12 / 05 / 2024

kampanyalı satış dönemi

kampanyalı satış dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘konut kredi faizlerini indirin’ çağrısını dinleyen bankalardan birbiri ardına indirim kararları gelmeye başladı. YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, bu hareketlilikte son dönemdeki konut kampanyalarının da büyük rolü olduğunu ifade etti.

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

TOGG bekleyenlere müjde! Kurayla satış dönemi bitiyor!

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG almak için bekleyenlere son dakika müjdesi geldi. Kurayla satış dönemi resmen sona ereceği TOGG'a o tarihten itibaren isteyen herkes sahip olabilecek.

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

'İkinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz' kuralı stokçuların kar hayalini yıktı! Zarar etme dönemi başladı!

Ticaret Bakanlığı’nın “ikinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz” kuralı stokçuların kart etme hayalini yıktı ve zarar etme dönemi başladı.

Otomobilde yepyeni bir satış dönemi başladı! Kredi alamayanlar çareyi bunda buldu!

Araç almak isteyen yurttaşlar finansman bulmakta zorluk yaşayınca oto galericiler eski usul sisteme dönüş yapmak zorunda kaldı ve araçlarda senetle satış dönemi başladı. Yüzde 30 peşinat ve 36 aya kadar vade imkânı verilirken, senetli satış sistemi ile ilgili detaylar da netleşti.

Sonunda bu da oldu! Artışı önlenemeyen sütte alarm, peynirde dilim dilim dönemi!

Sonunda bu da oldu! Bebek bezi ve maması, zeytinyağı derken şimdi de marketlerde fiyatı aşırı artan süte de alarm takıldığı ortaya çıkarken, peynirde ise dilimle satış dönemi başladı!..

Sahibinden kiralık veya satılık dönemi sona mı eriyor?

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği kapsamında 'sahibinden kiralık veya satılık dönemi'nin sona ereceği söyleniyor. Buna göre sahibinden ev almak ya da kiralamak isteyenler 25 bin TL'lik ceza geliyor.

Konutta kampanyalı satış dönemi!

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle canlanan konut pazarında firmalar da başlattıkları kampanyalarla satışları yeniden hızlandırıyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı!

Sinpaş Marina Ankara'nın yeni etabı olan Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından yararlanabiliyor.

Nef Basınekspres VIP satış dönemi başladı!

Nef Basınekspres VIP satış dönemi bugün başladı. Nef Basınekspres projesinde dört güne özel ekstra yüzde 3 indirim sunuluyor...

Nef Basınekspres 14-17 Temmuz VIP satış dönemi!

Nef Basınekspres'te 14-17 Temmuz VIP satış dönemi başlıyor. Nef Basınekspres projesinde 4 güne özel artı yüzde 3 indirim avantajı sunuluyor...

TOKİ Konya Yalıhüyük başvuru dönemi!

Toplamda 129 konutun satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Konya Yalıhüyük başvuru dönemi Eylül ayına kadar uzatıldı.

TOKİ Siirt Alt Gelir başvuru dönemi!

TOKİ Siirt Alt Gelir başvuru dönemi başladı ve devam ediyor. Projede 14 adet daire alt gelire özel satışta.

kampanyalı satış dönemi Haberi

kampanyalı satış dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘konut kredi faizlerini indirin’ çağrısını dinleyen bankalardan birbiri ardına indirim kararları gelmeye başladı. 


Konut sektörü için genelde durgun seyreden yaz aylarının, bu yıl oldukça hareketli geçtiğinin altını çizen YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, bu hareketlilikte son dönemdeki konut kampanyalarının da büyük rolü olduğunu ifade etti.


Çankaya, kredi faizlerindeki indirimin, uzun zamandır beklenen bir haber olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Konut almak için şu an tam zamanı. İnşaat sektörü temsilcileri de konut alıcısı da, bankaların indirim kararından oldukça mutlu. Emlak GYO’nun liderliğini yapmış olduğu kampanya ise çok sayıda inşaat firmasının yeni satış kampanyaları üretmesini sağladı. Hem banka kredi faizlerinin düşmesi hem de kampanyaların olması piyasalara ve konut sektörüne göz ardı edilemez hareketlilik getirdi. Öyle ki Emlak GYO...