12 / 05 / 2024

Kançul İnşaat adresi

Kançul İnşaat adresi

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi, Maksut Refik Dönmezler Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Yenibosna'da açıldı.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Topraktan çıkan altın; kilosu 2 bin TL'den satılıyor

Samsun'da salep hasadı başladı. Hasadına başlanan salebin kurusunun kilosu 2 bin liraya satılıyor. İşte topraktan çıkan altın olarak adlandırılan salep hasadı hakkında detaylar...

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

Altın 3 gün sonra bu rakamı görecek! Tahminleri tek tek çıkan altının efendisi İslam Memiş rakam verdi! Hemen bakın

Tahminleri tek tek çıkan altının efendisi İslam Memiş Ağustos ayının sonuna kadar gram altını 1.012 lira ile 1.050 lira aralığında takip etmeye devam edeceğini söyleyerek, 1 Eylül itibariyle yükselmeye başlayacağını dile getirdi.

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı...

Konut fiyatlarındaki artış neden durdurulamıyor?

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Keleş, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konut fiyatlarına değinen Keleş, uygun fiyatlı konuta erişiminin imkânsız hale gelmesini tartıştıklarını belirtti...

Kan Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kan Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin sermaye bedeli  ile Hamza Kan, Hüseyin Kan ve Yahya Kan tarafından kuruldu.

Pasifik İnşaat'tan İstanbul'a yeni proje!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle ön plana çıkan Pasifik İnşaat, Next Level markasını İstanbul'a taşıyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yeni projeyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Adıyaman Gömükan Sulama inşaatı mecliste!

Adıyaman Gömükan Sulama inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Kançul İnşaat adresi Haberi

Kançul İnşaat adresi

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi, Maksut Refik Dönmezler Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de  Yenibosna'da açıldı.


Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi adres: Yenibosna, Merkez Mahallesi, Değirmenbahçe Caddesi, İstwest Blok...