06 / 05 / 2024

Kamuran Hopur

Kamuran Hopur

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri hem akıllı hem de güvenli binalarla Türkiye ekonomisine can vermeye devam ediyor. Kayserili İpek İnşaat da yeni projelerine hız kesmeden sürüyor.

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar'da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

İstanbul'da Kamuran Akbay Mimarlık tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Harmony City Projesi"nde çalışmalar başladı.

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Kuruağaç tarafından kuruldu.

Atalar Harmony City satışta! Yeni proje!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Atalar Harmony City satışa çıktı. Proje kapsamında yüzde 35 peşin ödemelerde 36 ay taksit fırsatı sağlanıyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Kamuran Akbay: Kira fiyatları, konut satışlarını tetikliyor!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay konut ve kira fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Akbay, tedarik kırılmaların konut satışlarını da etkilediğini söyledi. 

Liya Villa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liya Villa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre İnci ve Kamuran Öztürk ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düzgünses ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düngünses ortaklığında kuruldu.

Memur Sen açıklama yaptı! Baskılar yüzünden üyelikler iptal ediliyor!

Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, sendikada üye sayısının düştüğünü belirtti. Bu düşüşü sendika üzerindeki baskılara bağlayan Memur Sen'in il temsilcisi Kamuran Aşkan gazetecilere açıklama yaptı.

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Çetin tarafından kuruldu.

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Altındağ tarafından kuruldu.

Pt Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pt Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Chrıstıan Per Rıchard Westermark, Kamuran Değgin, Muhammed Abdülhamitoğlu tarafından kuruldu.

Mirka Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirka Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Bulut tarafından kuruldu.

Kmc Proje İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kmc Proje İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Çavuşoğlu ve Mustafa Turhan ortaklığında kuruldu.

Kamuran Hopur Haberi

Kamuran Hopur

Şirketin Erciyesevler bölgesinde inşa ettiği "İpek Diamond" projesi şimdiden yatırımcıların ilgisini çekiyor. 

Projeyle ilgili bilgi veren İpekar Satış Sorumlusu Kamuran Hopur, dairelerin tamamının akıllı ev modeli konseptine uygun olduğunu ifade ederek şunları söyledi: 


NEFES ALIYOR 


"Oturma odası 19 metrekare olacak. Burada kullandığımız ürünlerin tamamı nefes alabilir duvar kâğıdından. Mutfak bölümüne geldiğimizde ise çok geniş ve ferah bir konumdadır. 

İçerisi Eczacıbaşı'nm İntema mutfağından olmaktadır. Yine dolaplarımızda kullanılan ürünler Alman markasıdır. 


Kadınların mutfakta kolayca kullanabileceği kiler dolabı Hafele marka üründen seçilmiştir. Projemize dörtlü grup dahildir. Bunun içinde mikrodalga, fırın, davlumbaz ve ocak projeye dahildir. 

Mutfak bölümümüzde bazı yeni tasarımlar da bulunmaktadır. Şişelik olarak dizayn edilen ve çok amaçlı olan bölmeler bulunmaktadır." Yatak odalarının üç boyutlu duvar kâğıtları ile dikkat çektiğini belirten Hopur, "Yatak odasının iç bölümünde ise...