06 / 05 / 2024

kamulaştırmada 10 yıl şartı

kamulaştırmada 10 yıl şartı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Bakanlar Kurulu gündemine getirdiği İmar Kanunu taslağına göre imar planlarında umumi hizmetler için ayrılan alanlar, kamulaştırılıncaya kadar pazar yeri, park, kreş olarak işletilebilecek...

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!

Yükselen faizler ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz vatandaşların konut alma maliyetlerini zorlaştırıyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi ve faiz oranlarını takip ediyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin banka banka 10 yıl vadeli konut kredisi ödeme seçeneği ne kadar oldu?

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

10 yıl sonra banka şubesi kalmayabilir!

Günün her saati ve her yerden bankacılık işlemlerini yapma olanağı veren dijital bankacılığa ilgi artarken, dijital bankacılık müşterisi 104 milyona ulaştı. encazip.com kurucusu Çağada Kırım, “10 yıl sonra işlemler sadece dijital bankacılıktan yapılabilir” dedi.

Kişi başı gelir hedefi 10 yıl öncesine döndü!

Türkiye’nin kişi başına gelirde yeni hedefi açıklanırken, ifade edilen rakamın 10 yıl öncesiyle aynı olması şaşkınlık yarattı.

Nevşehir'de 4.2 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Nevşehir Valiliği İl Özel İdaresi Nevşehir Yeni Mahalle 2. Mıntıka'da yer alan akaryakıt istasyonunu 10 yıl süre ile kiraya verecek.

Marmara'da 10 yıl içinde 7'den büyük deprem olabilir!

Yıldız Teknik Üniversitesi Doğa Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara Bölgesi'nde 10 yıl içinde 7'den büyük bir deprem beklendiğini söyledi.

Nef'te 10 yıl 0,98 faiz fırsatı!

Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek veren Nef, 4 projesinde sınırlı sürede sınırlı sayıda konut için 10 yıl 0,98 faiz fırsatından yararlanılabiliyor..

Aydosland İstanbul'da 10 yıl 0,98 faiz avantajı!

MS Mega tarafından hayata geçirilen Aydosland, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor. Projede kısıtlı süre ve kısıtlı daire için 10 yıl 0,98 faiz avantajı sunuluyor..

Gayrimenkul fiyatları 10 yıl sabit bir ivmeyle yukarıya gitmeye başlayacak!

Sektöre dair açıklamalarda bulunan Emlak Konut Genel Müdürü Gedikli,"Türkiye'de gayrimenkul fiyatları 10 yıl sabit bir ivmeyle yukarıya gitmeye başlayacak." dedi...

ABD'de ikinci el konut satışları 10 yılın zirvesinde!

National Association of Realtors'ın (NAR) raporuna göre, ABD’de ikinci el konut satışları 10 yılın zirvesine ulaştı.

ABD'de ikinci el konut satışları 10 yılın zirvesinde!

ABD’de ikinci el konut satışları ekimde yüzde 2 artarak yaklaşık 10 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Real Merter'de 10 yıl 0,70 vadeyle!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 10 yıl 0,70 vade fırsatı sunuluyor..

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyasında 10 yıl vade!

1.394 konutun bulunduğu Resim İstanbul projesindeki konutlar, 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.70’lik kredi faizi ile tüketiciye sunuluyor.

kamulaştırmada 10 yıl şartı Haberi

kamulaştırmada 10 yıl şartı


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Bakanlar Kurulu gündemine getirdiği İmar Kanunu taslağı, birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. Taslağa göre, özel mülkiyete ait olup imar planlarında kamuya ait görünen alanların planları kesinleştiği tarihten itibaren en geç 10 yılda kamu eline geçecek. Bu alanlarda 10 yılda kamulaştırma yapılmaması halinde, parsel sahibinin başvurusu sonucunda kamu kuruluşlarının bu alanların kullanımından vazgeçtiği kabul edilecek ve özel mülkiyet için kullanım kararı getirilerek plan değişikliği yapılması zorunlu olacak. Kamulaştırması 10 yılda yapılmayan alanlara, ilgili çevre şartları da dikkate alınarak özel mülkiyet kullanımına açılacak şekilde imar hakkı...