14 / 05 / 2024

Kaliteli Yaşam Merkezi nerede

Kaliteli Yaşam Merkezi nerede

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları büyük bir hızla sürüyor.

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları büyük bir hızla sürüyor.

Bursa Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bursa'nın Demirtaş ilçesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediliyor. Bölgede yapımı süren Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi bin projeyi geride bıraktı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi Projesi, ‘Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar’ yarışmasında ilk elemeyi başarıyla geçti.

Osmangazi’ye yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Kaliteli Yaşam Merkezi'nde inşaat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya değer katacak 16 vizyon projesi arasında yer alan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde hafriyat kazısı başladı.

Bursa Kaliteli Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamam!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş Mahallesi’nde hayata geçirilen Kaliteli Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. 4 firmanın katıldığı proje 450 günde tamamlanacak.

Bayrampaşa eski cezaevi alanı yaşam merkezi oluyor!

Bayrampaşa’da daha kaliteli, daha yaşanabilir ve daha güvenli bir yaşam alanı oluşturma hedefi ile yola çıkan İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi, eski Cezaevi Alanı’na yepyeni bir yaşam merkezi inşa etmeyi planlıyor.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'ne yeni engelsiz yaşam merkezi yapılacak!

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Marmara Ereğlisi ilçesinde yapılacak olan 'Engelsiz Yaşam Merkezi'nde' kendine bakamayacak kadar düşkün olmayan engelli bireylerin faydalanabileceğini belirtti.

Sivas Termal Yaşam Merkezi devremülk fiyatları!

Sivas Termal Yaşam Merkezi, Yıldızeli ilçesi Sıcak Çermik mevkiinde inşa ediliyor. Projede inşa edilen devremülkler yılbaşında teslim edilecek.

Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde 8 bin 100 TL'ye devremülk!

Sivas Yıldızeli'de hayata geçen Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde devremülk fiyatları 8 bin 100 TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler yılbaşında teslim edilecek.

Şanlıurfa Akçakale'ye yaşam merkezi yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde park ve inşaatlarda barınan yaklaşık bin 500 Suriyeli, belediye tarafından hazırlanan yaşam merkezine yerleştirildi. Akçakale Belediyesi, sığınmacılara tahsis ettiği tır garajını "İlk Adım Yaşam Merkezi"ne dönüştürdü.

Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezi açıldı!

Çanakkale Belediyesi, 65 yaş ve üzeri kıdemli kentlilerin yararlanabileceği Altın Yıllar Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdi. Proje, kullanım alanı ve içerik olarak ülkenin örnek projeleri arasında gösteriliyor.

Bursa Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi şekillendi!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesi şekillendi. Engelsiz Yaşam Merkezi’nin içerisinde sosyal yaşam alanları, kantinler, sosyal ve kültürel programlar ile atölyelerin yer alacağını ifade edildi.

Kaliteli Yaşam Merkezi nerede Haberi

Kaliteli Yaşam Merkezi nerede

Bursa’nın yeni gelişim bölgelerinden Demirtaş’ta 14 bin 162 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kaliteli Yaşam Merkezi, büyüklüğü ve fonksiyonelliği ile Türkiye’de bir ilk olacak.  Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bursa’ya değer katacak olan vizyon proje, İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar’ yarışmasında da bin 100 proje arasında ilk 100’e girdi.

Bir kampüs şeklinde tasarlanan merkezde, modern, konforlu ve yaşlıların her türlü ihtiyacını karşılayabilecek 250 yataklı bir huzurevi bulunuyor. Aynı zamanda alzheimer hastaları için günlük bakım ve destek merkezi de yer alacak. Bahçesi, peyzajı ve tüm çevre düzenlemeleri yaşlılar ile engellilerin rahat hareket edeceği şekilde dizayn edilen merkezin; bir bölümü de, zihinsel ve bedensel engelli vatandaşlara günlük bakım ve destek hizmeti...