30 / 04 / 2024

Kale ürünlerinin özelleri

Kale ürünlerinin özelleri

Kale, bütünsel banyo çözümlerinin ideal bir örneği olarak hayata geçirdiği Zero koleksiyonu ile yaşam konforunu artırıyor. İşlevsel ve şık tasarımın en yalın haliyle buluştuğu modüler koleksiyon Zero, kullanıcılara vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

BİM 19 Mart 2024 aktüel ürünlerini yayımladı! Bu Salı BİM'de birçok üründe indirim var!

BİM Market 19 Mart 2024 aktüel ürünlerinin yer aldığı güncel kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Bu Salı BİM'de seçili birçok ürünler indirimli fiyatları ile raflardaki yerini aldı. İşte BİM'de indirimli ürünler listesi. 

İsrail-Filistin çatışmasının etkileyeceği 5 emtia ürünü peş peşe açıklandı! Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın!

Son günlerde başlayan İsrail-Filistin çatışması, binlerce insanın hayatını kaybetmesinin ve global bir krize sebep olmasının yanı sıra emtia ürünlerini de etkiledi. Çatışmanın başladığı günden itibaren altında büyük bir yükseliş görülürken, başka emtia ürünlerinin de etkileneceği açıklandı.

ŞOK’ta hafta sonu indirimi başladı! Persil, Perwoll ve Omo ürünleri yüzde 25 indirime girdi!

​​​​​​​ŞOK, 26 Eylül’e kadar devam edecek indirimli satışlarında ilginin yoğun olduğunu ve pek çok üründe indirim uygulandığını duyurdu. Özellikle Persil, Perwoll ve Omo ürünlerinin yüzde 25 indirimle satışa çıktığı öğrenildi. İşte 23 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Migros'ta 371 adet ürüne dev indirim! Kıyma 99 TL'ye, 5 kilogram ayçiçek yağı 149 TL'ye düştü!

Migros indirimli ürünlerinin fiyat listesini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta 371 adet ürün indirim kampanyasına dahil edildi. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

Türk ürünleri için kritik adım! Yüzde 1,5'tan yüzde 10'a yükseltildi

Ticaret Bakanlığı e-ihracatın, genel ihracattaki payının yüzde 10'a çıkarılması hedefiyle ilgili bir açıklama yayınladı. Türk ürünlerinin ve markalarının dünyaya tanıtılmasında gerekli desteğin verileceği ifade edildi.

Hızlı tüketim ürünlerinin cirosu yüzde 94 büyüdü!

Yüksek enflasyon ve dünyadaki düşüş trendine rağmen Türkiye'de artan gıda fiyatları özellikle hızlı tüketim ürünlerinde ciroları büyüttü. Aynı zamanda gıda alışverişleri de perakendede hacmi büyüttü.

BİM’de çamaşır deterjanı 99,50 TL’ye, yüzey temizleyici 35 TL’ye, köpük çamaşır suyu 18,50 TL’ye düştü!

Düzenli olarak indirimli ürünler kataloğunu paylaşan BİM, 6 Haziran tarihi kapsamında yine indirimli ürünlerinin yer aldığı kataloğunu paylaştı. Bu hafta, BİM'de çamaşır deterjanı 99,50 TL’ye, yüzey temizleyici 35 TL’ye, köpük çamaşır suyu 18,50 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 6 Haziran 2023..

TMO uygun fiyatlı ürünlerini duyurdu! Sepet dolduracak kampanyada ayçiçek yağı, pirinç, mercimek...

TMO indirimli ürünlerinin fiyatını açıkladı. Kampanya kapsamında ayçiçek yağı, pirinç, mercimek gibi temel gıda ürünleri yer aldı. Peki TMO'da indirimli ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte TMO perakende ürünleri güncel fiyat listesi...

Watsons’ın saç bakım ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte Watsons’da dikkat çeken fiyatlar...

Watsons’ın bakım ürünleriyle daha güçlü ve sağlıklı saçlar! Peki fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi....

Hayat pahalılığı vatandaşı canından bezdirdi! Böyle pahalılık Cumhuriyet tarihinde görülmedi!

Vatandaşlar hayat pahalılığından dertli. 2023 yılının başında ücret ve maaşlara yapılan zamlar et ve süt ürünlerinin yanı sıra temel gıda maddelerindeki sürekli fiyat artışları karşısında ilk üç ayda erirken, Cumhuriyet tarihinde böyle gıda pahalılığının görülmediği belirtiliyor.

Et ve şarküteri ürünlerinin fiyatları uçuşa geçti! Mart'ta zam şampiyonu dana eti oldu! 

TÜİK rakamlarına göre, Mart ayında enflasyona en büyük katkı et ve şarküteri ürünlerinden geldi. Martta zam şampiyonu aylık yüzde 19,9 yükselişle dana eti olurken, bu ürünün fiyatı yılbaşından bu güne yüzde 60 zamlandı. 

Şok'ta teknoloji karnavalı! Bilgisayar 10799 TL, Monitör 3499 TL! yarına kadar sabredemeyeceksiniz

Hemen hemen her kategoride indirimler yapan ŞOK market, 29 Mart aktüel ürün kataloğunu duyurdu. Evindeki eksikleri tespit edip yarına hazırlanan vatandaş en çok teknoloji ürünlerinin bulunduğu kategoriye rağbet etti.

Kale ürünlerinin özelleri Haberi

Kale ürünlerinin özelleri

Estetik ve fonksiyonelliğin harmanlandığı tasarım anlayışı ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Zero’nun, lavabo, klozet, küvet ve banyo mobilyalarını kapsayan bütünsel konsepti, etkileyici bir tasarım dilinin farklı ifadesi olarak ortaya çıkıyor. Fonksiyonelliğin en yalın halini banyolara taşıyan koleksiyon, modüler mobilyalarıyla da kusursuz çözümler sunuyor. Zero’nun ahşap dokusu ve saklama seçenekleri sayesinde hayalinizdeki ideal banyo hayat buluyor. Her ihtiyaca göre farklı seçeneklerBanyo kültürüne ilişkin ürün tasarımları ile sayısız ödüle layık görülen Alman tasarımcı Adolf 

Babel imzasıyla banyolarda yerini alan Zero; lavabo, klozet, küvet ve banyo mobilyalarından oluşan son derece şık bir koleksiyon olarak, bütünsel banyo çözümlerinin en ideal örneğini oluşturuyor. Zero banyo mobilya serisinin dolapları, her ihtiyaca göre farklı bir seçenek sunmak üzere tasarlandı. Boy dolaplardan küçük dolaplara, çekmece seperatörlerinden etajer raflara kadar...