02 / 05 / 2024

Kale alarm sistemi kampanyası

Kale alarm sistemi kampanyası

Bu sıralar hissedilen sıcaklık gölgede kırk ise hissedilen tehlike sıfırın altında! Kale 7/24 alarm sistemi ile mevsim normallerinin çok üstünde kampanya sağlıyor. Kale alarm sistemi Ağustos ayına özel ücretsiz kurulum yapıyor.

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.

Kale Alarm'la eviniz de cebiniz de güvende! TL üzerinden 24 ay sabit fiyatlandırma!

Kaliteli ürünleri ve doğru fiyatlandırma politikası ile dikkat çeken Kale Alarm; TL üzerinden fiyatlandırdığı ürünleriyle kullanıcılarının kur dalgalanmalarından etkilenmesini önlüyor.

Faizsiz konut sistemi alarm mı veriyor?

Türkiye’de hızla büyüyen faizsiz ev sistemleri alarm vermeye başladı. Kovid-19 süreci ile işsiz kalan, hastalanan üyeler parasını çekmek isteyip sıkıntı yaşayınca pek çok mağdur avukatlara başvurdu. 

Yıllık 200 liraya konut sigortası yaptırabilirsiniz!

Evimizi korumak için konut sigortası mı yaptıralım yoksa alarm sistemi mi taktıralım? sorularına cevap arayanlar için  ortalama bir eve yıllık 150-200 TL gibi çok uygun fiyatlara konut sigortası yaptırılabiliyor...

Kale Mantolama binaları koruma altına alıyor!

Kale Mantolama, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alıyor. Tüketicileri yaz-kış konforlu bir yaşam standardına kavuşturuyor.

Kale Alarm ile aklınız evde kalmasın!

Kale Alarm ile tüm bu tedirginlikten kurtulabilir, çocuğunuzun eve girdiği andan itibaren eve giriş sinyalini mobil uygulamanızdan kontrol edebilir, tam anlamıyla güvenliğinden emin olabilirsiniz.

Kale Alarm ile aklınız evde kalmasın!

Kale Alarm ile siz evinizdeyken ya da dışarıdayken, hem sevdiklerinizi hem de eşyalarınızı kötü niyetli kişi ya da kişilere karşı koruyabilirsiniz. Kale Alarm güvencesiyle tam kapsam koruma altına alırken, yaşam standardınızdan ödün vermenize de gerek kalmaz.

Kale Alarm'dan esnafı güvende hissettirecek kampanya!

Kale Alarm ve Vodafone işbirliği ile düzenlenen kampanyada, esnaf yüksek güvenlik sağlayan alarm sistemini dört ay ücretsiz olarak dükkanında kullanabiliyor.

Kale Alarm ve Vodafone'dan esnafa özel kampanya!

Türkiye'de güvenliğin adresi olan Kale Alarm ve Vodafone işbirliği ile düzenlenen kampanyada, esnaf yüksek güvenlik sağlayan alarm sistemini dört ay ücretsiz olarak dükkanında kullanabiliyor.

Kale Mantolama ile yüzde 50’ye varan tasarruf!

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Kale Mantolama ile Enerji Kimlik Belgesi sahibi olun!

Kale Mantolama sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor. Akbaş, “Artık binasında ‘Kale Mantolama’ sistemi ile ısı yalıtımı yaptıranlar, aynı zamanda ‘Enerji Kimlik Belgesi’ne sahip oluyor” dedi.

Kale Mantolama yaptırana Enerji Kimlik Belgesi Kalekim’den!

10 yıl garantili ısı yalıtımı sistemi ile sektörde fark yaratan Kalekim, ‘Kale Mantolama’ sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor.

Kocaeli Karaağaç Kültür Merkezi'nin temeli yarın atılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’nın Karaağaç köyüne yapılacak kültür merkezinin temeli atılıyor. Kültür merkezinde yangın alarm sistemi, seslendirme sistemi, cephe ve dekoratif aydınlatma sistemleri de bulunacak.

Kale alarm sistemi kampanyası Haberi

Kale alarm sistemi kampanyası

“Tam Kapsam Güvenlik” anlayışıyla hizmet veren Kale Güvenlik Sistemleri A.Ş., alarm ve kamera izleme hizmeti almak isteyenlere Ağustos ayına özel ücretsiz kurulum ve aktivasyon sağlıyor. Bu kampanya ile Kale Güvenlik Sistemleri’ne yeni üye olacaklar montaj ve kurulum ücreti ödemeyecekler.


KALE 7/24 ile ev veya iş yerlerine kurulan alarm sistemleri, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun olarak dizayn ediliyor. Uzman satış danışmanlarının montaj öncesinde yaptıkları ücretsiz keşif esnasında, yaşam senaryolarına uygun güvenlik sisteminin bileşenleri tespit edilip müşteri ihtiyaçlarına karşılık veren en uygun konfigürasyon...