05 / 05 / 2024

Kanal İstanbul yatırımcı

Kanal İstanbul yatırımcı

Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "çılgın projesi" olarak bilinen Kanal İstanbul projesi için yabancı yatırımcılar sıraya girdi.

Borsa İstanbul yatırımcılarını incitmeye devam ediyor! Vatandaşlar ne diyor? 

Borsa İstanbul yatırımcılarını incitmeye devam ediyor. Peki söz konusu bu duruma vatandaşlar ne diyor? 

Dikkat! Borsa İstanbul’dan yatırımcıyı çok yakından ilgilendiren yeni karar!

Borsa İstanbul, yatırımcıyı birebir ilgilendiren çok önemli bir karar alındığını duyurdu. Peki Borsa İstanbul tarafından alınan ve duyurulan bu kararla yeni dönemde nasıl bir uygulama olacak ve yatırımcı bundan nasıl etkilenecek? İşte detaylar…

Yabancı yatırımcıların gözünde İstanbul cazibesini kaybediyor!

İstanbul, yabancı yatırımcıların gözünde cazibesini kaybediyor. PwC'nin yayınladığı rapora göre, İstanbul, yatırımcı tercihinde 30 kentlik listede 29. Sıraya geriledi. İşte nedenleri!

Kanal İstanbul yatırımcıları neden tehdit ediliyor?

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine yatırım yapacak firmalara ödemelerin yapılmayacağını dile getirmişti. AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz konuyla ilgili değerlendirmede bulu

Kanal İstanbul, Çin medyasının ve yatırımcısının gündemi oldu!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Çince olarak paylaştığı “Kanal İstanbul” videosu, Çin medyasında geniş yer buldu. Dev proje Çinli yatırımcıların dikkatini çekti...

Melek Melis Taşkanal, Vakıf GYO Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı oldu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yatırımcı İlişkileri Bölüme'ne Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı olarak Melek Melis Taşkanal atandı.

Yabancı yatırımcılar Kanal İstanbul ve 3 Katlı İstanbul Tüneli'ne talip!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yabancı yatırımcılardan kendilerine Kanal İstanbul'a ilgili tekliflerin geldiğini, bunun dışında Boğazın altından geçecek 3 katlı tüp geçide şimdiden girmek isteyenlerin olduğunu ve bu konuda görüşmelere başladığını açıkladı...

Kanal İstanbul ihalesine yatırımcılardan çok fazla ilgi var!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul ihalesine, yurt içindeki ve dışındaki yatırımcılardan çok fazla ilgi var, inşallah ihaleye çıktığımızda da aynı ilgiyi gösterirler." diye açıklama yaptı.

Kanal İstanbul için yabancı yatırımcılar sıraya girdi!

Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "çılgın projesi" olarak bilinen Kanal İstanbul projesi için yabancı yatırımcılar sıraya girdi.

Arap yatırımcı Kanal İstanbul çevresinde arsa bakıyor!

Kanal İstanbul projesini bekleyenelerin kazanacağını ifade eden Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Arap yatırımcıların çılgın proje çevresinde arsa baktığını belirtti. 

İstanbul'da gayrimenkul yatırımcısının tercih ettiği 6 bölge!

Son zamanlarda oldukça popüler olan gayrimenkul sektörü İstanbul'da canlılığını hiç yitirmiyor. İşte İstanbul'da gayrimenkul yatırımcısının tercih ettiği 6 bölge...

Yabancı yatırımcıdan Mayıs'ta 151 milyon dolarlık alım!

Borsa İstanbul verilerinden derlediği bilgilere göre, yabancı yatırımcılar Mayıs ayında 151 milyon dolarlık net alım gerçekleştirdi.

Himmet Karadağ, inşaat projelerini yatırımcılarla buluşturacak!

Türk Sermaye Piyasaları yeni bir yatırım aracıyla buluştu: Gayrimenkul sertifikaları. Borsa İstanbul Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Himmet Karadağ Körfez’e kadar geniş bir coğrafyada yer alan ‘inşaat projelerini’ yatırımcılarla buluşturmak istediklerini dile getirdi.

Kanal İstanbul yatırımcı Haberi

Kanal İstanbul yatırımcı


Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "çılgın projesi" olan Kanal İstanbul için yabancı yatırımcılar projeye dâhil olmak için sıraya girdi. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, TBMM Asya Parlamenterler Asamblesi Başkanı Asuman Erdoğan, Pakistan, Afganistan ve İranlı işadamlarından oluşan sekiz kişilik heyeti meclisteki makamında kabul ederek, heyetin Kanal İstanbul'a yönelik talepleri konusunda görüş alışverişi yaptı.

Asuman Erdoğan, yatırımcılara "Telefonlarımız 24 saat açık, ilgili kurumlarımız her türlü kolaylığı sağlamaya hazır. Emin olabilirsiniz, size sıfır bürokrasi sözü veriyoruz" dedi.

Heyet, Kanal İstanbul başta olmak üzere İstanbul'daki üçüncü havalimanın işletilmesi ve önümüzdeki dönem gerçekleşmesi planlanan birçok büyük projede yer almak istediklerini belirtti.

YATIRIMCILARA SIFIR BÜROKRASİ

Başkan Erdoğan'ın yeni sistem ile birlikte yabancı yatırımcılara verdiği ekonomik güvence mesajı, yatırımcıların önünü açarak önümüzdeki aylarda ekonomiyi yeniden canlandıracak.TBMM Asya Parlamenterler Asamblesi...