29 / 04 / 2024

kamerunda türk merkezi

kamerunda türk merkezi

Gelişen Afrika pazarının en güvenli ülkelerinden kabul edilen Kamerun' da TurCamHall Fuar veTicaret Merkezi kuruldu. Merkez, sadece Türk işadamları değil, bütün ülkelere hizmet vermeyi hedefliyor...

Türk Telekom AssisTT Türkiye geneli personel alımına başladı! 

Türk Telekom’un iştiraki ve çağrı merkezi ayağı olan AssisTT personel alımına başladığı duyuruldu. Aktarılan son haberler kapsamında Türkiye geneli personel alımı yapılacağı açıklandı. Lise, lisans ve yüksek lisans mezunu adayların başvurabileceği kaydedildi. İşte haberin detayları...

 ‘Türk Devletleri Teşkilatı gıda ve enerji kriziyle baş etmede önemli bir güç merkezi oldu’

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk Dünyası İş Forumu’nda konuştu. Bolat, Türk Devletleri Teşkilatı'nın (TDT) yeni konjonktürde oluşturduğu vizyon, proje ve faaliyetlerle artık önemli bir güç merkezi haline geldiğini ifade etti.

Türk Telekom tam 21 ilde çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar bir bir belli oldu!

Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu.

Slovenya inşaat sektörüne Türk müteahhit imzası!

Slovenya inşaat sektöründe Türk şirketleri için önemli ülkelerden biri.  Yapı Merkezi, Cengiz Holding, Özaltın Grubu gibi inşaat devleri, ülkenin en büyük ölçekteki müteahhitlik işlerini kazanıyor. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Türk Kızılay Trabzon'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Trabzon Ortahisar'da kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. 

TİKA Libya'daki Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi'ni tamamladı!

Libya'nın Misrata kentinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapımı bitirilerek en modern cihazlarla donatılan "Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi" iki ülke yetkililerinin katıldığı törenle Libya Sağlık Bakanlığına devredildi.

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

Türk Kızılayı Isparta'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Isparta Merkez'de kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 03 Aralık 2020 günü saat 10:00’a kadar Genel Müdürlüğüne vermiş / göndermiş olmaları gerekiyor.

ABD'de Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı!

ABD'de Nobel Ödüllü Türk Bilim İnsanı Aziz Sancar ve eşi Gwen Sancar'ın yönetimindeki Sancar Vakfı öncülüğünde Kuzey Carolina eyaletinde hayata geçirilen Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı.

Türk Kızılay'dan İstanbul'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul İli, Sümer Günay Kaynarca Kan Bağış Merkezi Ve Sümer Günay Kartal Kan Alma Birimi binasında tadilat ve onarım işi ihale edecek.

Türk Kızılay Tokat'ta kan bağış merkezi yaptırıyor!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Tokat İli, Merkez İlçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde kan bağış merkezi yaptırıyor...

kamerunda türk merkezi Haberi

kamerunda türk merkezi

Gelişen Afrika pazarının en güvenli ülkelerinden kabul edilen Kamerun'da TurCam Hall Fuar veTicaret Merkezi kuruldu. Merkez, sadece Türk işadamları değil, bütün ülkelere hizmet vermeyi hedefliyor. Başkent Yaounde'de kurulan 7 bin 300 metrekarelik merkez, bölgedeki fuar, kongre, seminer, sempozyum, resepsiyon, iş ve alım heyeti toplantıları gibi pek çok ticari etkinliğe ev sahipliği yapacak. "Orta Afrika Ortak Pazarı" üyeliğiyle öne çıkan Kamerun'da, TurCam Hall'ün açılışı, İstanbul Ticaret Odası'nın 24-27 Eylül'deki Türk Ürünleri Fuarı'yla...