06 / 05 / 2024

Kale Endüstri konut projeleri

Kale Endüstri konut projeleri

Kale Endüstri Holding, yeni yatırımlar için kolları sıvadı. Artaş İnşaatla 800 konutluk bir site kurmak için proje geliştirildi. Artaş ile ayrıca Yenibosna'da iki residence inşaatı yapılacak...

Kale Endüstri Holding'in ilk konsept mağazası açıldı!

Kale Endüstri Holding'in entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazası genel merkezinin de bulunduğu Ayazağa'daki Vadistanbul'da hizmete açıldı.

Kale Endüstri Holding’in İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Öztürk oldu!

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Kale Endüstri Holding, 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Kale Endüstri Holding, inovatif, nitelikli, satana katma değer, kullanana yüksek verim sağlayan ürünlerini, 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tüketici ile buluşturuyor.

Baran Endüstri İnşaat Metal ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran Endüstri İnşaat Metal ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih Alan tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Beyoğlu, Karaköy, Emekyemez Mahallesi'nde kuruldu.

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi, Ayhan Şekeroğlu Şube Müdürlüğünde 567 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Sarıyer, Hisarüstü Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Bebek Yolu Sokak'ta açıldı.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisine AVM mi yapılacak?

Çevre Bakanlığı, Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisine AVM ve rezidans yapımı için "çok özel" izin verdi. Öğrenciler ayağa kalktı, velileri yargıya taşıdı. Bilirkişi, "Bu rant projesi. İhtiyaç yok" dedi.

Takyapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Takyapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Turan Uslu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ak Zambak Sokak'ta kuruldu.

Ribat Endüstri Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ribat Endüstri Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi, Ali Suat Eyüboğlu Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Rıhtım Caddesi'nde açıldı.

6. Yapı-Endüstri Merkezi’nin gündemi ne oldu?

Yapı-Endüstri Merkezi’nin (YEM), bu yıl 6. sını düzenlediği “Konutun Gücü Adına” başlıklı konferansta yapı, mimarlık, tasarım, gayrimenkul ve inşaat alanlarının önde gelen temsilcileri AKG Gazbeton, Blum TR ve Çuhadaroğlu sponsorluğunda bir araya geldi.

Afyon Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yıkılacak!

68 yıldır ilimizde eğitim öğretim hayatına devam eden şehrin köklü ve başarılı okulları arasında yer alan Afyon Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin binası yakın bir süre sonra yıkılıp yerine yenisi yapılacak

3 Aslan Proje Restorasyon İnşaat Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Aslan Proje Restorasyon İnşaat Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Çolakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Trabzon'da Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi toplantısı yapıldı!

İNCELEME ve ziyaretler için dün havayolu ile Trabzon'a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen "Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi' projesinin toplantısına katıldı.

Kale Endüstri konut projeleri Haberi

Kale Endüstri konut projeleri

Cumhuriyet'in ilk sanayicilerinden olan Sadık Özgür'ün 1953 yılında temellerini attığı Kale Endüstri Holding, yeni yatırımlar için kolları sıvadı.Geçen yıl elektronik güvenlik ve alarm izleme hizmeti pazarına giren grup, inşaat sektöründe de boy gösterecek. Artaş İnşaatla 800 konutluk bir site kurmak için proje geliştirildi. Artaş ile ayrıca Yenibosna'da iki residence inşaatı yapılacak. 


Kilit sektörünün lideri geçen yıl 60'ıncı kuruluş yılını kutlayan Kale Endüstri Holding, bünyesinde bulunan 8 şirketle hem var olduğu sektörlerde, hem de gireceği yeni alanlar ile büyüme hamlesi başlattı. 


400 milyon liraya ulaşan cirosu ve 2 bine yakın çalışanı olan Holding, ürettiği kilit, kapı pencere sistemleri, çelik kapı ve kasalarla ev ve işyerlerini güvenli bir 'kale' haline getirmek için çalışıyor. Bu alandaki ihtisasına yeni ürünler de ekleyerek yan alanlara adım...