05 / 05 / 2024

kalekim fransa

kalekim fransa

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, ürünlerinin kalite performansının ve sistem gerekliliklerinin uluslararası alanda yeniden tescillenmesiyle, güvenilir marka imajını pekiştirdi...

Kalekim Yapı'dan Afrika atağı!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, "Yeni dönemde Afrika pazarına daha fazla odaklanarak, bu kıtadaki etkinliğimizi artıracağız. Yapı kimyasalları alanında özellikle Türkiye'ye yakın pazarlar olan Ortadoğu ve Afrika'da çeşitli yatırımlarla büyümeyi hedefliyoruz"dedi.

Fransa Nice Havalimanı ihalesi 8 gün süreyle ertelendi!

Nice Havalimanı ihalesi Fransa Ekonomi Bakanlığı tarafından 8 gün süreyle ertelendi. İhaleye Türk şirketi Limak 1.5 milyar Euro teklif vermişti.

Kalekim GYPSASTAR ile seramik kaplamasının lideri!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü firması Kalekim; boya, izolasyon uygulamaları ve seramik kaplanması öncesi yüzey hazırlığında kullanılan en uygun teknik çözümü ‘GYPSASTAR’ astar ile sunuyor.

Fransa Nice En Nour Camii açıldı!

Fransa’nın Nice kentinde 15 yıldır hukuki sorun olmamasına rağmen belediye başkanları tarafından açılışı geciktirilen En Nour Camisi önceki gün kapılarını açtı.

Fransa Nice havalimanı ihalesinde Limak'a engel!

Fransa hükumetinin yüzde 60 oranında ortak olduğu Nice Cote d'Azur ve Lyon Saint Exupery havalimanlarını özelleştirmek açtığı ihalede Türk Limak grubunun olması tepkiye neden oldu.

Kalekim Ultrafuga Flex ile derz dolgu özelliklerini tek üründe buluşturdu!

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü ‘Ultrafuga Flex’, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da, ustaları ve İran’da faaliyet gösteren sektör temsilcilerini ağırlıyor. Akbaş, “Bugüne kadar binlerce ustaya Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika verdik. " dedi.

Fransa'da enerjinin yüzde 74'ü nükleer santrallerden sağlanıyor!

Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Erol Kaya, Fransa'yı örnek göstererek toplam enerji ihtiyacının yüzde 74'ünü nükleerden elde ettiğini söyledi.

Kalekim, Rusya fabrikasını kapatıyor!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkam Zeynep Bodur Okyay, Kalekim Rusya fabrikasının kapanacağını duyurdu.Grubun yurtdışındaki ilk yatıranı olan Kalekim Rusya fabrikası 2008'de açılmıştı.

Kalekim İZOSTOP ile etkili çözümler sunuyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, aktif su kaçaklarını birkaç saniye içinde önleyen su tıkama harcı İZOSTOP ile etkili çözümler sunuyor.

Kalekim İzopur Trans ile yalıtımda ideal çözüm!

Kalekim, şeffaf su yalıtımı malzemesi ‘İzopur Trans’ ile balkon ve teraslarda rahatlıkla uygulanabilen, pratik ve etkili çözümler sunuyor. İzopur Trans, her türlü malzeme ile kaplı balkon ve terasların su yalıtımı için, kolay ve hızlı bir uygulama imkanı

Kalekim, Paint İstanbul'a katılıyor!

Kalekim ‘Paint İstanbul & Turkcoat 2016’da, Kale Boya ile iç ve dış cephe boyaları ile dekoratif sıvalarını, Kale Mantolama ile avantajlı ısı yalıtımı sistemlerini tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor.

Vodafone Arena’da Kalekim imzası!

Beşiktaş’ın yeni stadyumu Vodafone Arena’nın yapımında, Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim ürünleri tercih edildi. Vodafone Arena, aynı zamanda konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

kalekim fransa Haberi

kalekim fransa



Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, ürünlerinin kalite - performansının ve sistem gerekliliklerinin uluslararası alanda yeniden tescillenmesiyle, güvenilir marka imajını pekiştirdi. Kalekim, geçen yıl Fransa’dan “CSTB Belgesi” aldığı ürünleri “1051 Kalekim”, “1052 Kalekim Beyaz” ve “1054 Technoflex”in, bu yıl tekrar denetimden geçerek onaylanmasıyla kalite belgesini korudu.  


Geliştirdiği yenilikçi ürünlerle sektörün öncü markası olmaya devam eden Kalekim, Fransa’da yapı malzemeleri sistemlerinde araştırma yapan ve teknik onay veren CSTB (Centre Scientifique du Techniques Batiments) kuruluşundan, 2012 yılında “CSTB Belgesi” almaya hak kazandı. 


2013 yılı Mayıs ayında CSTB tarafından gerçekleştirilen gözetim denetimine giren Kalekim, seramik uygulamaları ürün grubunda yer alan seramik yapıştırıcıları “1051 Kalekim”, “1052 Kalekim Beyaz” ve “1054 Technoflex” ürünleri ile ilgili standart kriterlerini ve sistem gerekliliklerini sağladığı için, sahibi olduğu “CSTB...