06 / 05 / 2024

Kandıraya komek mi yapılacak

Kandıraya komek mi yapılacak

Çarşı Mahallesi’nde bin 660 metrekare alan üzerin yapılacak Kandıra’ya KOMEK ve Bilgi Evi pek çok özelliğe sahip olacak. Bina iki kat olarak inşa edilecek. Toplam 1260 metre kullanım alanı olacak bina Kandıra halkına hizmet verecek.

Kripto paralar değerlenecek mi? İşte Bitcoin beklentileri...

Kripto paraların kullanımında dünyada dördüncü, Avrupa’daysa ilk sıraya yerleşen Türkiye’de, kripto para piyasaları için getirilecek düzenlemelerle ilgili çalışmalar devam ediyor. Peki bu düzenlemeler belli oldu mu?Kripto paralar değerlenecek mi? İşte Bitcoin beklentileri...

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kandıra'ya yeni Kent Ormanı!

Kandıra’nın geçmiş yıllarda vahşi depolama tekniği ile oluşturulan çöplük, Büyükşehir Belediyesi tarafından “Kent Ormanı” haline getiriliyor.

Kandıra KO-MEK ve Bilgievi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da KOMEK ve Bilgievi binası inşa ediyor. Bin 260 metrekare kullanım alanına sahip olacak yapı KO-MEK kursları ve Bilgievi bir arada olacak.

Kandıra’ya KOMEK ve Bilgi Evi yapılıyor!

Çarşı Mahallesi’nde bin 660 metrekare alan üzerin yapılacak Kandıra’ya KOMEK ve Bilgi Evi pek çok özelliğe sahip olacak. Bina iki kat olarak inşa edilecek. Toplam 1260 metre kullanım alanı olacak bina Kandıra halkına hizmet verecek.

Kat malikinin eşi yönetici olabilir mi?

Ana gayrimenkulünüzde kat malikleri olarak, yönetime kat maliki olmayan; buna karşılık kat malikinin eşi olan bir kimseyi atamak istediğinizi farz edelim. Peki, kat malikinin eşi yönetici olabilir mi?

Kat maliki olmayan denetçi olabilir mi?

Kat Mülkiyeti Kanununa göre, apartman ya da site yöneticisi, dışarıdan olabiliyor. Peki kat maliki olmayan denetçi olabilir mi? Denetçinin yerine getirmek ile yükümlü olduğu görevler nelerdir?

Kiracı istediği zaman çıkabilir mi?

Kiracı kiralananı boşaltmak istediği takdirde evi boşaltabilir mi? Kiracı istediği zaman çıkabilir mi? İşte kiracının hakları ve kontrat bitmeden evi boşaltma hususu ile ilgili merak edilenler...

Kiracı istihkak davası açabilir mi?

Taşınır veya taşınmaz bir mal üzerinde mülkiyet veya diğer bir ayni hak iddiasında bulunmayı konu alan dava istihkak davası olarak karşımıza çıkıyor. Buna göre, kiracı istihkak davası açabilir mi?

Oturma hakkı devredilebilir mi?

Türk Medeni Kanunu kapsamında 832. maddesinde tanımlanan oturma hakkı, bir gayrimenkulün oturma hakkının bir başkasına verilmesi ile söz konusu oluyor. Peki oturma hakkı devredilebilir mi?

Yatırım için ev mi dükkan mı?

Birikiminizi gayrimenkule yapmaya karar verdiniz. Peki ya konut mu ticari ünite mi daha karlı? İşte gayrimenkul yatırımcılarının bu soruya verdikleri yanıt...Kararı siz verin...

Kandıra Namazgah Barajı bu yıl içerisinde tamamlanacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde yapımı süren Namazgah Barajı'nda incelemelerde bulundu. Bakan Ergün, Kandıra Namazgah Barajı'ndan önümüzdeki yıl içme suyu verileceğini belirtti...

Ev sahibi kiracıyı icraya verebilir mi?

Ev sahibi kiracıyı icraya verebilir mi? Kiracı icra takibi nasıl yapılır? Gibi sorularınızın yanıtı ve ev sahibi, kiracı ve icra takibi ile ilgili diğer detaylar haberimizde...

Kandıraya komek mi yapılacak Haberi

Kandıraya komek mi yapılacak


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’ya da bir KOMEK ve Bilgi Evi yapıyor. Çarşı Mahallesi’nde bin 660 metrekare alan üzerin yapılacak bina pek çok özelliğe sahip olacak. Bina iki kat olarak inşa edilecek. Toplam 1260 metre kullanım alanı olacak bina Kandıra halkına hizmet verecek.


KOMEK ve BİLGİ EVİ BİRARADA


Proje içersinde Bilgi Evi ve KOMEK bir arada olacak. Binanın zemin katında 4 adet sınıf, 1 adet kütüphane, 1 adet seminer odası, 1 adet klüp odası, 1 adet bilgisayar odası ve idari mahaller yer alacak. Birinci katta ise aerobik salonu, aşçılık sınıfı, kuaför, 5 adet sınıf, bilgisayar sınıfı, öğretmenler odası ve idari ofisler bulunacak. Yapı içersine internet, data, akıllı tahta, projeksiyon, kamera sistemi, hırsız alarm sistemi yapılacak.


8 FİRMA TEKLİF VERDİ


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra...