07 / 07 / 2024

kapadokyanın gizli cennetleri

kapadokyanın gizli cennetleri

Yer üstünde olduğu kadar yer altında da çok sayıda kültürel zenginlik barındıran Kapadokya bölgesinde yapılan araştırmalar sonucunda 250 adet yer altı şehrinin varlığı tespit edildi.

Miras hakkını alamayanlara gizli fırsat! Miras alamayan kardeş... 

Günümüzde pek çok kişinin en çok yaşadığı problemler arasında miras paylaşımı bulunuyor. Peki miras paylaşımı ile ilgili bu detayı biliyor musunuz? İşte tek tek açıklanan o detaylar....

Kentsel dönüşümün başarısı okur yazarlıkta gizli! Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmamalı!

Geçen yıl yaşanan 6 Şubat depremlerinin yıkıcı sonuçları deprem bilincini biraz daha yüksek bir seviyeye taşıdı ve kentsel dönüşümü gündemin ana konusu haline getirdi.

Gizli zam tuzağına düşmeyin! Bakanlık hangi uyarıları yaptı? Hemen bakın!

Ticaret Bakanlığı, gizli fiyat artışı yapan firmaları para cezasına karşı uyardı. Satış fiyatlarını değiştirmeyen bir çok firma adet ve gramajda eksiltme yaparak tüketiciyi aldatıyor.

Ege’nin gizli cennetleri ABD'de manşet oldu! Avrupa'da gidilecek en iyi gezi rotasyonlarından...

ABD merkezli CNN televizyonu, gezi sayfasının kapağına Türkiye’yi taşıyarak, Türkiye'nin Ege kıyıları için “Avrupa’da gidilebilecek en iyi gezi rotasyonlarından birisi” ifadesi kullanıldı. 

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak! Çok gizli bilgi su yüzüne çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler küçük dilini yutacak

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak... Çok gizli bilgi sonunda su yüzüne çıktı... Devlet sırrı gibi saklanıyordu.. O rakamı görenler küçük dilini yutacak!..

Amerika kamu borçlarını ödeyemiyor! Bu Türkiye için bir fırsat olabilir mi?

Dolar sahibi borçlarını ödeyemiyor: Türkiye için gizli bir fırsat ortaya çıkıyor! İşte merak edilen habere dair detaylar..

Xiaomi Mix Fold 3’ün teknik özellikleri saklandığı çok gizli kutudan çıktı!

Xiaomi Mix Fold 3 modelinin teknik özellikleri yakın zamanda açıklandı ve Ağustos ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Altında devlet sırrı gibi saklanan çok gizli ayrıntıyı verdi! Bekleyen çok kazanacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Bu hafta altın fiyatları, rekor üstüne rekor kırarak yükselmeye devam etti. Ancak, dolardaki toparlanma nedeniyle altın değeri yüzde 2 değer kaybetti. İslam Memiş, altındaki bu düşüş sonrasında "Bekleyen kazanacak" diyerek yaz aylarına gönderme yaptı.

Altının efendisi İslam Memiş altın alacaklara çok gizli formülü resmen açıkladı! Acilen bakmayan, sonra pişman olur!

İslam Memiş, altın piyasasında yaptığı doğru tahminlerle tanınan bir isim. Son açıklamalarında, ucuz altın almanın yöntemleri hakkında önemli ipuçları verdi. İslam Memiş'in tavsiyelerine kulak verenler, altın yatırımlarından önemli kazançlar elde edebilirler.

Altın alacaklar dikkat! Bu habere bakmadan yatırım yapmayın! İslam Memiş 5 gizli formülü açıkladı

Altın en sıkıntılı durumlarda bile güvenli liman olduğundan altın ile ilgili bütün gelişmeler vatandaş tarafından yakinen takip ediliyor. Altın dehası  İslam Memiş'ten ikazlar geldi.  Ucuza altın almak isteyenler vatandaşlar dikkat! 

Doğalgaza gizli zam! Meğer uzun zamandır yapılıyormuş! Şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yöntem!

Doğalgaza gizli zam haberi gündeme bomba gibi düştü. Doğalgaz faturalarına yansıtılan gizli zammın uzun süredir yapıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar.

Apple gizli tutuyordu! Bir sızıntı tüm detaylarını ortaya çıkardı

Bloomberg muhabiri Mark Gurman, Apple'ın yaklaşmakta olan karma gerçeklik kulaklığının nasıl çalışacağını tüm ayrıntılarıyla açıkladı . Bu, Apple'ın Reality Pro olarak  adlandırılabilecek çok gizli projesine şimdiye kadarki en net bakış oldu.

Altını olan kıyamete kendini hazırlasın! İslam Memiş herkesten saklanan çok gizli gerçeği açıkladı! 

Yatırım yapmayı düşünenlerin dikkatini çeken açıklama, altın almayı planlayan vatandaşları fiyatın önümüzdeki günlerde düşebileceği konusunda uyaran İslam Memiş'ten geldi. İşte İslam Memiş'in altın açıklamaları…

kapadokyanın gizli cennetleri Haberi

kapadokyanın gizli cennetleri

Yerli ve yabancı yaklaşık 3 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya'nın yer altı şehirleri, eşsiz güzellikleriyle dünyanın sayılı yerlerinden biri olarak göze çarpıyor. Peribacalan ile birlikte masalsı görüntüsü ile dünyanın en büyüleyici atmosferlerinden birine sahip Kapadokya, gizli cenneti yer altı mağaraları ile büyülemeye devam ediyor. Yer üstünde olduğu kadar yer altında da çok sayıda kültürel zenginlik barındıran Kapadokya bölgesinde yapılan araştırmalar sonucunda 250 adet yer altı şehrinin varlığı tespit edilirken, bu yeraltı şehirlerinden bugün ancak Nevşehir'de 6, Kırşehir'de 2 ve Aksaray ilinde 2 olmak üzere toplam 11 'i turistlerin ziyaretine açık. 



TURİST AKINI 


Yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösterdiği Kapadokya'da turizme açık olan yer altı şehirlerine 2013 yılında 2,5 milyonu aşkın turistin ziyaret etti. Derinkuyu, Kaymaklı, Tatlanıl, Özkonak ve Mazı yer...