15 / 05 / 2024

Kaleiçi Çarsısı avm mi olacak

Kaleiçi Çarsısı avm mi olacak

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Şahin Tin, Kaleiçi Çarşısı’nı ziyaret ederek esnafla buluştu. Tin, "Tarihi Kaleiçi Çarşısı'nın daha hareketli, ailelerin gece-gündüz gelebildiği açık hava AVM mantığıyla işleyen bir yer haline getireceğiz" dedi

Çatalca Kaleiçi Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Çatalca ilçesi, Kaleiçi Mahallesi, 250 ada, 3 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 27.01.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

800 yıllık Kaleiçi Çarşısı yeniden canlandırılacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 800 yıllık Kaleiçi Çarşısı'nın yeniden canlandırılarak ekonomiye ve turizme daha fazla katkı sağlaması için düzenleme projesine başlandı. 

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Şanlıurfa Çiftçi Trambüs Projesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, trambüs projesinin 1’inci etap çalışmalarıni yerinde inceledi. Projede 1’inci etap çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Antalya Kaleiçi yeni yüzüne kavuşuyor!

Tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve yaşam ritmiyle Antalya’nın kalbi olan Kaleiçi yeni yüzüne kavuşuyor.

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçleri mecliste!

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçlerine yönelik bazı iddialar TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Katar müteahhitlere iş kapısı oldu!

Dünyanın en zengin ülkeleri arasında gösterilen Katar, müteahhitlere iş kapısı oldu. Parekende, turizm ve inşaat sektöründe pazarı bulunan Katar yatırımcılar için en cazip yer oldu...

Emlak Konut Yenimahalle İstasyon arsası için sözleşme imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Yenimahalle İstasyon arası için sözleşme imzalandı.

Çatalca Kaleiçi yeni yollarına kavuştu!

İlçede geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çatalca Belediyesi Kaleiçi mahallesini de yeni yollarına kavuşturdu.

Çatalca Kaleiçi Mahallesi 5 binlik planları kabul edildi!

Çatalca Kaleiçi Mahallesi 5 binlik planları oybirliğiyle kabul edildi. CHP Meclis Üyesi Kolcuoğlu, planların bir yıldır komisyonda bekletildiğini, insanların mağdur olduğunu belirtti.

Kaleiçi çalıştayı toplanıyor!

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Kaleiçi’nin UNESCO Dünya Miras Listesi’ne yolculuğunun ele alınacağı 17 Aralık Çalıştayı’na ilgili tüm tarafları davet ederken “Kaleiçi’nin UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alması, evleri, sokakları ve hikayeleriyle dünyayla buluşma olanağı sağlayacak.

Kirada TL'ye geçme çağrısı AVM’lerde tutmadı!

Döviz kurundaki dalgalanmanın ardından “TL’yle kiraya geçilsin” çağrısı AVM’de tutmadı. AVM’ler TL’ye geçmek yerine kiracısına kuru sabitleme ve indirim sözü verdi.

Tekfen İnşaat Aramco projesi için sözleşme imzaladı!

Tekfen İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tekfen İnşaat Aramco projesi için sözleşme imzaladı.

Kaleiçi Çarsısı avm mi olacak Haberi

Kaleiçi Çarsısı avm mi olacak


AK Parti Denizli Milletvekili adayı Şahin Tin, 800 yıllık geçmişe sahip tarihi Kaleiçi Çarşısı’nı ziyaret ederek esnafla buluştu.

Yüzlerce yıldan bu yana çarşı olarak kullanılan Kaleiçi'nin Denizli ticaretinin belleği durumunda olduğunu dile getiren Tin, "Kaleiçi esnafımızı dinlediğimizde çarşıyla alakalı istekleri ön plana çıktı. Yaptığımız sohbetlerde hemfikir olduğumuz nokta, tarihi Kaleiçi Çarşısı'nın daha hareketli, ailelerin gece-gündüz gelebildiği açık hava AVM mantığıyla işleyen bir yer haline getirilmesi. Bu konuda hepimize görevler düşüyor. Ortak bir çalışmayla burası eski güzel dönemlerine geri dönecek. Esnaf zaten çarşıda durumun kötü olmadığını dile getiriyor. Tabii ki daha iyi hale getirilmesi noktasında ciddi çalışmalarımız var" dedi. Milletvekili adayı Tin, 800 yıllık tarihi Kaleiçi Bakırcılar Çarşısı'nda kalaycılığın nasıl yapıldığını işin ustasından izledi. 



Yeni...