04 / 05 / 2024

Kalite Güvence Sistemi belgeli betonlar

Kalite Güvence Sistemi belgeli betonlar

Depremin 14. senesinde THBB Türkiye'nin deprem önlemlerine değindi, afete dayanıklı konut yapımı ile ilgili önerilerde bulundu. Kalite Güvence Sistemi belgeli betonlarla inşa edilen yapıların depreme dayanıklı ve güvenli olduğunu vurguladı.

Bu kişilere sosyal güvence geliyor! Resmen açıklandı! Hayaller gerçek oluyor!

Kamuda ve özel sektörde çalışan milyonlarca vatandaşa yarı zamanlı (part-time) çalışma fırsatı sunulurken; sosyal güvenlik, izin ve aynı zamanda tazminat gibi haklar da yasalarla güvence altına alınıyor. Yarı zamanlı çalışmaya ilişkin yeni düzenlemeler de gelecek. İşte detaylar...

Yapı denetimiyle 1 milyona yakın bina depreme karşı güvence altında!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 2001 yılında hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 1 milyona yakın bina ve 6,8 milyon bağımsız bölüm denetlendi.

Son teknoloji güvenlik sistemi kullanan Hyundai Tucson Haziran ayında ne kadar zamlandı?

Tucson, kompakt SUV segmentinde geniş bir iç hacme ve kullanışlı bir bagaj alanına sahiptir. Koltuklar kolayca katlanabilir, böylece daha fazla yükleme alanı oluşturulabilir. Hyundai markasının dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle de tanınır. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evini afetzedelere açan konut sahiplerine bina ve eşya sigortasıyla güvence sunacak.

OHAL süresince depremzedelerden elektrik ve doğal gazda güvence bedeli alınmayacak!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan ya da afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

Konutta rayiç bedel sorunu için uzman görüşü sistemi önerisi geldi! Sistem nasıl çalışmalı? 

Konutta rayiç bedel sorunu nasıl çözülecek? Sektör temsilcileri her alım-satıma ekspertiz raporu yerine, uzman görüşü sistemi önerisinde bulundu. Sistem nasıl çalışmalı?  İşte ayrıntılar...

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.

Regal ankastre ürünlerde 3 yıl ücretsiz garantiye ek güvence! İşte 25 Eylül 2022 Regal Fiyat Listesi!

Regal ilk gününden itibaren piyasaya hakim ürünler kadar sağlam ancak onlardan çok daha ucuz ürünleriyle sadık bir müşteri portföyüne sahip oldu. Şimdi kendine güvende bir adım öte giden Regal 3 yıl garanti kapamına 2 yıl daha ekliyor. İşte kampanya şartları

Yapı denetim sistemi binaları güvence altına alıyor! 

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin, Türkiye'de uygulamaya konulan yapı denetim sisteminin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "2000 yılından sonra ülkemizde gerçekleşen depremlerde yapı denetim sisteminde denetlen hiçbir bina yıkılmamıştır" diye konuştu. 

Kanal İstanbul ile İstanbul güvence altına alınacak! 

Kuzey Marmara Otoyolu 7'nci kesim Habibler-Hasdal şantiyesinde inceleme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu kısa süre içerisinde yapımına başlanacak olan Kanal İstanbul ile İstanbul'un güvence altına alınacağını dile getirdi. 

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından açıldı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kalite Güvence Sistemi belgeli betonlar Haberi

Kalite Güvence Sistemi belgeli betonlar


Kalite Güvence Sistemi (KGS) belgeli betonlarla inşa edilen yapıların depreme dayanıklı ve güvenli olduğunu vurguladı. Birlik. Afet Bölgeleri'nde Yapılacak Yapılar Hakkında Yönetmelik'e göre minimum beton sınıfının 'C20' (santimetrekaıede en az 200 kg basınca dayanıklı beton) olması gerektiğine de işaret etti. 



Depremin 14. senesinde THBB Türkiye'nin deprem önlemlerine değindi, afete dayanıklı konut yapımı ile ilgili önerilerde bulundu. 


Hazır Beton Birliği'nden yapılan açıklamada depreme dayanıklı yapıların inşa edilmesi gerektiği dile getirildi. Bunun yolunun Deprem Yönetmeliği'ne uygun projelerden ve ev yapımında yararlanılan maddelerin (çimento, beton gibi) uygunluğundan geçtiği belirtildi. 


Açıklamada "Marmara depreminin ardından Düzce ve Van depremlerinde hasar gören yapılardan elde edilen bulgular, betonun ve diğer maddelerin standartlarına uygun olarak üretilmediğini ortaya koyuyor. " denildi. 


Olay...