29 / 04 / 2024

kanal istanbul oteli

kanal istanbul oteli

Yenişehir'de otel olacak mı sorusu haberimizde yer alıyor. Toplamda 453 milyon metrekarelik alanda kurulan Yenişehir projesinde 146 milyon metrekare yeşil alan ve 78 milyon metrekare havalimanı alanı bulunuyor.

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Kanal İstanbul süreci bir kaç ay içerisinde başlar!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, ‘Çılgın Proje’ Kanal İstanbul’la ilgili “Birkaç ay içinde süreç başlayacak, projenin omurgası belirleniyor” dedi. Kanalın muhtemel güzergâhı ise Sazlıdere Barajı’nın çevresi...

Kanal İstanbul adım adım geliyor!

Kanal İstanbul çevresindeki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak. Her iki yakada 250'şer bin nüfusun yer alması kararlaştırıldı.

1991 yılında alternatif Boğaz: Kanal İstanbul!

1991 yılında Boğaz'a alternatif olarak, Karadeniz'i Marmara'ya bağlayacak, Silivri'den başlayıp Karacaköy'den Karadeniz'e ulaşacak 23 kilometre uzunluğunda yeni bir Karadeniz kanalı önerilmiş. Kanal projesi, yap-işlet-devret yöntemiyle yapılacakmış.

Yabancı yatırımcılar Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radara aldı!

Uzakdoğu'dan Avrupa'ya 20 ülkeden yabancı yatırımcı Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radarına aldı. Çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergâhı ile inşaatına başlanılan 3. Havalimanı'nın bulunduğu bölgeye yabancı akını var.

Kanal İstanbul güzergahından yabancılar toplam 2 bin dönüm arazi aldı!

Uzakdoğu'dan Avrupa'ya, 20 ülkeden yabancı yatırımcı Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radarına aldı. Yabancılar 2 bin dönümlük arazi satın aldı..

Kanal İstanbul'un çevresinde yüksek binalar olmayacak!

Kanal İstanbul çevresinde ki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak.

Kanal İstanbul'un çevresindeki binalar en fazla 6 katlı olacak!

Kanal İstanbul çevresindeki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak..

Bahçekent, Kanal istanbul'la daha da değer kazanacak!

İstanbul'da Küçükçekmece ile Arnavutköy arasına inşa edilecek ve Karadeniz ile Marmara'yı birbirine bağlayacak olan Kanal İstanbul sayesinde Bahçekent'in değeri daha da artacak.

Kanal İstanbul'un ölçümleme işlemleri başladı!

Erdoğan’ın talimatıyla güzergahı değiştirilen Kanal İstanbul Projesi için ölçümleme işlemlerine başladı. Kanalın geçeceği güzergah üzerinde yaşayanlar tedirgin... Köylüler doğup büyüdükleri toprakları terk etmek zorunda kalacak

MIPIM 2015'in yıldızı Kanal İstanbul oldu!

Fransa’nın Cannes kentinde başlayan MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’nda bu yıl ‘Türkiye’ geçidi yaşanıyor. İstanbul Çadırı ve içinde yer alan İstanbul maketi büyük ilgi toplarken, Kanal İstanbul projesi fuarın yıldızı oldu.

Kanal İstanbul’a 5 milyar TL'lik 6 ayrı köprü inşa edilecek!

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, ‘ Çılgın Proje ’ olarak ifade edilen Kanal İstanbul ’a toplam 5 milyar liralık 6 ayrı köprü yapılacağını açıkladı.

Avrupark Bahçekent, Kanal İstanbul’un faaliyete geçmesiyle daha da değerlenecek!

Mega proje Kanal İstanbul, önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapacak olan Bahçekent’in hemen yanı başından geçecek. Kanal İstanbul sayesinde Bahçekent’in iş hacmi ve nüfus yoğunluğu artarken prim potansiyeli de yükselecek...

kanal istanbul oteli Haberi

kanal istanbul oteli

7.5 milyonluk nüfusa sahip olacak Yenişehir projesinin toplam alanı 453 milyon metrekare. Yenişehir'de otel olacak mı sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


50 milyar dolarlık yatırım bedeline sahip Yenişehir projesi kapsamında 146 milyon metrekare alanda yeşil alan, 167 milyon metrekare alanda imar parseli, 108 milyon metrekare alanda yollar ve 78 milyon metrekare alanda havalimanı yer alacak. 


460 gökdelenden meydana gelecek projede gökdelenlerin yanı sıra villalar 2-14 katlı apartmanlar ve teras evler yer alacak. 10 köprülü projeye 26 milyon ağaç dikilecek. 


210 bin araç kapasiteli otoparktan meydana gelecek projede Merkez Cami Külliyesi içerisinde kültür ve eğitim merkezi, Osmanlı çarşısı, aş evi yer alacak. 


Yenişehir'de otel olacak mı?

Yenişehir'de otel olacak mı sorusunun yanıtı evet olarak belirlendi. Projede apart otel yer alacak. Projede ayrıca; kültür merkezi, serbest...