04 / 05 / 2024

Kapadokya Havalimanı yolcuları

Kapadokya Havalimanı yolcuları

Havalimanı Müdürü Mehmet Muslu " Bu yıl arife günüyle birlikte bayram tatilindeki yolcu sayısı, geçen yıla oranla yüzde 116 artışla 4 bin 153'e ulaştı " dedi.

Altınyıldız Classics, İstanbul Havalimanı mağazasını açtı!

BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Habif, "İstanbul Havalimanı'nda açtığımız mağaza, attığımız güçlü bir adım. Burada hem mevcut müşterilerimize hizmet verecek hem de dünyanın dört bir yanından gelen yolcuları Altınyıldız Classics şıklığıyla tanıştırmanın gururunu yaşayacağız" dedi...

İstanbul Havalimanı perakendenin gözdesi oldu!

Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı, sadece yolcuların değil, perakende mağazalarının da gözdesi olmuş durumda. Simit Sarayı'ndan Gucci'ye pek çok yerli ve yabancı marka havalimanına yatırım yapıyor.

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

İstanbul Havalimanı yolcuları hayran bıraktı!

İstanbul Havalimanı 148 seferle ilk gününü tamamlandı. 33 saat gibi çok kısa bir sürede gerçekleşen taşınmanın ardından havalimanını kullanan yerli ve yabancı yolcular memnuniyetlerini dile getirdiler.

İstanbul Havalimanı’nda ilk uçuş heyecanı!

Atatürk Havalimanı'ndan, İstanbul Havalimanı'na 'Büyük Göç' tamamlanıyor. İstanbul Havalimanı ilk yolcularına kapılarını açtı. İstanbul Havalimanı'na taşınmanın ardından yapılacak ilk uçuş için yolcular uçağa alındı.

Vakko İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

Modanın öncüsü Vakko, İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açtı. Vakko, yeni mağazası ile tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefliyor.

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İstanbul Havalimanı'na İETT ve Havaist hatlarıyla ulaşım imkanı!

İstanbul Havalimanı'ndan uçuş yapmak isteyen yolcular, ulaşım için birçok alternatif hat ve güzergahı kullanabilecek. Yarın itibariyle başlayacak seferlere havalimanınından İETT ile "Havaist" hatlarıyla da ulaşım sağlanacak. 

Yeni havalimanı otobüsleri yüzde 50 indirimli!

Yeni İstanbul Havalimanı’na özel araçları ile giden yolcular 2 ay süreyle otoparktan ücretsiz olarak faydalanırken, yeni havalimanı otobüslerini tercih edenler ise yüzde 50 indirimden yararlanacak.

Yeni Havalimanı'nın bagaj sistemi dünyaya örnek olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın bagaj sistemi, Taksim ile Tuzla arası bir mesafeye denk gelen 42 kilometre uzunluğa sahip olacak. Havalimanına erken gelen yolcular, bagajlarını istedikleri anda teslim alma şansına sahip olacaklar. 

İstanbul Yeni Havalimanı’nın ilk yolcuları dünya liderleri!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılış töreni dünya liderlerini İstanbul’da buluşturacak. Toplam 8 bin kişinin katılacağı açılış töreni, terminal binasında gerçekleştirilecek...

Uber, Yeni Havalimanı'nı gözüne kestirdi!

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, Türkiye'de Uber uygulamasının 4 milyona yakın kullanıcı tarafından indirildiğini vurguladı ve "Uber´'i İstanbul Yeni Havalimanı yolcularıyla da buluşturmayı arzu ediyoruz" dedi. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın teknoloji altyapısı Netaş ile hazır!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın uçtan uca teknolojik alt yapısını hazırlayan Netaş sayesinde yolcuların bekleme süreleri azalacak ve 55 bin kişiye eş zamanlı, kesintisiz, hızlı ve güvenli internet sağlanacak...

Kapadokya Havalimanı yolcuları Haberi

Kapadokya Havalimanı yolcuları

Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'nda, bu yıl arife günüyle birlikte bayram tatilindeki yolcu sayısı, geçen yıla oranla yüzde 116 artışla 4 bin 153’e ulaştı.


Havalimanı Müdürü Mehmet Muslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı tatilini Kapadokya bölgesinde geçirmek isteyen çok sayıda kişinin havayolunu tercih etmesi nedeniyle Kapadokya Havalimanı’nda yoğunluk yaşandığını söyledi.


Bu sene, geçen yıl ki Ramazan Bayramı'na oranla yolcu sayısında rekor artış yaşandığını kaydeden Muslu, "Bu yıl arife günüyle birlikte bayram boyunca yolcu sayısı geçen yıla oranla yüzde 116 artışla 4 bin 153 yolcuya ulaştı. Geçen yıl arife günüyle birlikte bayram süresince havalimanında bin 921 yolcu taşınmıştı" diye konuştu.


Bu yıl yaşanan yoğunluğu beklediklerini belirten Muslu, “Havalimanımızda, Nevşehir-İstanbul arasında Türk Hava Yolları'nın günde 3 seferi, Pegasus Havayolları'nın ise haftada 4 gün karşılıklı seferi var....