07 / 05 / 2024

Kale Holding yapı fuarı

Kale Holding yapı fuarı

Kale Endüstri Holding, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli "Yapı Fuarı" olma özelliğini sürdüren “38. Yapı Fuarı–Turkeybuild”de yenilikçi ürün ve çözümlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ileSerkan Öner tarafından kuruldu.

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası hisselerinin bir kısmını 6,8 milyar TL'ye sattı! 

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası'nda 575 milyon TL nominal değerli hisselerinin hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle, borsa dışında kurumsal yatırımcılara toplam 6 milyar 756 milyon 250 bin TL'ye satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Saydan tarafından kuruldu.

3S Kale 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta açıklayacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan 3S Kale Holding, 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

3S Kale Topaz Residence Avrupa’nın en iyileri arasında!

3S Kale Holding imzasıyla hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence, European Property Awards organizasyonunda 4 kategoride ödül aldı.

3S Kale Topaz Residence'ta son 30 konut!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale TOPAZ Residence, projesinde yer alan son 30 konut sahiplerini bekliyor.  

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gemici ve Deniz Beyza Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı!

Sektördeki 22 seneyi aşkın deneyimiyle göz dolduran Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı...

Yunus Çolakoğlu kimdir?

3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atanan Yunus Çolakoğlu kimdir? Yunus Çolakoğlu hangi görevlerde bulundu?

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

3S Kale Topaz Residence Topkapı'da yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe köklü geçmişinden gelen güven ve kalite anlayışıyla konut projeleri hayata geçiren 3S Kale Holding'in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale Topaz Residence projesi Topkapı'da yükseliyor.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Kale Holding yapı fuarı Haberi

Kale Holding yapı fuarı

Kale Endüstri Holding, 21-25 Nisan 2015 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve 1250 katılımcıya ev sahipliği yapan Yapı Fuarı’na, Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kale Kilit, Kale Çelik Eşya, Kale Kilit Dış Ticaret ve Kale Güvenlik Sistemleri şirketleriyle katıldı. Ürün gamının oldukça zengin tutulduğu fuarda, firmanın en dikkat çeken ürünleri arasında 6. Seviye Çelik Kapı bulunuyor. Türkiye’deki tüm rakiplerini geride bırakarak TSE sertifikasını alan ve 6. Seviye Çelik Kapı üretimini elinde bulunduran lider kurum, SMS Atan Kasa ile de dikkatleri standa çekti. Kasanın en önemli özelliği, herhangi bir dış müdahale, zorlama veya aşırı ısıya maruz kaldığı durumlarda kullanıcıya mesaj atarak uyarıda bulunmasıdır.



Kale Endüstri Holding; Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgedeki en büyük...