29 / 04 / 2024

kaliteli beton

kaliteli beton

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar panelde yaptığı konuşmada konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır beton konusunda çok bilinçli olmadığına dikkat çekti

Sağlıklı dönüşüm için kaliteli beton kullanılmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, kentsel dönüşüm çerçevesinde müteahhitlerle büyük bir anlaşma yaptıkların söyledi. Vardar, sağlıklı bir dönüşüm için kaliteli beton kullanılması gerektiğini ifade etti.

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Güvenli yapılar için kaliteli beton kullanımı şart!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Diyarbakır’da gerçekleştirilen “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” güvenli yapılar için KGS denetiminden geçmiş kaliteli betonun kullanılmasının bir ön şart olduğu vurgulandı.

Beton KGS denetiminden geçecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Uşak’ta “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleşti. Seminer, kaliteli beton üretimi ve beton uygulamasının doğru yapılması amacıyla düzenlendi.

Depremi az hasarla atlatmak için kaliteli beton kullanımı şart!

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık büyük kayıpların yaşandığı 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 19’uncu yıl dönümü vesilesiyle açıklamalarda bulundu.

Bursa Beton’dan yatırıma devam!

Bursa Beton, inşaat sektörünün büyüme oranının üzerine çıkan bu performansıyla rekora koştu. Bursa Şehir Hastanesi için ürettiği C60 sınıfı beton ile sektöründe fark yaratan şirket, sürekliliğini koruyan AR-GE yatırımlarıyla yüksek mukavemetli, kaliteli hazır beton üretmeye devam ediyor.

Bursa Beton müteahhitlerin tercih ettiği bir marka oldu!

Kentsel dönüşümde kaliteli beton vurgusu Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar "Nilüfer gerekse Osmangazi’deki yenileme ve dönüşüm süreçlerinde müteahhitlerin tercih ettiği bir marka olduk. " dedi.

Konut satışlarında artış yaşanıyor!

TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün; “ Depremin yıkıcı etkilerinin acısını zamanında en derinden yaşadık. Bu yüzden konut satın alırken “kaliteli beton” kullanılan yapıları tercih etmek en öncelikli nitelik olmalıdır” diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Gaziantep’te beton teknolojileri semineri yapıldı!

Kaliteli beton üretimi ve beton uygulamasının doğru yapılması amacıyla Gaziantep’te ''Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” semineri gerçekleştirildi.

Konut satın alırken hazır beton kalitesi sorgulanmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, konut alırken beton kalitesinin sorgulanması gerekliliğine yeniden vurgu yaptı. Vardar, inşaatlarda kaliteli dekorasyon malzemelerinin kullanımında gösterilen hassasiyetin hazır beton kalitesinde de gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Fatih Vardar: Beton kullanımında bilinç oluşmalı!

Merinos Kültür Merkezi'nde düzenlenen kurultaya katılan Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır beton konusunda yeterince bilinçli olmadığına dikkat çekti.

Kaliteli hazır beton kullanımı konusunda bilinç oluşturulmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar panelde yaptığı konuşmada konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır beton konusunda çok bilinçli olmadığına dikkat çekti

Konut alımında hazır beton kullanımı sorulmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, son kullanıcıya da özellikle konut alımı sürecinde yapılarda kaliteli hazır beton kullanılıp kullanılmadığını sorgulamak ve alım kararında can güvenliğine öncelik vermek konusunda çağrıda bulundu.

Yavuz Işık: İnşaatlarda KGS belgeli kaliteli hazır beton kullanılmalı!

THBB Başkanı Yavuz Işık, KGS belgeli denetim kalitesine sahip beton kullanarak depremi az hasarla atlatmanın mümkün olduğunu bildirdi.

kaliteli beton Haberi

kaliteli beton

Bursa’da Merinos Kültür Merkezi’nde düzenlenen İnşaat Kurultayı’nda Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar Bursa’da kentsel değişim rüzgarı konulu panelde konuşmacı olarak yer aldı. Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar panelde yaptığı konuşmada konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır beton konusunda çok bilinçli olmadığına dikkat çekti


2012 yılında Türkiye genelinde start verilen kentsel dönüşüm hamlesinin başrol oyuncularını bir araya getirmek amacıyla düzenlenen İnşaat Kurultayı bu ay Bursa’da gerçekleşti. Kentsel dönüşüm ve sanayide dönüşüm konularının ele alındığı kurultayda Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar da konuşmacı olarak yer aldı. Vardar, Güney Marmara’nın beton ihtiyacının yüzde 50’sini karşılayan Bursa Beton olarak uzun yıllardır kaliteli hazır beton kullanımı konusuna dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için çalıştıklarını ifade ederek konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır...