28 / 04 / 2024

kamyon

kamyon

Japon ticari araç üreticisi Isuzu’nun NPR modelinin ekim ayı fiyatları açıklandı. İşte, Isuzu NPR’nin 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Isuzu kamyonlarda dev fırsat! Küçük esnafın yüzünü güldürecek fiyatlar! Isuzu NPR Long’un 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Japonyalı otomobil üreticisi Isuzu’nun NPR Long modelinin eylül ayı fiyatları açıklandı. İşte, Isuzu NPR Long’un 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mercedes-Benz Türk, 350 bininci kamyonunun üretimini gerçekleştirdi

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası 350 bininci kamyonunu banttan indirdiğini açıkladı. Türkiye’de üretimi yapılan her 10 kamyondan 6’sına imza atan Mercedes fabrikası, çatı şirketi Daimler Truck’ın dünyadaki en önemli üretim tesislerinden biri konumunda yer almaktadır. İşte haberin ayrıntıl

Hafif ticari araç ve kamyon ihracatı 3,5 milyar dolar oldu

Türkiye'de ocak-eylül dönemi arasında, hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu kapsayan "eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ihracatı, 3 milyar 480 milyon 497 bin dolar olarak gerçekleşti.

Tedarik sorunu kamyon devini vurdu! İflas bayrağını çekmek üzere

Dünya genelinde özellikle teknoloji tabanlı kriz giderek genişliyor. Tedarik sıkıntıları ve sermayeye erişim gibi zorluklar firmaları zor duruma düşürüyor. Bu kez İsveç merkezli Kamyon devi Volta Trucks iflas başvurusunda bulunacağını duyurdu.

Mercedes-Benz’den Aksaray’a GES yatırımı! Toplam 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak!

Mercedes-Benz Türkiye, Aksaray Kamyon Fabrikası'nda 1.3 MWp kurulu gücünün bulunduğu güneş enerjisi santralini devreye aldı. Santral ile yıllık 900 ton karbon salımının önüne geçilmesi amaçlanırken elde edilen enerji ile çevreye 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak.

Türkiye'nin hafif ticari araç ve kamyon ihracatı 2023'ün ilk yarısında 2,4 milyar dolar oldu!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomotiv endüstrisinde hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu kapsayan "eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ihracatı ocak-haziran 2023 döneminde 2 milyar 421 milyon 32 bin dolar şeklinde oldu.

İnşaat sektöründeki hareketlilik kamyon satışlarını yüzde 54 arttırdı!

Deprem bölgelerinin yeniden inşasının yanı sıra Marmara Bölgesi’nde hızlanan kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat kamyonu satışları ilk yarıda yüzde 54 yükseldi. İşte detaylar...

Mercedes-Benz Kamyonda Haziran kampanyasını açıkladı! İşte merak edilen kampanyanın ayrıntıları…

Mercedes-Benz Kamyon Finansman’dan Haziran’a özel fırsatları duyurdu. 12 aydan başlayan vade seçeneği sunan firmanın faiz oranı da 4,99 olarak açıklandı. İşte detaylar…

Türkiye en çok Birleşik Krallık’a satış yaptı! Üç çeyrekte 3,7 milyar dolar oldu

Hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu içine alan "eşya taşımaya mahsus olan motorlu taşıtlar" ihracatında, ocak ve eylül zaman diliminde en çok dış satım Birleşik Krallık'a gerçekleşti. İşte detaylar…

Uzun yolculukların vazgeçilmezi o! Ford Trucks 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Uzun yolların vazgeçilmez yardımcısı Ford, TIR ve Kamyon modellerinde Ekim ayı fiyatlarını güncellendi. Ford Trucks Çekici Serisi'nin içindeki Ecotorq motor, performans ve ekonomi arasında kurduğu doğal dengeyle kullanıcılarına güçlü bir performans vadediyor.

Honda’nın fabrikasını satın alan Habaş Holding’ten büyük bomba!

Gazeteci Emre Özpeynirci, Habaş Holding tarafından geçtiğimiz yıl satın alınan Honda Gebze fabrikasında yerli otobüs ve kamyon üretildiğini açıkladı. Özpeynirci’nin, paylaştığı fotoğraflarda Habas logolu otobüs ve kamyonlar görülüyor.

Freni patlamış kamyon gibi gelen dolar kuru 9 gün sonra işte bu kadar olacak! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun bu ayın sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru 9 gün sonra ne kadar olacak? İşte Selçuk Geçer'in açıklamaları...

Doları o tarihten sonra kimse tutamayacak! Freni patlamış kamyon gibi geliyor!

Dolar ve Euro'da yükseliş devam ederken,  Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, yatırımcılar için çok önemli uyarılar yaptı. Selçuk Geçer dolar kurunun göreceği seviyeyi de vererek, "19 liraya hazır olun" diye konuştu.

Dikkat, 1 Eylül'de başladı! Büyük cezası var

Trafik sigortasında uygulanan güncel tarifeye göre 1 Eylül itibariyle taksi, minibüs, otobüs ve kamyon gibi gruplara yüzde 10, diğer araçlara ise yüzde 20 zam geldi. Bu gelişme ile birlikte İstanbul’da en ucuz sigorta 2 bin 296 liraya çıktı.

kamyon Haberi

kamyon

Merkezi Tokyo’da bulunan Japon ticari araç üreticisi Isuzu NPR kamyonun Dizel Intercooler motoru yakıt tüketiminde büyük avantaj sağlıyor.

Yeni nesil Isuzu motorları artan periyodik bakım aralıklarının yanı sıra düşük yakıt tüketimiyle de dikkat çekerken NPR modelinde, motor performansını ve torku artırmak amacıyla motor turbo ve intercooler sistemi tercih ediliyor.

Ayrıca Isuzu NPR Long, geliştirilmiş hava basınç tahrikli powershift mekanizmasıyla yeni şanzıman sistemiyle de daha rahat vites geçişi sunuyor. Isuzu kamyonlar tarafından kullanılan tasarım, hafifçe genişletilmiş altı yüzeye sahip ve gereksiz tüm çizgilerden uzak, göz yormayan, fonksiyonel olamasıyla beğeni topluyor.

Tüm kabini mükemmel erişilebilirlik ile maksimum işlevsellik sağlayan Isuzu NPR, güvenlik ve konfor için tasarlanmış tam özellikli bir çalışma ortamı sağlıyor.

Peki Isuzu NPR’nin teknik özellikleri neler? İşte, Isuzu NPR’nin teknik özellikleri ve...