17 / 07 / 2024

Kale Seramik Eğitim

Kale Seramik Eğitim

Kale Seramik sosyal sorumluluk projesi ile, kadınlara kendi alanında sertifikalı usta olma avantajı sağlıyor. Firma ilk olarak Ankara'da başlatılan uygulamayı Türkiye'ye yaymayı hedefliyor...

O belediye eğitim şartı olmadan güvenlik görevlisi alacak! Süresi dolmadan başvurun!

Malatya Kale Belediyesi tarafından eğitim şartı olmaksızın işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Alınacak personeller için gerekli olan koşullar ise belli oldu. Biz de detayları ve başvuru koşullarını sizin için derledik...

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

Seramiksan'ın usta eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Konya ve Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi. Seminerlere ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.

VitrA'dan karo ustalarına sertifikalı eğitim!

VitrA, seramik uzmanı yetkili servisinde çalışan 70'e yakın karo ustasına eğitim aldırıp, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) sınavlarından geçerek sertifika sahibi olmalarını sağlayacak.

Başkale Belediyesi’nden Eğitim Destek Evi ve Kreş Projesi!

Van’ın Başkale Belediyesi’nin Eğitim Destek Evi ve Kreş Projesi tamamlandı. Ocak ayında ihalesi yapılıp nisan ayında yapımına başlanılacak proje, toplamda 1606 metrekare alana sahip olacak.

Malatya'daki 17 okul yenilendi!

Dr. İbrahim Bodur Kale Seramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfının (KSV) "İlk İşim Okullarda Değişim" projesi kapsamında, Malatya'da meslek edindirme kursunu bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü, Graniser'e teşekkür plaketi verdi!

Seramik sektörünün önde gelen markası Graniser, renovasyon projeleri kapsamında okullara vermiş olduğu seramik desteğinden dolayı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Kaan Peker tarafından onurlandırıldı.

Seramiksan usta işi eğitim günleri devam ediyor!

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı usta işi eğitim serisinin üçüncüsünü "Seramik Sağlık Gereçleri Montaj Eğitimi" adıyla İzmir'in Bergama ilçesinden gelen ustalarla gerçekleştirdi.

Seramiksan ustalara yönelik eğitim serisi başlattı!

Seramik sektörü markası Seramiksan, ustalara yönelik eğitim serisi başlattı. Eğitimlerin ilki ise vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirildi.

Seramiksan'dan usta işi eğitim!

Seramiksan'dan usta işi eğitim. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı eğitim serisinin ilkini vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirdi.

İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim Vakfı staj ve iş imkânı sağlıyor!

İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (KSV) burs verdiği üniversite öğrencilerine Kale Grubu şirketlerinde staj ve iş imkânı sağlıyor. Vakıf, bugüne kadar 700'ün üzerinde öğrenciye burs verdi.

Ümraniye'deki İstanbul Trafik Eğitim Parkı mayısta açılıyor!

Ümraniye'de 13 bin 300 metrekarelik alana yapılan İstanbul Eğitim Parkı'nda karayollarının standartlarına uygun yollar, kavşak, alt ve üst geçitler bulunuyor

İzmir Buca'ya Yangın Eğitim Merkezi yeni bina inşaatı yapılacak!

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, Buca Yangın Eğitim Merkezi yeni bina inşaatı yaptıracak

Kale Seramik Eğitim Haberi

Kale Seramik Eğitim

Kale seramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (KSV), maiddi imkanları olmayan kadın ve gençlere umut ışığı oluyor. Vakfın ilk olarak Ankara'da başlattığı çalışma ile, kadınlar aldıkları eğitimler sonrasında, firmanın kendi alanında Avrupa Birliği sertifikalı usta oluyor. Bugüne kadar 4 bin 397 işsiz genci meslek sahibi yapan vakıf, ilk eğitimini Ankara Gölbaşı'nda vermişti. Kale seramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı'nın hedef ise Türkiye'nin her yerinde bu çalışmaları yürütmek. Bu eğitimler sonunda sertifika alan kadınlar, yer ve duvar karo döşemeciliği alanında çok rahat iş...