02 / 05 / 2024

kandıra hayvan barınağı

kandıra hayvan barınağı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve de hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Kandıra’ya 170 dönümlük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bakımları için bakım merkezi ve doğal yaşam alanı oluşturuyor. 170 dönüm alan üzerinde gerçekleşen çalışma ile yaralı ve bakıma muhtaç hayvanlar bu merkezde rehabilite edilecek.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!

​​​​​​​Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 10 yıl kadar erteleten binanın yıkımına başlandı.

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına devam ediyor.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kandıra'da 2 bin 150 kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan İmar Barışı düzenlemesinde başvurular yıl sonunda sona eriyor. Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde imar barışına 2 bin 150 kişinin başvuru yaptığı açıklandı.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra yeni belediye binasında hummalı çalışma!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra yeni belediye binasının inşaatına son sürat devam ediyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun zemin katını tamamladı.

Kocaeli Kandıra'daki 54 kaçak yapı yıkılıyor!

Kocaeli Kandıra'da bulunan 2018'de yapılan ve imar barışından faydalanamayan 54 kaçak yapı yıkılıyor.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni hizmet binası kazandırıyor.

kandıra hayvan barınağı Haberi

kandıra hayvan barınağı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor. Tesiste ilgili bakanlığın yasakladığı cinsteki ve insana zarar vermeye yatkın agresif köpekler kontrol altında tutulurken, bunun dışındaki hayvanlar merkezde kısırlaştırılıyor, hasta ve yaralıysa sağlığına kavuşturuluyor. 10 yapıdan ve serbest dolaşım alanlarından oluşan tesis, 27 Eylül Cumartesi günü saat 14.30’da yapılacak tanıtım programıyla hizmete girecek.




VATANDAŞLAR KÖPEKLERİ SAHİPLENİYOR


Tesiste hayvanlar rehabilitasyonun yanında sahiplenme şansına da kavuşuyor. Günde 10 civarında köpek vatandaşlar tarafından sahipleniliyor. Genelde yavrulardan seçilen sahiplenmeler bakım sözleşmesi kapsamında sağlanıyor. Köpekleri sahiplenen vatandaşlara, aldıkları köpeklerin aşıları ömür boyu ücretsiz olarak yapılıyor.




170 DÖNÜM ALAN ÜZERİNE KURULU


Tam donanımlı olarak hizmet veren bakım merkezi Kandıra’da Cezaevi’ne yakın bir bölgede 170...