28 / 04 / 2024

kale devrilmeli sürme sistemi

kale devrilmeli sürme sistemi

Kaliteli ve yenilikçi ürünleri ile kapı ve pencere aksesuarı sektörünün önde gelen markası Kale Kapı Pencere Sistemleri, 13-16 Mart 2008 tarihleri arasında düzenlenen 9. Uluslararası Pencere Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiliyor.

Volkswagen açıkladı! Volkswagen'in yeni markasının ilk modelleri açıklandı...

Volkswagen'in yeni Scout markası, önümüzdeki sene piyasaya çıkaracağı elektrikli pick-up ve SUV sürme yolunda çalışmalar yapıyor. VW Scout CEO'su Scott Keogh tasarımların yüzde 95 oranında tamamlandığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi kaç TL?

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyatı...

Ankastre fırın ile mutfağınızda rahatlık sürme zamanı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler için Ankastre fırın olarak geliştirilen elektrikli cihaz, 5 farklı pişirme programıyla birlikte hızlı ön ısıtma özelliğine sahiptir. Ankastre fırın geniş iç hacmi ve zamanlayıcı fonksiyonuyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Süpürme ve silme işlemini aynı anda yapan Tineco FLOOR ONE S3 kablosuz süpürge 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Zamandan tasarruf sağlamak için üretilmiş Tineco FLOOR ONE S3, evde çok işinize yarayacak. Hem ıslak hem kuru süpürme işlemi yapan Tineco FLOOR ONE S3, aynı zamanda kablosuz bir süpürge. Yapay zekâ ile güçlendirilen FLOOR ONE S3 şimdi tanışma fiyatıyla 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Yabancılar Türkiye'den ev alma yarışına girdi!

Konut satışlarında rekor kırılmasının büyük sebeplerinden biri fiyat artışının sürme beklentisi ve yabancıların gayrimenkul yatırımlarına olan yoğun ilgisi.

Van Başkale'deki deprem konutları kısa sürede tamamlanacak!

Van'ın Başkale ilçesinde depremzedeler için inşa edilen deprem konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Deprem konutları kısa süre içerisinde depremzedelere teslim edilecek. 

BJK Token mı geliyor?

BJK tarafı piyasaya token sürme konusunda henüz beklemede. Alınan bilgilere göre; BJK yönetimi uzun bir zamandır yerli token üreticisi ile görüşüyor. Süreç içinde rakamlar gündeme gelmiş, pazarlıklar gerçekleştirilmiş. Ancak tüm gelişmelere rağmen yönetim henüz beklemede.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

kale devrilmeli sürme sistemi Haberi

kale devrilmeli sürme sistemi
Kale Kapı Pencere Sistemleri, ısı yalıtımı ve pencere sistemlerinde uzun ömür sağlayan iki yeni ürününü Tüyap'ta düzenlenen 9. Uluslararası Pencere Fuarı'nda tanıtacak.
Bu yeni ürünlerden biri "Kale Devrilmeli Sürme Sistemi". Ürünün temel özelliği,  standart sürme sistemlerindeki gibi geniş açılım yüzeyi sağlaması ve açılım esnasında minimum yer kaplamasıdır. Ayrıca standart sürme sistemlerinden fazla olarak ısı yalıtımı sağlar. Diğer yeni ürün "Ek Makas Sistemi" ise, pencere sistemlerindeki ağırlık yükünü eşit olarak paylaştırıyor ve sistemin ömrünü uzatıyor.
55 yıllık Kale markası güvencesi ve üstün teknolojiyle üretilen, Almanya Rosenheim Enstitüsü'nden aldığı sertifika ile kalitesi tescillenen Kale Kapı Pencere Sistemleri, sektöründe bir dünya markası olma yolunda ilerliyor.
Kale Devrilmeli Sürme Sistemi, geniş açılım yüzeyi ve açılım esnasında yer kaplamama avantajı ile  kullanım kolaylığı getirirken,...