18 / 05 / 2024

Kalender Gayrimenkul içtüzük değişikliği

Kalender Gayrimenkul içtüzük değişikliği

Kalender Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş.Trakya Gyrimenkul Yatırım Fonu içtüzük değişikliği tadil metni Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı...

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği açıkladı! Halk ucuz ete ulaşamıyor...

Et fiyatlarında yaşanan yükselişe karşı bir uyarı da üretici birliğinden yapıldı. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, ithalatı sınırlı sayıdaki büyük işletmelerin yaptığını kaydederek iç piyasada et fiyatlarının düşmediğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Türk Kızılayı, Bahçelievler'deki iş yerini kiraya veriyor! Megakentte dükkan arayanlar dikkat! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan dükkanı ihale ile kiraya veriyor. Peki Bahçelievler'de yer alan dükkanın kirası ne kadar? İşte ayrıntılar...

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Türk Kızılay, kurban vekaleti bedellerini duyurdu: Yurt içi 5 bin 950 TL, yurt dışı 2 bin 650 TL!

Türk Kızılay'dan yapılan son dakika açıklamasında kurban vekaleti bedelleri tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay o ilde 426 bin TL'ye 2 adet konut satıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı, Sakarya ili, Hendek ilçesi, Kemaliye Mahallesi'nde yer alan 2 adet daireyi satıyor. İşte ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o ayrıntılar...

22 ayar altın yüzük fiyatı kaç lira? İşte Atasay 22 ayar altın yüzük fiyat listesi 10 Ekim 2022

22 ayar altın yüzük almak isteyen binlerce kişi altın yüzük fiyatlarını araştırıyor. Atasay 22 ayar altın yüzük fiyat listesini güncelledi. Peki 22 ayar altın yüzük fiyatı ne kadar? İşte Atasay 22 ayar altın yüzük fiyat listesi 10 Ekim 2022..

14 ayar altın kolye, yüzük, küpe ve bileklik fiyatı ne kadar? İşte Sina Pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın kolye, bileklik yüzük ve küpe almak isteyen binlerce kişi 14 ayar altın küpe, yüzük, bileklik ve kolye fiyat listesini araştırıyor. Peki Sina Pırlanta'da 14 ayar altın fiyatları ne kadar? İşte Sina Pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi.

Pırlanta yüzükler yarı fiyatına kadar düştü! İşte Atasay yarımtur pırlanta yüzük 19 Eylül 2022 fiyat fiyat listesi

Pırlanta yüzüklerde Atasay büyük bir kampanya başlattı. Yatımtur yüzük fiyatları yarı fiyatına düştü. Peki Atasay yarımtur pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? Atasay Yarım tur pırlanta yüzük fiyatları kaç lira? İşte Atasay yarımtur yüzük 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

İş arayanlar dikkat! Kızılay 10 bin TL maaşla çalışacak personeller arıyor!

Türk Kızılayı iş arayanların yüzünü güldürecek nitelikte personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay en az 10 bin TL maaş ile çalışacak mühendis, uzman, tekniker ve hemşire alımı yapacak. Kızılay'ın iş ilanına başvurular başladı.

Türk Kızılay İzmir'deki 21 gayrimenkulü satıyor: 265.3 milyon TL'ye!

Türk Kızılay, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi ve Reisdere Mahallesi'nde bulunan 21 gayrimenkulü 265 milyon 365 bin TL'ye satışa sundu...

Türk Kızılay Etiler'de inşaat yaptıracak!

Türkiye Kızılay Derneği tarafından İstanbul Etiler'deki gayrimenkul yap-işlet-devret yöntemi ile ihale edilecek. İhaleye katılmak isteyenler için son tarih 4 Mart saat 11:00 olarak belirlendi. 

Kalender Gayrimenkul içtüzük değişikliği Haberi

Kalender Gayrimenkul içtüzük değişikliği

Kalender Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iç tüzük değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Kalender Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş.Trakya Gyrimenkul Yatırım Fonu içtüzük değişikliği tadil metni Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21 Kasım 2018 tarih ve 12702 sayılı yazısı ile onaylandı.

Kalender Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin KAP açıklaması:
Kalender Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş.Trakya Gyrimenkul Yatırım Fonu içtüzük değişikliği tadil metni 

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.11.2018 tarih ve 12702 sayılı yazısı ile onaylanmıştır.


Dosya için