29 / 04 / 2024

Kanal Çeşme yapılacak mı

Kanal Çeşme yapılacak mı

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Kanal Çeşme diye ortaya çıkan projenin uydurma olduğunu açıkladı.  Çeşme Turizm Merkezi Projesi’nin detaylarını paylaşan Ersoy, “Bölgede Cannes gibi bir alan yaratmaya çalışıyoruz. Proje ile Ege kazanacak” diye konuştu.

Çiftçi Kayıt Sistemi için son tarih yaklaşıyor! Başvurular e-devletten yapılacak! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2002'de uygulamaya aldığı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) için son tarih yaklaşıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için ilçe müdürlükleri ve e-devlet üzerinden 2 Ocak'a kadar yapılacak

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.

İzmir Çeşme'de KDV'den muaf arsa satılacak! 

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Kanal İstanbul çevresine yapılacak 27 bin 250 konutun imar uygulaması askıda!

Kanal İstanbul’un çevresinde, Arnavutköy Baklalı’da yapılacak toplam 27 bin 250 konutun net arsa tapularının belirlenip inşaat ruhsatı alınmasının önünü açacak imar uygulaması askıya çıkarıldı.

TOKİ 20-25 Aralık il il kura takvimini duyurdu! Çekilişler peş peşe hemen yapılacak! İşte yeni gün gün çekiliş takvimi

TOKİ'nin sosyal konut çekiliş kurası son hız devam ederken 20-25 Aralık yeni çekiliş takvimi belli oldu. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

17 ildeki 243 arazi için özelleştirme kararı! Yatırımcılar dikkat! Satış ve kiralamalar 2025'e kadar yapılacak!

Mülkiyeti Maliye Hazinesi, Elektrik Üretim A.Ş.’ye (EÜAŞ) ve Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’ye (TEİAŞ) ait olan araziler özelleştirme kapsamına dahil edildi. 243 arazinin satışı ve kiralaması yapılacak. 

Mehmet Ersoy: Çeşme Turizm Merkezi Projesi'nde 'kanal' yok!

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Kanal Çeşme diye ortaya çıkan projenin uydurma olduğunu açıkladı.  Çeşme Turizm Merkezi Projesi’nin detaylarını paylaşan Ersoy, “Bölgede Cannes gibi bir alan yaratmaya çalışıyoruz. Proje ile Ege kazanacak” diye konuştu.

Ekrem Oran'dan Kanal Çeşme açıklaması!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran yaptığı açıklamada Suudi şirketin açıkladığı Kanal Çeşme projesiyle Çeşmelilerin mülkiyet hakkının elinden alındığını söyledi. 

Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul nereye yapılacak?

Son günlerde sıkça tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesinin ÇED raporu yayınlandı. Kanal İstanbul projesi güzergahı herkes tarafından merak ediliyor. Peki Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul nereye yapılacak?

Ayder'e otel yapılacak! 

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ayder Yaylası'nda bir dönüşüm başlatacaklarını belirterek, otopark ihalesi ve otel yapılacak dedi. 

İzmir-Çeşme Otoyolu'na ekolojik köprüler yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları ve Dışında Yaban Hayvan Ölümleri Projesi (KARAYAP) kapsamında İzmir-Çeşme Otoyolu'na yapılacak ekolojik köprülerin yapımına start verildi.

Dap Yapı Çeşme'de yeni proje yapacak!

Dap Yapı İzmir ve Çeşme'de yeni proje geliştirmeye devam ediyor.  DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de üç proje geliştirmeyi ve 3 milyar liralık yatırım yapmayı hedefliyoruz. Çeşme'de denize sıfır çok lüks bir konut daha geliştireceğiz" dedi.

Çeşme'de 13.2 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir Defterdarlığı Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, 3 mahallesindeki 4 arsayı ihale usulü ile satıyor. İhale 26 Ekim'de yapılacak...

Kanal Çeşme yapılacak mı Haberi

Kanal Çeşme yapılacak mı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, son yıllarda Türkiye'nin en popüler turistik şehri arasında yer alan Kars'a ziyarette bulundu ve giderken bindiği Doğu Ekspresi'nde Çeşme Turizm Merkezi Projesi hakkında detayları paylaştı. Sabah'ta yer alan habere göre; Ersoy, "Kanal Çeşme" olarak gündeme gelen projeyi ilk kez basından duyduğunu, kendi projeleri olan Çeşme Turizm Merkezi Projesi'nde kanal olmadığını ifade etti. Bakan Mehmet Nuri Ersoy şunları söyledi: Kanal Çeşme adını ben de medyadan duydum. Bizim böyle bir projemiz yok. Biz turizm bölgesi yapacağız. Bu projeyi mayıstan önce açıklamayacaktık. Birileri bir proje ile ortaya çıkınca mecbur kaldık. Turist kapasitesinin yüzde 40'ı Marmara, yüzde 40'ı Akdeniz, yüzde 10'u Ege ve yüzde 10'u Doğu'da. Doğru bir dağılım değil. Sürdürülebilir turizm politikası için bunun daha optimum...