03 / 05 / 2024

Kanal İstanbul tepki

Kanal İstanbul tepki

Çılgın proje Kanal İstanbul gündemden düşmüyor. Son günlerde yaz aylarda temelinin atılacağı açıklanan Kanal İstanbul projesinde çalışmalara hız verildi. Proje çevresinde gayrimenkulü bulunan vatandaşlar, gayrimenkullerinin yerlerinin kaydırılmasına ve küçülmesine tepkili...

Kanal İstanbul'un 4 yıldır süren davasında kriz: İkinci kez bilirkişi incelemesi yapılacak!

Kanal İstanbul projesine için verilen ÇED olumlu kararına karşı açılan davada Danıştay tarafından ikinci defa bilirkişi incelemesi yapılması talep edildi. Dudak uçuklatan bilirkişi ücretlerine tepki geldi. İşte detaylar...

CHP ve İYİ Parti'den Kanal İstanbul'a tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. işte o açıklamalar...

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki!

İBB ve Bakirköy CHP Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki gösterdi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul ihalesine giren bedelini ağır öder!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul için ihaleye girecek olan firmalara tepki gösterdi.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Meclis üyesi Nadir Ataman, TOKİ'nin Kanal İstanbul projesi kapsamında bulunan Sazlıbosna Mahallesi’nde 970 bin 300 metrekare büyüklüğünde mera ve tarla alanlarını ihaleye çıkarmasına tepki gösterdi.

Murat Ongun'dan Kanal İstanbul reklamına tepki!

Euro 2020 kapsamında dün Türkiye ve Galler maçı vardı. Türkiye ve Galler arasındaki maçtan önce, maçın yayınlandığı TRT'de‘Kanal İstanbul'un reklamı verildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca verilen reklamla ilgili konuşan İBB Sözcüsü Murat Ongun, konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul projesine tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Haziran tarihinde Kanal İstanbul projesinde ilk kazmanın vurulacağını duyurdu.  CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kanal İstanbul'un temel atma törenine ilişkin konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul projesine tepki!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin konuştu. İmamoğlu, Kanal İstanbul projesine karşı durduklarını yineledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul'u neden istiyor?

Forbes Dergisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halk ve çevrecilerin tepki göstermesine rağmen Kanal İstanbul projesinde ısrarcı olmasının sebeplerini detaylı bir şekilde analiz etti. 

Kanal istanbul güzergahındaki arsa sahiplerinden tepki!

Çılgın proje Kanal İstanbul gündemden düşmüyor. Son günlerde yaz aylarda temelinin atılacağı açıklanan Kanal İstanbul projesinde çalışmalara hız verildi. Proje çevresinde gayrimenkulü bulunan vatandaşlar, gayrimenkullerinin yerlerinin kaydırılmasına ve küçülmesine tepkili...

Genco Erkal'dan Kanal İstanbul tepkisi!

Sanatçı Genco Erkal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mithat Cemal şiiri üzerinden 23 Nisan'da yaptığı açıklamaya tepki göstererek Kanal İstanbul hakkında eleştiride bulundu. 

Salih Cora'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora,bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi...

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Kanal İstanbul tepki Haberi

Kanal İstanbul tepki

Çılgın proje Kanal İstanbul gündemden düşmüyor. Son günlerde yaz aylarda temelinin atılacağı açıklanan Kanal İstanbul projesinde çalışmalara hız verildi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Kanal İstanbul güzergahında arsası ya da taşınmazı bulunan vatandaşlar tepkili. Plan değişiklikleri ile yerleri kaydırılan ve küçülen, birçoğu 1924'de mübadele ile Türkiye gelenlerin torunları olan vatandaşlar, konuya ilişkin konuştu.

Kanal İstanbul’un güzergahında bulunan Sazlıdere Baraj Gölü etrafında yaşayan, bölgede tarım arazisi, evi olan vatandaşlar, seslerini duyurmak istiyor. Mağdur duruma düşen bazı vatandaşlar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hayrettin Özbakır, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kayabaşı köyünde ikamet eden ve arsası Kanal İstanbul projesine giden İsmail Yıldız, şöyle konuştu:

"Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu'nda görevliyim. Kayabaşı köyünde ikamet etmekteyim. Doğum yerim Kayabaşı Köyü. Ne yazık ki Kanal...