03 / 05 / 2024

Kanal İstanbul fiyatları etkiledi mi

Kanal İstanbul fiyatları etkiledi mi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna " Çılgın Proje " olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

Kanal İstanbul çevresinde arazi fiyatları fırladı!

Kanal İstanbul projesinin SED raporunda yer alan bilgilere göre, projenin açıklanmasıyla arazi fiyatları fırladı. Arazi fiyatları 3'er aylık dilimler halinde sırasıyla 50-60 TL, 80-90 TL, 120-130 TL, 160-180 TL, 200-230 TL, 260-300 TL şeklinde arttı.

Kanal İstanbul güzergahında arazi fiyatları fırladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Kanal İstanbul ihalesinin yakın zamanda yapılacağını açıklaması, 2 yıldır yerinde sayan arazi fiyatlarında hareketlenmeye neden oldu. Bölgede arazi fiyatlarında yüzde 30’a yakın yükseliş öngörülüyor. 

Kanal İstanbul güzergahında gayrimenkul fiyatları tavan yaptı!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un güzegahında bulunan Arnavutköy, Küçükçekmece ve Terkos gibi bölgelerde arsa ve konut fiyatları tavan yaptı. Arnavutköy'de 2010'da konut metrekare fiyatı 700 TL ile 1000 TL arasındayken, 2018'de 2600 TL'ye çıktı...

Kanal İstanbul güzergahındaki arsa fiyatları uçtu!

Kanal İstanbul projesinin yapılması tartışmaları devam ederken, bölgede arsa fiyatları yükselmeye başladı. Projeyle birlikte arsa fiyatlarında yüzde 20 yükseliş yaşandı...

Kanal İstanbul gayrimenkulü yine hareketlendirdi!

Kanal İstanbul’un yapılacağı bölgede konut ve arsa yatırımları artarken, fiyatlar da yükseldi. Gayrimenkul hareketliliğinde ve fiyat artışında ikinci dalganın ise projeye kazmanın vurulmasıyla geleceği belirtiliyor.

Kanal İstanbul geçisine teşvik!

Kanal İstanbul'u cazip gale getirmek için yürütülen çalışmalar devam ediyor. Demirde bekleme süresi için alınan ücretler ile kılavuzluk hizmetlerinin fiyatları Kanal İstanbul'dan geçecek gemiler için düşürülecek...

Küçükçekmece'ye Kanal İstanbul dopingi!

Türkiye'nin çılgın projesi Kanal İstanbul ile birlikte Küçükçekmece’deki konut fiyatları yüzde 18 oranında yükseldi...

Kanal İstanbul hangi bölgeleri değerlendirdi?

Çılgın proje Kanal İstanbul'un ilk duyurulduğu 2011 yılından bu yana güzegahı civarındaki bölgeler uçtu. 7 yılda Arnavutköy'de araziler yüzde  binden fazla değerlendi. Avcılar, Küçükçekmece ve Başakşehir'de konut fiyatları ise yüzde 150 arttı...

Kanal İstanbul ile 22 bölge değerlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011 yılında 'Çılgın Proje' olarak açıkladığı Kanal İstanbul, son yedi yılda Arnavutköy, Küçükçekmece, Avcılar ve Başakşehir ilçelerindeki 22 bölgede konut fiyatlarını yükseltti..

İşte Kanal İstanbul'un en fazla değerlendirdiği ilçe!

2017 konut fiyatları incelendiğinde ortaya ilginç bir tablo çıktı. Çılgın proje Kanal İstanbul ve 3. havalimanı ile İstanbul'un en fazla değerlenen ilçesi yüzde 50'lik artış ile Arnavutköy oldu.

Kanal İstanbul'un yanında Soyak Konforia'ya bugünden taşınma fırsatı!

Kanal İstanbul'un yanında Soyak Konforia'ya bugünden taşınma fırsatı sunuluyor. Projedeki 2+1 dairelern fiyatları 333 bin TL'den başlıyor. 

Kanal İstanbul arazi fiyatlarını artırdı!

Güzergahı belli olan Kanal İstanbul arsa ve arazi fiyatlarını hareketlendirdi. Emlak uzmanları yatırımcıları acele etmemeleri konusunda uyardı..

Kanal İstanbul emlak fiyatlarını uçuracak!

Kamuoyunda ‘Çılgın proje’ olarak bilinen Kanal İstanbul’un güzergâhı geçtiğimiz günlerde belli oldu. Kanal İstanbul'un geçtiği bölgelerde canlanma şimdiden başladı.

Kanal İstanbul fiyatları etkiledi mi Haberi

Kanal İstanbul fiyatları etkiledi mi

Kamuoyunda "çılgın proje" ğu spekülasyon, bölgedeki EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna "Çılgın Proje" olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi. Kaya, 3. Havalimanfnın bu bölgede konumlandırılması ve Kuzey Marmara Otoyolu güzergâhının kanal üzerinden geçmesinin bölgeyi cazibe merkezi haline getirdiğini belirtti. Henüz netleşmiş bir imar planı bulunmamasına rağmen, projelerin kamuoyuna duyurulmasıyla birlikte Kanal istanbul çevresinde arazi fiyatlarında yoğun talepten dolayı kısa sürede ciddi artışlar görüldüğünü vurgulayan Kaya. 


olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin neden olduarsa fiyatlarını son 1 yılda 2 ile 4 kat oranında artırdı. 

Havaalaına yakın araziler imara açılıp arsaya dönüştükten sonra fiyatlarının son 5 yılda yüzde 100'den fazla artış gösterdiğini söyledi. 


Projenin açıklanmasından sonra tavan yapan arsa fiyatlarının son 1 yılda ise...