05 / 05 / 2024

Kalekim çimeto harcı

Kalekim çimeto harcı

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, su ile temas eden yapılarda güvenle kullanılabilen, çimento esaslı kristalize su yalıtım harcı ‘İZOSEAL 2K’ ve ‘İZOSEAL 2K+’ ile binaları içten (negatif) ve dıştan (pozitif) koruma altına alıyor.

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

Kalekim 1060 Technomax 30 ile maksimum performans!

Kalekim’in yapıştırma harcındaki tüm beklentileri karşıladığı yenilikçi ürünü ‘1060 Technomax 30’, her türlü kaplama malzemesinin iç ve dış mekanlarda uygulanmasında mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim 1054 Technoflex ile her yapıya özel çözüm!

Kalekim, yüksek performanslı esnek yapıştırma harcı 1054 Technoflex ile her türlü yapı ve mekan için mükemmel çözümler sunuyor.

Kalekim, İZOSEAL ile mükemmel sonuçlar sunuyor!

Kalekim, su ile temas eden yapılarda güvenle kullanılabilen çimento esaslı kristalize su yalıtım harcı İZOSEAL ile binaları koruma altına alıyor.

Kalekim Rapitech ile seramik kaplamada hızlı çözüm!

Kalekim, bir gün içerisinde kullanıma açılması gereken mekanlar için geliştirdiği, yüksek yapışma gücüne sahip seramik yapıştırma harcı ‘Rapitech’ ile hızlı çözümler sunuyor.

Kalekim Ultratech ile seramik uygulaması artık çok kolay!

Kalekim’in geliştirdiği, üç saat gibi kısa bir sürede kuruyan, son derece esnek ve dayanıklı yapıştırma harcı ‘Ultratech’ ile seramik uygulaması artık çok kolay.

Kalekim, Ultralastic ile hızlı ve güçlü su yalıtımı sağlıyor!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen ‘Ultralastic’, korozyonu önlediği için depreme karşı binaların en önemli koruyucusu olarak da kritik bir öneme sahip.

Kalekim İZOSTOP ile etkili çözümler sunuyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, aktif su kaçaklarını birkaç saniye içinde önleyen su tıkama harcı İZOSTOP ile etkili çözümler sunuyor.

Kalekim İzolatex Plus ile iç ve dış mekanlarda mükemmel çözüm!

Kalekim, yüksek tutunma gücüne sahip ekstra esnek su yalıtım ve beton koruma harcı ‘İzolatex Plus’ ile iç ve dış mekanlarda mükemmel çözümler sunuyor.

Kalekim Ultratech ile sektörde bir ilke imza atıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, üç saat gibi kısa bir sürede priz alan, son derece esnek ve her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı yapıştırma harcı ‘Ultratech’ ile sektörde bir ilke daha imza atıyor.

Kalekim'den Ultralastic ile su yalıtımında iddialı çözüm!

Kalekim, su yalıtımının öneminin bilincinde olan mükemmelliyetçi tüketici ve profesyoneller için geliştirdiği su yalıtım ve beton koruma harcı Ultralastic ile en hızlı ve güvenilir çözümleri sunuyor.Ultralastic,iç ve dış mekanlarda rahatlıkla uygulanabili

Kalekim’den yapıları tehdit eden suya karşı kristalize ürünler!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, su ile temas eden yapılarda güvenle kullanılabilen, çimento esaslı kristalize su yalıtım harcı ‘İZOSEAL 2K’ ve ‘İZOSEAL 2K+’ ile binaları içten (negatif) ve dıştan (pozitif) koruma altına alıyor.

Bina inşaat harcı kanunu!

Bina inşaat harcı, Belediye Gelirleri Kanunu gereğince, belediyeye ödenmesi gereken harçlar arasında yer alıyor. Bina inşaat harcı, inşaat ve tadilat ruhsatu için ödeniyor. İşte Bina inşaat harcı kanunu esasları...

Kalekim çimeto harcı Haberi

Kalekim çimeto harcı

Yapı kimyasalları alanında en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı sunan Kalekim; su basıncına karşı yüksek dayanıklılık sergileyen yenilikçi ürünü ‘İZOSEAL 2K’ ve ‘İZOSEAL 2K+’ ile binalarda güçlü ve kapsamlı çözümler sunuyor. Yapıların güvenliğini tehdit eden sızıntı ve yüzey sularına karşı hem iç hem de dış cephede mükemmel dayanıma sahip ‘İZOSEAL 2K’ ve ‘İZOSEAL 2K+’ ürünlerini tüketici ve profesyoneller için geliştiren Kalekim, yapılarda konforu azaltan su ve nem gibi olumsuz faktörleri sorun olmaktan çıkarıyor. 


‘İZOSEAL 2K’ ile yapılar koruma altında

İç ve dış mekanlar için gerçekleştirilen tüm düşey ve yatay uygulamalarda tercih edilen ‘İZOSEAL 2K’, yüksek tutunma gücüyle yapı donatısı veya çelik malzemeleri de korozyondan koruyarak güven veriyor. 


‘İZOSEAL 2K+’ ile her yapıda güvenli ve sağlıklı çözüm

Betona işleyerek su...