25 / 07 / 2024

Kale Seramik bloklarında satılık

Kale Seramik bloklarında satılık

İstanbul Beşiktaş İlçesi'nde yer alan Kale Seramik Blokları'nda yer alan daire İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 17 Şubat 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arasında ihale ediliyor.

Avcılar Kınalı Blokları'nda kamu personeline özel indirim! Teslimler 6 ay sonra!

Ceya Mimarlık tarafından Avcılar'da inşa edilen Kınalı Blokları'nda devlet personeline özel indirim kampanyası başladı. Peki Kınalı Blokları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte Kınalı Blokları ile ilgili ayrıntılar...

Seyitnizam İşçi Blokları'nda ilk imzalar atıldı! 82 daire, 14 bina için kentsel dönüşüm başlıyor!

10 senedir kentsel dönüşüm sürecinde olan Seyitnizam İşçi Blokları’nda ilk imzalar resmen atıldı. Zeytinburnu Belediyesi’nin garantörlüğünde özel sektörle yapılan anlaşmada, toplamda 82 konut yenilenecek ve hak sahiplerine verilecek. İşte ayrıntılar...

Veliefendi İşçi Blokları'nda dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan İşçi Bloklarının kentsel dönüşümü için hak sahiplerinden meydana gelen sözcü bir grup ile yüklenici firma arasında imzalar atıldı.

Zeytinburnu İETT Blokları'nda geri sayım başladı! Maliklerle anlaşma yapıldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Zeytinburnu'nda inşa edeceği İETT Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde maliklerle anlaşma yaptı. İşte ayrıntılar...

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajı!

Nef güvencesiyle İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Başkale deprem konutlarında incelemeler yaptı. Peki Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda vade farksız 50 taksit avantajı!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve  yüzde 0.99 faiz fırsatının yanında vade farksız 50 taksit avantajı sunuluyor. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve  yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor...

Rize Belediye Blokları'nda yıkım başladı!

Rize'de yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 1970'li senelerde deniz dolgusu üzerine yapılan, kentin ticaretinin yüzde 30'unun gerçekleştiği ve korozyon sebebiyle tehlike arz eden "Belediye Blokları"nın yıkımları başladı.

KİPTAŞ Okmeydanı Van Blokları'nda 80 daire hak sahiplerine dağıtılacak!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm sürecinde önemli bir yere sahip olan Van Blokları’ndaki 130 konutu teslime hazır hale getirdi. Beyoğlu Belediyesi ile ortak yürütülen çalışmalarda 80 konut hak sahiplerine dağıtılacak. 

Soner Yalçın'ın kaçak villasına bakanlık el koydu!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Oda TV’nin sahibi ve Sözcü Gazetesi’nin yazarı Soner Yalçın’ın Levent’te yeniden inşa ettiği kale gibi villasında incelemeler yaptı.

Kale Seramik bloklarında satılık Haberi

Kale Seramik bloklarında satılık

İstanbul Beşiktaş İlçesi'nde yer alan Kale Seramik Blokları'nda yer alan daire İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından   1 milyon 250 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyla yapılacak.


1 NO’LU TAŞINMAZIN Özellikleri: İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Bebek Mahallesi, Yol Mevkii, 1363 ada, 61 parselinde kayıtlı taşınmaz olup, adres olarak Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Seramik Sokak, 3/1 dış kapı no.lu, 2. kat, 8 no.lu bağımsız bölüm adreste yer almaktadır.


Yerinde yapılan incelemede; taşınmazın bulunduğu site Kale Seramik Blokları olarak adlandırılmaktadır. Ancak kadastro müdürlüğünün harita (plan) örneğine göre her bina bir parsel üzerinde yer almaktadır. Parselin etrafı duvar ile çevrilmiş olup bina bahçe içerisinde yer almakta, arka cephede bahçenin bir kısmı açık otopark olarak kullanılmaktadır. Yerindeki incelemede 61 parsel üzerinde bulunan bina;...