11 / 06 / 2024

Kandıra Sucuali atıksu

Kandıra Sucuali atıksu

İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra Sucuali Grubu Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Hattı İnşaatı yapımına ilişkin ihale açtı.

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

Kocaeli Seyrek Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesinin Karadeniz kıyısındaki turizm merkezlerinden biri olan Seyrek bölgesinin atıksularını arıtmak için yaptığı arıtma tesisinin inşaatını tamamlayarak işletmeye aldı.

Kandıra’nın 14 mahallesine arıtma tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesine bağlı 14 mahalleyi kanalizasyon şebekesine kavuşturmak için 25 km uzunluğunda altyapı ile atıksuları arıtmak için de modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Kandıra Belediyesi hizmet binasının temeli yıl içinde atılacak!

Kandıra Belediye Meclisi’nin nisan ayı oturumda konuşan Başkan Köken, belediye hizmet binası için çalışmaları hızlandırdıklarını ifade ederek, 2016 yılı içerisinde belediye hizmet binasının temelini atacaklarını söyledi

Kandıra- İzmit Yolu'nun temeli atılıyor!

Kocaeli Ticaret Odası'ndaki toplantısında inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu "Çok yakın zaman da Kandıra- İzmit yolunun temellerini de atacağız" dedi.

Kandıra’da arıtma tesisi yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesinin turizm merkezleri olan Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturmak için 3 adet modüler arıtma tesisi projesi yapacak.

Kandıra Sucuali’ye İSU’dan atıksu yatırımı!

İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra Sucuali Grubu Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Hattı İnşaatı yapımına ilişkin ihale açtı.

Kandıra'da 42 mahallede fosseptik yapılıyor!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (ISU) Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesine bağlı 42 mahallede kanalizasyon atıksularını toplamak için fosseptik inşa ediyor.

Kandıra'da 42 mahalleye fosseptik inşa ediliyor!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesine bağlı 42 mahallede kanalizasyon atık sularını toplamak için çeşitli büyüklüklerde fosseptik inşa ediyor.

Kandıra sular altında kaldı!

Kandıra’da dün geceden bu yana etkili olan şiddetli yağış nedeniyle tedbir amaçlı Arıklar Barajı'nın kapakları açıldı. Barajdan bırakılan su sebebiyle Kandıra - Sakarya arasındaki dere yataklarındaki su seviyesinde yükselmeye başladı.

Kandıra sahilleri üç kat değerlenecek!

Kandıra sahilleri üç kat değerlenecek. Kocaeli Kandıra'nın sahil bölgeleri Kefken, Kerpe, Cebeci ve Bağtrganlı'nın 1/5000'lik imar planları onaylandıktan sonra bölgede arsalar 3 katı değer kazanacak.

MASKİ Atıksu Arıtma Tesisleri'nin proje alanında inceleme yaptı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes’te yaptıracağı Atıksu Arıtma Tesislerine ait kredilerin İller Bankası’nca onaylanmasından sonra, proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Kandıra Sucuali atıksu Haberi

Kandıra Sucuali atıksu

İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra Sucuali Grubu Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Hattı İnşaatı yapımına ilişkin ihale açtı. Toplam 23.795 metre kanalizasyon hattı ile bir adet İSU tip 1000 atıksu arıtma tesisi inşaatını içeren ihale, 25 Aralık Cuma günü saat 11.00’de yapılacak. İşin, yer tesliminden itibaren 365 takvim günü içinde tamamlanması isteniyor.


Özgür...