02 / 05 / 2024

Kalebodur Elegant Marbles koleksiyonu

Kalebodur Elegant Marbles koleksiyonu

Kalebodur’un Elegant Marbles koleksiyonu ile yaşam alanlarında 80x160 cm ebadının ihtişamını hissedeceksiniz. Elegant Marbles koleksiyonu, porselen karoyu, yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla mekanlara taşıyor.

Kale Grubu, 10 günde 8 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Kale Grubu, geçtiğimiz hafta 7 yeni gayrimenkul şirketi kurmuştu. Bu şirketlere bir yenisi eklendi. Kale Grubu tarafından, Kalebodur Gayrimenkul Ticaret A.Ş. dün kuruldu. 

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Alanya Elegant Lavinia 4+1 triplex villalar 600 bin eurodan satılıyor!

Paşabey İnşaat ve Mühendislik tarafından hayat geçirilen Alanya Elegant Lavinia 4+1 triplex villalar 600 bin eurodan satılıyor. İşte Alanya Elegant Lavinia ile ilgili ayrıntılar...

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

MediaMarkt, Baymak Elegant Prime Klima’yı 9 taksitle satışa çıkardı!

MediaMarkt, yaz aylarının da gelmesiyle beraber daha çok ihtiyaç duyulan klimalar için düğmeye baştı. Baymak Elegant Prime Klima’yı satışa çıkaran MediaMarkt, aynı zamanda 9 taksit imkânı sunduğunu da paylaştı.

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Baymak Elegant Plus en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Baymak Elegant Plus ister kış ister yaz mevsimi olsun her eve lazım denilecek bir alet. Peki Baymak Elegant Plus ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor  sizin için araştırdık. İşte detaylar...

Media Markt'ta Baymak klima fiyatlarına inanmayacaksınız! Yaz gelmeden alın! İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber, sıcak günlerden kurtulmak isteyen kişilerin klima araştırmaları hızlandı. Peki Baymak Elegant Prime 18 A++ Klima fiyatları ne kadar? İşte Baymak Elegant Prime 18 A++ Klima 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

Elegant Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Elegant Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Dilekli tarafından açıldı.

Türkiye'nin yapı stoku ne durumda?

Kalebodur tarafından düzenlenen "Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" programına katılan mimar Murat şahin, Türkiye'nin yapı stokunun vasat olduğunu dile getirdi. 

Elegant Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elegant Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sabi Topdemir ve Yusuf Ergün ortaklığında kuruldu.

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’ konferansı 11 Mart'ta!

Mimar Fran Silvestre, 11 Mart'ta gerçekleşecek, ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda Mimarların deneyimlerini ve projelerin tasarım süreçlerinde neler yaşandığını paylaştığı ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın konuğu olacak...

Kalebodur Elegant Marbles koleksiyonu Haberi

Kalebodur Elegant Marbles koleksiyonu

Elegant Marbles koleksiyonu, 80x160, 80x80 ve 40x80 cm gibi büyük ebatları ve dikkat çekici parlak yüzey seçenekleri ile mimarların yaratıcılığına hitap ettiği kadar, tüketicinin de beğenisini kazanıyor. Mekanları tamamlayan, farklılaştıran, openbook dekor alternatifi sunan seriler, zengin damar yapısıyla da dikkat çekiyor.


Doğanın sunduğu eşsiz taşları, ‘full body’ porselenin kullanım kolaylığı ile mekanlara taşıyan Elegant Marbles koleksiyonu, son derece estetik ve işlevsel serilerini, geniş bir yelpazede kullanıma sunuyor.


Silver River zengin damar yapısıyla fark yaratıyor

Kalebodur, yeni serilerinden Silver River’in zengin ve renkli damar yapısıyla doğanın sunduğu en dikkat çekici dekorasyon elemanını tüketicinin beğenisine sunuyor.


Core White mekanlara ferahlık katıyor

Kalebodur, Core White serisinin sıra dışı beyazlığı, derin damar yapısı ve openbook dekor seçeneği ile mekanlara ferahlık getiriyor.


Savana ile yaşam alanlarına natürel dokunuş

Savana serisi, diagonal...