06 / 05 / 2024

kanal istanbul çevresindeki projeler

kanal istanbul çevresindeki projeler

Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, bölgede çok değerli arsa portföylerinin olduğunu ve 33 projelerinin yer aldığını ifade etti...

Mahkeme 'dur' demişti, TOKİ vites yükseltti: 'Kanal İstanbul' çevresindeki inşaatlar tam gaz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin geçeceği en verimli arazileri üzerinde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşaatları yükseliyor. 

Kanal İstanbul çevresindeki arsalar 'Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur' diyerek satışa çıkarılmış!

Geçen haziran ayında İstanbul'da kurulan Elhaj Grup, kanal manzaralı arazilerini “Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur” diyerek satışa çıkarmış.

Kanal İstanbul çevresinden tapu toplayanlara kötü haber!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat yaptığı açıklamada Kanal İstanbul çevresindeki tarım arazilerinin imara açılması vaadiyle büyük vurgun yapıldığını iddia ederek, Uyarılarımıza rağmen oradan tapu toplayanlara önerim, çiftçiliği öğrensinler'' dedi.

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Kanal İstanbul projesiyle içme suyu havzası imara açıldı!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un 10 köyü kapsayan 3. etap planlarına göre, barajın çevresindeki içme suyu havzası imara açıldı.

Kanal İstanbul çevresindeki kamu arazilerinin dağılımı!

Kanal İstanbul güzergahındaki mülkiyet yapısı konuşulmaya devam ediyor. İşte Kanal ve çevresindeki 36 milyon metrekarelik kamu arazisinin kurum ve parsel dağılımı...

Kanal İstanbul çevresinde kimin ne kadar arazisi var?

Prof. Dr. Doğan Kantarcı, “İstanbul Kanalı ve İstanbul Havaalanı’nın inşaat alanı ile çevresindeki arazide yerleşim, orman, otlak, tarım alanları ve üretime etkileri” isimli çalışmasında Kanal İstanbul'un arazi mülkiyet dağılımını ortaya çıkardı...

Emlak Konut'un Kanal İstanbul güzergahındaki proje haritası!

Kanal İstanbul projesi gayrimenkul sektöründe hareketlilik yarattı. Türkiye'nin öncü firmalarından Emlak Konut'un dev proje çevresindeki proje sayısı dikkat çekiyor. Şirketin Kanal İstanbul güzergahında zengin bir arsa portföyü bulunuyor. Peki Kanal İstanbul güzergahında hangi projeleri bulunuyor.

Kanal İstanbul gayrimenkul piyasasını nasıl etkiledi?

Yapımı tamamlanan ya da yapımı devam eden mega projeler, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor. Peki Kanal İstanbul gayrimenkul piyasasını nasıl etkiledi?

Kanal İstanbul adım adım geliyor!

Kanal İstanbul çevresindeki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak. Her iki yakada 250'şer bin nüfusun yer alması kararlaştırıldı.

Yabancı yatırımcılar Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radara aldı!

Uzakdoğu'dan Avrupa'ya 20 ülkeden yabancı yatırımcı Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radarına aldı. Çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergâhı ile inşaatına başlanılan 3. Havalimanı'nın bulunduğu bölgeye yabancı akını var.

Kanal İstanbul güzergahından yabancılar toplam 2 bin dönüm arazi aldı!

Uzakdoğu'dan Avrupa'ya, 20 ülkeden yabancı yatırımcı Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radarına aldı. Yabancılar 2 bin dönümlük arazi satın aldı..

Kanal İstanbul'un çevresinde yüksek binalar olmayacak!

Kanal İstanbul çevresinde ki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak.

kanal istanbul çevresindeki projeler Haberi

kanal istanbul çevresindeki projeler

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Murat Kurum, Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Emlak Konut'un Kanal İstanbul güzergâhında, 33 projesi yer alıyor. Yine bölge üzerinde çok önemli arsa portföyü bulunuyor. 

Murat Kurum'un açıklaması; 

Başta Kanal İstanbul olmak üzere mega projelerle büyümesini sürdüren Türkiye geleceğe emin adımlarla ilerlerken ülkemizdeki projeler, sadece yerelde değil tüm dünya tarafından da yakından takip ediliyor. Sadece İstanbul’a değil ülke ekonomisine de çok büyük faydası olacak mega bir proje olan Kanal İstanbul güzergâhında, Emlak Konut’un 33 projesi yer alırken yine bölge üzerinde çok önemli arsa portföyümüz bulunuyor.

Türkiye’nin son on beş yılda gerek ekonomik gerekse istikrarlı büyüme anlamında sağladığı başarılar göz kamaştırmaktadır. Dünya Bankası 2015 Global Kamu Özel Sektör İşbirliği Raporu'na göre Türkiye, toplam 44,7...