06 / 05 / 2024

kamp armende son durum

kamp armende son durum

Kamp Armen'in Gedikpaşa Ermeni Protestan Kilisesi Vakfi'na bağışlanmasının ardından kampın yeniden yapılandırılması için çalışmalar başladı. Düşünce Platformu, kampın yeniden nasıl işlerlik kazanacağını tanışmak üzere bir araya geldi.

Bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Ruhsatsız kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde ruhsatsız şekilde işletilen kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı. İşte son dakika detayları...

ŞOK’ta Paşabahçe 6’lı dondurma kabı 99,95 TL’ye, kamp termos 329 TL’ye, plaj sandalyesi 169 TL’ye düştü!

Temmuz ayının son indirimlerini duyuran ŞOK, yine çoğu ürünlerine indirim yaptı. Bu doğrultuda, Paşabahçe 6’lı dondurma kabı 99,95 TL’ye, kamp termos 329 TL’ye, plaj sandalyesi 169 TL’ye düştü. İşte 29 Temmuz Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Boğaziçi Üniversitesi'nden 'kampüsler taşınacak' iddiasına yanıt!

Boğaziçi Üniversitesinin mevcut kampüslerinden taşınarak farklı bölgelerde yer alan mekanlarda yeni kampüslere yerleşeceği yönünde son günlerde yapılan yorumların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile beraber Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde incelemeler yaptı.

İstinye'deki TTF Ulusal Kamp Merkezi inşaatı hızlandı!

İstinye'de 25 bin metrekarelik alanda inşa edilen kamp merkezinin inşaatı devam ediyor. TTF Başkanı Cengiz Durmuş, yenileme çalışmalarına ilişkin, "İnşaat faaliyetleri son hızla sürüyor" dedi...

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatı hız kesmeden devam ediyor. İşte dev projeden son kareler...

İkitelli Şehir Hastanesi'nden son kareler!

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatı son sürat devam ediyor. İşte İkitelli Şehir Hastanesi'nden son kareler...

Çekmeköy'de fiyat artışı son 5 yılda yüzde 70 seviyesini aştı!

Çekmeköy son yılların en önemli yerleşim merkezi olarak ön plana çıkıyor. Özellikle eğitim kurumlarının büyük kampüslerinin yeni yapılanma bölgesi olarak seçtiği bölgede fiyat artışı son 5 yılda yüzde 70 seviyesini aştı.

Hadımköy Kültür Kampüsü'nde son durum!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

İşte Apple Park'ın son durumu!

Apple Park'ın çalışmaları hızla devam ediyor. Son şeklini almaya başlayan kampüsün önümüzdeki ay alışanlarına kapılarını açması bekleniyor.

İşte Apple Campus 2 inşaatından son görseller!

Apple'ın inşaa ettirdiği "uzay gemisi" takma adlı yeni kampüsünü herkes merak ediyor. İnşaatı hızla devam eden kampüsten son görüntüler.

Vekon'dan Malezya'ya lüks işçi kampı!

Vekon, son olarak bir dünya markası olan Petronas’ın Malezya’da temellerini attığı dev yatırımında görev alacak mühendisleri için yaşam alanı oluşturuyor. Vekon, 80 bin metrekarelik bir alanda 2 bin 500 mühendisin kalacağı lüks bir işçi kampı kuruyor.

kamp armende son durum Haberi

kamp armende son durum

Kamp Armen'in Gedikpaşa  Ermeni Protestan Kilisesi Vakfi'na bağışlanmasının ardından kampın yeniden yapılandırılması için çalışmalar başladı. İade sürecinde görüşmeleri sürdüren Düşünce Platformu, kampın yeniden nasıl işlerlik kazanacağını tanışmak üzere bir araya geldi. Düşünce Platformundan Hamt Özer, sürecin yürütülmesi için bir heyet oluşturulması gerektiğini, bunun için de çalışmaların devam ettiğini belirtti. 

Agos'a konuşan Özer, Kamp Armen in yeniden aktif hale getirilmesinin hem tarihsel bir sorumluluk hem de çocukların geleceği için bir zorunluluk olduğunun altını çizdi. 

Ulusoy'un elindeki tapunun tamamının bağışladığına ve kamulaştırma sonucu Belediye'nin tasarrufuna geçen bölüm için çözüm arayışlarının devam ettiğine dikkat çeken Özer, şunları söyledi: " 1982'de yapılan imar planı çerçevesinde yeşil alan ilan edilen yaklaşık 3.700 m2 arazi, son sahibi Fatih Ulusoy'dan kamulaştırılma yolu ile alındı. Ulusoy'un elinde kalan arsanın...