02 / 05 / 2024

Kamu konutlarının aylık kira bedelleri 2017

Kamu konutlarının aylık kira bedelleri 2017

Kamu konutlarının aylık kira bedelleri belirlendi. Yurt içindeki kaloriferli konutlarda aylık kira bedeli metrekare başına 3,73 lira olacak.

1 milyon TL'nin bir aylık faiz getirisi ne kadar? Banka banka mevduat faizi hesaplaması!

Bankalarda mevduat faizleri yükselmeye devam ediyor. Merkez Bankası politika faizlerinin yükselmesi ile mevduat faizleri yüzde 45 seviyesinde sabit kaldı. Peki Mart ayında 1 milyon liranın aylık faiz getirisi ne kadar oldu?

Banka banka mevduat faizleri yükseldi! 2 milyon TL'nin 1 aylık getirisi ne kadar oldu?

Yılın başında düşüşe geçen mevduat faizleri, son günlerde yönünü yukarı doğru çevirmiş durumda. Buna göre, bankaların aylık mevduata uyguladığı ortalama senelik faiz oranı yüzde 49'a kadar çıktı.

Milli Emlak'tan satılık kamu konutları!

Milli Emlak tarafından kamu konutlarının satışa çıkarıldığı duyuruldu. Yapılan açıklamada, kamu konutlarının hangi koşullarda satılacağı da belirlendi.

Bankalar açıkladı, 1 Milyon Türk Lirası'nın aylık faiz getirisi eşiği aştı! 

Bankalar, düzenli olarak mevduat faiz oranlarını yeniliyor ve müşteri çekmek için rekabet içine giriyorlar. Buna göre, tasarruf sahipleri de , en yüksek getiriyi sağlayan bankaları öğrenerek bu avantajı kullanmak istiyorlar.İşte, Aralık oranları ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi...

İBB'nin öğrenci yurtları ile kreşlerine zam geldi! Yurtlarda aylık ücret 1.300 TL'ye yükseldi! Üniversiteliler dikkat! 

İBB Meclisi Eylül Ayı Toplantısı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait yükseköğrenim öğrenci yurtlarının aylık ücretine yüzde 36,84 zam uygulanmasına, kreşlere de yüzde 27,65 oranında zam yapılmasına karar verildi. İşte o rakamlar...

Beslenme çantasının aylık maliyeti 770 TL oldu!  1 elma 8,2 TL...

Okulların açılması ile beraber, dar gelirli aileler çocuklarının beslenme çantasını nasıl dolduracaklarını düşünmeye başladı. Bir beslenme çantasının aylık maliyeti 770 lira olurken içinde sadece basit sandviç, meyve ve süt bulunuyor...

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Öğrenciler dikkat acilen bakın! Aylık 20 bin TL destek ödemesi yapılacak! YÖK resmen açıkladı!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, Temel Bilimlerde Genç Beyinler Projesi kapsamında 100 doktora öğrencisi araştırma görevlisi için destek sağlanacak. Bu destek ile öğrencilere yurt dışında tez konuları üzerine araştırma yapabilmeleri için kişi başına aylık 20 bin TL'ye kadar bütçe ayrılacak.

İhtiyaç kredisi için flaş adım! Aylık faiz yüzde 1.37

İhtiyaç kredisi faizleri için Merkez Bankası’ndan dikkat çeken bir hamle yapıldı. TCMB tarafından bankalara gönderilen yazıda tüketici kredisi faizleri için üst sınırın aylık yüzde 1,37 seviyesinde olması gerektiği açıklandı. İşte tüm detaylar...

İkinci el konut almak isteyene beklediği haber geldi! Aylık 11 bin TL taksitle ev sahibi olma imkanı! Hemen bakın!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan 'yeni evim' kampanyası ikinci el konutlar için de uygulamaya alınıyor ve vatandaşa aylık 11 bin lira taksit imkanıyla olabilme imkanı geliyor. İşte ev sahibi olmak için dört gözle bekleyenler için müjdeli haberin detayları…

“Emekli olursam kaç lira alırım” diye merak mı ediyorsunuz? EYT’liler için SGK aylık hesaplama tablosu açıldı

EYT’li vatandaşlara büyük müjde. Mart ayında ilk maaşlarını almaya hazırlanan on binlerce EYT’li emekli olunca kaç lira maaş alacağını SGK’nın aylık hesaplama ekranından öğrenebilecek.

Kamu konutlarının 2023 kira bedelleri açıklandı! Metrekaresi kaç TL oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan Milli Emlak Genel Tebliği, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Türlerine göre kamu konutlarının metrekare kira bedeli ne kadar oldu?

Kamu konutlarının aylık kira bedelleri 2017 Haberi

Kamu konutlarının aylık kira bedelleri 2017

Kamu konutlarının aylık kira bedelleri belirlendi.


Maliye Bakanlığının Milli Emlak Genel Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.


Buna göre, yurt içinde kerpiç, ahşap, bağdadi ve benzeri konutlarda aylık metrekare başına 1,82 lira, kalorifersiz konutlarda 2,84 lira, kaloriferli konutlarda 3,73 lira kira bedeli alınacak. Belirlenen kira bedellerine ek olarak, kaloriferci, kapıcı ya da her ikisinin de kurum ve kuruluşlarca karşılandığı konutlardan aylık metrekare başına 0,44 lira alınacak.


Elektrik ve su bedellerinin tespitinde, kurum ve kuruluşlarca yapılan gerçek giderlerin dikkate alınarak kullanıcılarından tahsil edilmesi esas olacak. Bununla birlikte elektrik sayacının ayrılamaması halinde metrekare başına 0,83 lira, su sayacının ayrılamaması halinde metrekare başına 0,72 lira, elektrik ve su sayacının her ikisinin de ayrılamaması halinde 1,54 lira, konutlarda kullanılan suyun şehir şebekesi dışında kaynaklardan (kuyu, artezyen, kaynak suyu...