17 / 06 / 2024

kale seramik sektörler ligi

kale seramik sektörler ligi

Yapı ligi Spor Merkezi, sektörleri ve sektör devlerini yeşil sahalarda bir araya getirerek bir ilki daha gerçekleştirdi

İnşaat sektörü, konkordato ilan eden sektörler arasında zirvede! 

İnşaat sektöründe iflaslar peş peşe açıklanırken, konkordato ilan eden firmaların sayısı da sektörler arasında zirveye yerleşti. İşte ayrıntılar...

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul, ilk gününde günün ilk yarısında geriledi. Çimento ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri yatırımcısına kaybettirdi. Peki borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Dikkat çeken sonuçlar! 2022'de en çok eleman arayan sektörler ve en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri oldu?

En fazla eleman ilanı veren sektörler hangileri, en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri? En çok başvuru hangi saatlerde yapılıyor? En hareketli ay hangisi oldu? İşte istihdama dair dikkat çeken sonuçlar...

2023’te borsada hangi sektörlerin yıldızı parlayacak, yatırımcı için riskli ve karlı sektörler hangileri olacak?

Borsa, yeni yıla tarihi rekorlarla girerken, yatırımcının da en fazla merak ettiği, önümüzdeki yıl yıldızı parlayacak sektörler hangileri olacak sorusu. işte bu sorunun yanıtlarını konunun uzmanı bir isim detaylarıyla açıkladı.

Gayrimenkul sektörü hapşırsa diğer sektörler hasta oluyor!

2018 yılında gözlerin gayrimenkul sektörü üzerinde olduğunu söyleyen Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, sektörün 200 alt sektörü etkilediğini belirterek, "Bizim sektör hapşırsa diğer sektörler hasta oluyor" dedi.

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Hasanoğlu İnşaat, MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne katılacak!

11-12 Ekim'de WOW Convetion Center'de gerçekleşecek olan MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne Hasanoğlu İnşaat da katılacak..

Kale Grubu savunma ve havacılık sektörlerinde de faaliyet gösteriyor!

Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, “Seramikle topraktan başladığımız yolculuk savunma ve havacılıkla gökyüzüne taşındı." dedi.

Handan Derya Ercan: Seramik sektörü teşviki hak ediyor!

Kaleseramik Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Handan Derya Ercan, Yeşilköy CNR EXPO'da başlayan UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'nda Türkiye'nin seramik sektöründeki yerini anlattı.

Capital 500'de en fazla ciro yapan sektörler açıklandı!

Capital 500'de ciro bakımından en fazla ciro yapan sektörler açıklandı. İnşaat sektörü listenin 6. sırasında yer aldı...

İnşaattaki büyüme seramik sektörünü etkilemiyor!

Hitit Seramik, seramik zemin kaplamaları sektörüne ilişkin değerlendirmeler de bulundu. Firma, "İnşaat sektöründeki sayısal büyüme, aynı oranda seramik zemin kaplaması kullanımını artırmamaktadır'' dedi.

Seramik sektörünün 2023 hedefi 3,5 milyar dolar!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Kayan, "Türk seramik sektörü olarak 2023 yılı ihracat hedefimizi 3,5 milyar dolar olarak belirledik" dedi.

kale seramik sektörler ligi Haberi

kale seramik sektörler ligi

Fikstür çekilişinin evsahibi Kale Seramik

Türkiye ve dünya’nın dev firmaları ilk kez fikstür çekilişinde buluştu. Sektörler Ligi ana sponsoru olan Kale Seramik genel merkez binasında gerçekleşen fikstür çekilişine firmaların yetkilileri katıldı. Çekiliş ile birlikte eşleşen firmalar, kokteyl eşliğinde keyifli bir gün geçirdiler.


Başlama vuruşunu Talsad yaptı

14 Ekim tarihinde firma yetkililerinin de hazır bulunduğu açılış törenine, kurdele kesilmesiyle start verildi. Sektörler Ligi’nin açılış maçı olan Horoz Lojistik – Samet Kalıp maçının başlama vuruşunu Talsad Yön.Kur.Üyesi Kenan Aracı yaptı. Eski profesyonel basketbolcu olan Kenan Aracı, tüm katılımcı takımlara başarı dileklerinde bulundu. Yoğun programlarından dolayı açılışta bulunamayan T.C.Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve İst.Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yolladıkları telgrafla tüm katılımcı takımlara birlik, beraberlik ve başarı mesajları verdiler.


Patronlara özel forma

Her organizasyonda katılımcı firmaların...