

Kahramanmaraş’taki depremler yüzünden, kendisi veya ailesi OHAL ilan edilen illerdeki üniversite öğrencilerinin ve OHAL bölgesinde örgün öğretimini sürdüren öğrencilerin, öğrenim ücreti ve katkı payının devlet tarafından karşılanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kahramanmaraş Afşin'de 'Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli atıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca depremlerden etkilenen şehrin ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi'nin Kahramanmaraş'taki ilk temeli Afşin'de atıldı. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

kahramanmaraştaki mesire alanları Haberi

kahramanmaraştaki mesire alanları


Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü’ne yapılmakta olan mesire alanında incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyeleri ile koordineli çalışarak hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini söyledi.


Başkan Erkoç verdiği bilgide: “Ekinözü Yukarı İçmeler Mesire Alanımızı 22 bin metrekarelik bir alanda yapıyoruz. İhalesi tamamlandı ve inşaat çalışmaları tamamlandı. Ekinözü Yukarı İçmeler Mesire Alanımızda restoran, wc, gölet, futbol sahası, basketbol sahası, 2 adet çocuk oyun alanı, kamelya, piknik masaları, banklar, yeşil alanlar yapılacak ve içinden geçen tahliye kanalı düzenlenecek” dedi.


Ekinözü’nde içmeler bölgesini de gezen Başkan Erkoç, burada esnaflarla ve vatandaşlarla görüşerek fikir alışverişinde bulundu.



Kahramanmaraş Büyükşehir...