02 / 05 / 2024

kanal istanbul tanıtım videosu

kanal istanbul tanıtım videosu

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

60 soruda Kanal İstanbul ve Yenişehir!

Tanıtım filminin yayınlanmasıyla Kanal İstanbul ve Yenişehir projeleri hakkında birçok detay da belirlenmiş oldu. 453 milyon metrekare alanda kurulacak Yenişehir projesinin 30 milyon metrekaresi Kanal İstanbul olacak...

Kanal İstanbul'un alanı ne olacak?

Yeni Şehir içinde kurulacak olan Kanal İstanbul, Küçükçekmece Gölü ve Sazlıdere Barajı üzerinden geçerek Terkos Gölü'nün doğusundan Karadeniz'e kadar devam edecek. Kanalın toplam alanı 30 milyon metrekare olacak...

İşte sır gibi saklanan Kanal İstanbul'un son videosu!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com Kanal İstanbul'un son videosunu ele geçirdi. Kanal İstanbul projesinin tüm detayları bu tanıtım filminde açıklandı

Kanal İstanbul'un tanıtım videosunun maliyeti 289 bin 550 TL oldu!

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

Kanal İstanbul'un tüm yönleriyle araştırılması için meclis araştırması önergesi verildi!

Kanal İstanbul Projesi'nin muhtemel etkilerinin tüm yönleriyle araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul projemiz tüm dünyaya örnek olacak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kanal İstanbul Projemiz de tüm dünyaya örnek olacak" dedi.

Kanal İstanbul'a tümüyle karşıyız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, Kanal İstanbul'un şehri mahvedeceğini öne sürerek tümüyle karşı olduklarını söyledi...

Piyalepaşa İstanbul tanıtımı 11 Kasım'da!

Polat Holding-Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla 800 milyon dolarlık yatırımla Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin tanıtımı 11 Kasım Çarşamba günü Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi'nde yapılacak.

DOKAP Cidde'de tanıtım günleri gerçekleştirdi!

GİRESUN - Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu. Rize ve Trabzon'un kalkınmasından sorumlu Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Başbakanlık Kalkınma Fonu destekli yaptığı bir proje doğrultusunda Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde turizm amaçlı tanıtım günleri gerçek

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

kanal istanbul tanıtım videosu Haberi

kanal istanbul tanıtım videosu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Kanal İstanbul projesiyle ilgili tanıtım videosu hazırlatmak için 16 Mart 2020 tarihinde ihale gerçekleştirildi. İhalede teklifler pazarlık usulü ile elektronik ortam aracılığıyla sunuldu. İhale için iki teklif verildi ve biri geçerli görüldü.

289 bin 550 Türk Lirası'nda ihaleyi kazanan 4 Yüz Prodüksiyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi ile 2 Nisan 2020'de sözleşmeye imza atıldı. 

SONUÇ 2 YIL SONRA AÇIKLANDI

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; sözleşmeye göre tanıtım videosu işi, 2 Nisan 2020-1 Haziran 2020 tarihleri arasında bitirildi.

Bütün kamu ihalelerinin açıklandığı Elektronik Kamu Alımları Platformu'nda (EKAP) bu ihalenin sonuç ilanı 2 sene geçtikten sonra, 7 Şubat 2022 günü gerçekleştirildi. 2 senenin ardından Kanal İstanbul için çekilen videonun maliyeti öğrenildi.

Yenişehir'deki en yüksek yapılaşma izni verilen...