04 / 05 / 2024

kahve fiyatları 2022

kahve fiyatları 2022

Kahve fiyatları son bir senede yüzde 76 oranında artış gösterdi. Peki bu artış devam edecek mi? Kahve fiyatları zincir marketlerde kaç lira? İşte A101, MİGROS, ŞOK, Carrefoursa 1 Nisan 2022 fiyat listesi!

Kahve fiyatlarında artış devam edecek mi? İşte MİGROS, A101, ŞOK, Carrefoursa güncel kahve fiyat listesi!

Kahve fiyatları son bi yılda yüzde 76 oranında arttı. Peki bu artış devam edecek mi? Kahve fiyatları zincir marketlerde kaç TL? İşte MİGROS, A101, ŞOK, Carrefoursa güncel kahve fiyatları...

Kahve fiyatları cep yakıyor! İşte A101, ŞOK MİGROS, Carrefoursa kahve fiyat listesi!

Dünya genelinde devam eden kahve krizi sebebiyle kahve fiyatları katlanarak artmaya devam ediyor. Peki zincir marketlerde paket kahve fiyatları kaç TL'ye satılıyor? İşte A101, ŞOK MİGROS, Carrefoursa fiyat listesi!

Türk kahvesi tutkunlarına kötü haber: Üretim düşüyor, kahve fiyatları zamlanacak!

Uzmanlar, iklim krizi nedeniyle dünyanın önde gelen kahve üreticileri arasında bulunan Brezilya ve Endonezya’da kahve üretiminde verimin düştüğünü belirtiyor. Üretimde yaşanacak düşüşün ise önümüzdeki günlerde fiyatlara yansıması kaçınılmaz görünüyor.

Starbucks kahve fiyatlarına iki ayda ikinci kez zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Kahveseverlerin uğrak noktası olan Starbucks, ürünlerine iki ayda ikinci kez zam yaptı. Yüzde 25'e varan oranda yapılan zamlar sonrası menüdeki en ucuz 45 TL oldu. İşte yeni Starbucks kahve fiyatları...

Piyasada durgunluk! Metal fiyatları 2022 yılına göre düşüşte!

ABD'nin borç tavanı krizi ve Çin'deki talep zayıflığı faktörlerine bağlı olarak metal fiyatları haftaya beklenmedik bir başlangıç yaptı. Bu değerli maddelerin fiyatları 2022'nin zirvesinin %30 olmasıyla dikkat çekti.

Starbucks'ta zam rüzgarı! En ucuz kahve 39 TL oldu! İşte güncellenen Starbucks kahve fiyatları...

Starbucks kahve fiyatlarına zam gelmesi gündemde büyük yankı uyandırdı. Peki, Starbucks'ta kahve fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel fiyatlar...

Avrupa'da konut fiyatları yüzde 1,5 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları 2022'ninson çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,5 düşüş gösterdi.

Almanya’da konut fiyatları 12 yılın ardından ilk defa düştü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Almanya’da konut fiyatları 2022 yılının son çeyreğinde bir önceki senenin aynı çeyreğine göre yüzde 3,6 geriledi ve 2010’dan beri ilk defa düştü.

Benzin ve motorin fiyatlarında flaş gelişme! Yüzde 11 arttı! Fiyatları katladı! Duyanlar inanmıyor!

Akaryakıt fiyatları 2022’de rekor seviyeleri görmüştü. Benzin litre fiyatı bir senede yüzde 44 zamlanırken, motorin fiyatları ise yüzde 73 yükseldi. Fiyat artışına karşın yurt içi piyasalarda 2022’de benzin ve motorin satışları yükseldi. Benzin satışları yüzde 11,08 ve motorin ise yüzde 0,12 arttı.

Starbucks kahvelerine yüzde 30'a varan zam! Kahve fiyatları ne kadar? Filtre, Mocha, Espresso 7 Ocak 2023 fiyat listesi

Enflasyonla mücadelesi kısa süren Starbucks, kahve fiyatlarına yine zam yaptı. Ülkemizde de geniş bir tüketici kitlesi bulunan Starbucks'ın Türkiye genelindeki fiyatları güncellendi. 

Küresel gıda fiyatları 2022 yılında tarihi bir rekora imza attı! En çok hangi ürünlerin fiyatı yükseldi?

Önce pandemi ve kuraklık, ardından da Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle yaşanan gıda krizi, geçtiğimiz yıl fiyatların tarihi seviyelere yükselmesine neden oldu.

9,92 TL'den 14,35 TL'ye yükselen gümüş için akıl almaz açıklama! Altından da fazla kazandıracak! Koşun hemen!

Gümüş fiyatları 2022 yılının başlarında 9,92 TL'den işlem görürken sene sonunda 14,53 TL'ye yükseldi. Altın ve Piyasa Uzamanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında da yükselmeye devam edeceği ve altından daha fazla kazandıracağı açıklandı.

Altın yatırımcısını 2023'te neler bekliyor? Altın fiyatları fırlayacak mı?

Altın fiyatları için 2023'de iki senaryo var. Her iki senaryoda da altın fiyatları 2022'den daha iyi bir seyir izliyor. Ekonomik durgunluk ve enflasyon senaryosunda ise altın fiyatları katlanarak artıyor!

Dünyaca ünlü uzman, altının 2023’teki fiyatı için çok net konuştu!

Altın fiyatları 2022’nin son günlerinde yaşadığı hareketlilikle en çok konuşulan konuların başında gelirken, bu değerli madenin 2023’te nasıl bir seyir izleyeceği de çok merak ediliyor. İşte bu sorunun yanıtını dünyaca ünlü bir uzman açıkladı.

Kahve tutkunlarına özel Arnica Kahve Makineleri! Fiyatları ne kadar? İşte 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Arnica Kahve Makineleri fiyatları ne kadar? Arnica kahve makineleri özellik nelerdir? İşte detaylar...

kahve fiyatları 2022 Haberi

kahve fiyatları 2022

Son bir senede yüzde 76 oranında yükselen kahve fiyatlarının, Rusya Ukrayna Savaşı'nın gübre fiyatlarını körüklemesi nedeniyle 2022 yılında da artmaya devam edeceği belirtiliyor. Özellikle 2022 yılının üçüncü çeyreğinde kahve piyasalarında panik başlayabileceği öngörülüyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş piyasalarda ana gündem maddesi olmaya devam ediyor.

NTV'nin haberine göre Rusya'ya uygulanan yaptırımların gübre fiyatlarını arttırdı. Gübre fiyatlarının artması ise kahve sektörüne yansıyor. Piyasa uzmanları gübre kullanımının azalmasıyla üretim ve kalitenin istenilen seviyelere ulaşamayacağını ve bunun acısının bu senenin  üçüncü çeyreğinde çıkmaya başlayacağını kaydediyor.

Kahvenin üretim merkezi olarak bilinen Brezilya’nın sadece 3 ila 6 ay yetecek kadar gübre stoku olduğu için kahve piyasasında 3'üncü çeyrekte panik başlayabileceği belirtiliyor. Peki, zincir marketlerde kahve fiyatları kaç TL? İşte İşte MİGROS, A101, ŞOK, Carrefoursa güncel...