18 / 05 / 2024

Kale Alarm dükkanlara özel kampanya

Kale Alarm dükkanlara özel kampanya

Türkiye'de güvenliğin adresi olan Kale Alarm ve Vodafone işbirliği ile düzenlenen kampanyada, esnaf yüksek güvenlik sağlayan alarm sistemini dört ay ücretsiz olarak dükkanında kullanabiliyor.

İstanbul depremi için alarm zilleri çalıyor: Rant beklentisi olmadan dönüşüm yapılmalı! 

TÜRMOB tarafından hazırlanan deprem raporuyla ilgili bilgi veren Emre Kartaloğlu, İstanbul için de alarm zillerinin çaldığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ileSerkan Öner tarafından kuruldu.

Bakanlık, rantı yüksek caddelerdeki ev ve dükkanlara rezerv alanı gerekçesiyle el mi koyacak?

Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasıyla birlikte vatandaşların yeni yasaya ilişkin soru işaretleri çoğaldı. Bu kapsamda hak sahipleri kendi rızaları alınmadan tapulara el konulacağına yönelik kaygılar yaşıyor.

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

TOKİ'den bu ile yeni konut ve dükkanlar geliyor! İhalesi 14 Kasım'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi 14 Kasım'da ihaleye çıkacak. Projede konutların dışında dükkanlara da yer veriliyor.

İstanbul barajları alarm veriyor! Su seviyesi yüzde 21’e düştü

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı yüzde 21,01'e kadar geriledi. Son dönemde yağmurların yağmaması ve kurak bir dönem geçirdiğimiz son zamanlarda barajlarda alarm veriyor. İşte haberin ayrıntıları...

Altında kırmızı alarm! Dünyaca ünlü analiz uyardı! Altın 2023 yılının en düşük seviyesine gerileyecek

ABD Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatları gündemden düşmüyor. Vatandaşlar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusunu araştırırken dünyaca ünlü analizden korkutan açıklama geldi.

Buğdayda kırmızı alarm! Dünyanın sadece 2 aylık buğday devir stoku kaldı!

Türkiye buğday üretiminde mart ayı yağışları ile beraber rekoltede hedefi tutturmayı beklerken, dünya kritik dönemece girdi. IAOM Avrasya Bölge Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Çin hariç, dünyanın 2024 yılı Haziran ayı sonrası hasat sezonuna 2 aylık stokla gireceğini söyledi.

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için yeni tarih açıklandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Kastamonu projesinde konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilecek.

Sonunda bu da oldu! Artışı önlenemeyen sütte alarm, peynirde dilim dilim dönemi!

Sonunda bu da oldu! Bebek bezi ve maması, zeytinyağı derken şimdi de marketlerde fiyatı aşırı artan süte de alarm takıldığı ortaya çıkarken, peynirde ise dilimle satış dönemi başladı!..

Dolar o gün 10 TL olacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Fed faiz kararı öncesi dolar/TL kuru haftanın ilk gününe yatay seviyede başlarken doları olanların resmen başından aşağı kaynar su dökülecek, haber geldi.  Dolar o gün 10 TL olacak! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Euro düşüyor! Elinde euro olanlar için kırmızı alarm!

Euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Euro kuru bugün resmen düşüşe geçti. Euro bugün yüzde 0,33 düşüş kaydetti. Elinde euro olanlar için kırmızı alarm. İşte 19 Eylül 2022 euro kuru...

Et fiyatlarında indirime gitti! Önünde uzun kuyruklar oluştu!

Adana’da hizmet veren bir kasap Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım ve Kredi Kooperatifi marketlerindeki indirimleri açıklaması ve diğer temel gıda ürünleri satan market ve dükkanlara indirim çağrısı yapması üzerine fiyatlarında yüzde 25 indirime gitti. Kasabın önünde uzun kuyruklar oluştu.

Kale Alarm dükkanlara özel kampanya Haberi

Kale Alarm dükkanlara özel kampanya

Türkiye'de güvenliğin adresi olan Kale Alarm ve Vodafone işbirliği ile düzenlenen kampanyada, esnaf yüksek güvenlik sağlayan alarm sistemini dört ay ücretsiz olarak dükkanında kullanabiliyor. Kale Alarm sisteminden yararlanan esnaf, Vodofone esnaf tarifesi kapsamında cep telefonu üzerinden her an her yerde iş yerindeki alarmını yönetebiliyor. Böylece kapatıp çıktığında aklı dükkanda kalmıyor!


Dükkanını hırsızlığa karşı güven altına almak isteyen ama ‘alarm taktırmak çok pahalı’ diyen esnafın imdadına Kale Alarm ve Vodafone yetişiyor! Türkiye’de güvenliğin adresi olan, Kale Alarm ile işletmelere maliyet avantajı ve verimlilik artışı sağlayan çözümler geliştiren Vodafone İş Ortağım'ın hayata geçirdiği kampanya, esnafın güvenlik ihtiyacını da karşılıyor. Vodafone’un Esnaf tarifelerine geçen esnaf, Kale Alarm’ın sistemini dört ay ücretsiz kullanabiliyor. Böylece dükkanını kapatıp giden esnafın aklı iş yerinde kalmıyor, cep telefonu...