14 / 05 / 2024

Kapalıçarşı kaç yıllık

Kapalıçarşı kaç yıllık

SON dönemde esnafın zor günler geçirdiğini belirten oda başkanları umut olarak komisyonda kabul edilen AVM yasasını görüyor. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, son bir yılda kapanan iş yeri sayısının fazlalığına dik

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Okul servisi ücretleri yıllık 100 bin TL'ye dayandı! Veliler servislerden kaçıyor! 

Okullarda servis ücretleri yıllık 100 bin lira seviyelerine çıkarken, bazı veliler birkaç komşu çocuğunun taşındığı ‘komşu turizm’i tercih etmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Pasaport ücretleri tek tek açıklandı: 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Pasaport ücretleri için 50 oranında zam yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, pasaport ücretleri tek tek açıklandı. Peki 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Yıllık enflasyon Nisan 2021'den bu yana en düşük seviyesinde! 

Acı verici derecede yüksek fiyatlara katlanmakla geçen iki yıllık bir zorluk oldu, Çarşamba günü yayınlanan en son Tüketici Fiyat Endeksi'ne göre, yıllık enflasyon Nisan ayında yavaş ama istikrarlı yavaşlamasına devam etti.

Belediye 20 adet gayrimenkulü yıllık 6500 TL’den kiraya veriyor! 5 Nisan 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Belediye 20 adet gayrimenkulü yıllık 6500 TL’den kiraya vereceğini duyurdu. İhalenin tarihi 5 Nisan 2023 olarak duyuruldu. İşte detaylar…

Maç severler dikkat! Arçelik 75'' Dev Ekran alana 1 Yıllık Digitürk Taraftar Paketi Hediye! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik maç severleri sevindirecek bir kampanyaya imza attı. Kampanyaya göre Arçelik 75'' Dev Ekran alana 1 Yıllık Digitürk Taraftar Paketi Hediye! Peki kampanyanın içeriği neler? 

İhracatta tüm zamanların rekoru mobilya sektöründen geldi! Sektör, en yüksek yıllık rakama ulaştı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) sevindiren verileri açıkladı. 2022 yılında Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı, yüzde 20,8'lik artış göstererek 8,44 milyar dolara ulaştı. Böylece sektör, çıkarak tüm zamanların en yüksek yıllık rakamına ulaşmış oldu.

Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta! Şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyeli! 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yüzde 100 elektrikli ve yüzde 100 göz alıcı Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta. Peugeot e-2008 duvar tipi şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyesiyle alıcılara sunuluyor. Peki Peugeot e-2008 Aralık fiyatları kaç lira? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?

Pasaport konusuna dair vatandaşlar, pek çok soru sormaktadır. Onlardan bazılarının içinde “10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?” soruları yer almaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

Denizli'deki 800 yıllık tarihi çarşı restore ediliyor!

Denizli'de 800 yıllık geçmişe sahip olan Kaleiçi Çarşısı, turizme kazandırılmak amacıyla aslına uygun olarak restore edilecek. 

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

800 yıllık Kaleiçi Çarşısı yeniden canlandırılacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 800 yıllık Kaleiçi Çarşısı'nın yeniden canlandırılarak ekonomiye ve turizme daha fazla katkı sağlaması için düzenleme projesine başlandı. 

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Kapalıçarşı kaç yıllık Haberi

Kapalıçarşı kaç yıllık

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, son bir yılda kapanan işyeri sayısının fazlalığına dikkat çekti. 'AVM Yasasını beklediklerini belirten. Geriter," Ocak ayı içinde Meclis'te görüşülecek. Yasanın çıkması temennisindeyiz" dedi. 


KAPALIÇARŞI 600 YILDIR AYAKTA 


Tasarının, 2015'te yürürlüktee olacağı tahmin ettiklerini belirten TESK Başkanı Bendevi Palandöken de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Bir AVM ya da gross market 7-8 yıl dayanmıyor. "Ama Kapalı Çarşı en büyük AVM'den daha canlı ve 600 yıldır ayakta. AVM'ler yüzünde aile ziyareti yapmayı unuttuğumuz bir kültür oluştu. Sosyal açıdan esnafın uzun zamandır uğradığı haksızlık biraz giderilmiş...