03 / 05 / 2024

Kapalıçarşı kuyumcu dükkanları

Kapalıçarşı kuyumcu dükkanları

1998 yılında Kapalıçarşı'da bulunan dükkanların değeri kilolarca altınla ölçülüyormuş. En büyük dükkanın 60 metrekare olduğu Çarşı'da işyerleri 100 kilo külçe altınla (220 milyar lira) satılıyormuş.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? 18 Nisan Perşembe son dakika altın fiyatları.

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

1933'te Kapalıçarşı tamir tartışması! Bu Belediyenin görevi mi, yoksa dükkan sahiplerinin mi?

1933 yılında şehir meclisindeki münakaşalardan biri de Kapalıçarşı tamir tartışması olmuş. Kapalıçarşı'nın tamir edilmesi, Belediyenin işi mi yoksa dükkan sahiplerini mi? 

Ünlü ekonomist açıkladı: Dolardaki bankalar arası artış, Kapalıçarşı fiyatları ile makası azalttı!

Ünlü ekonomist Barış Soydan dün doların bankalar arasında 10 kuruş artmasıyla Kapalıçarşı ile arasındaki makasın daraldığını açıkladı. Peki dolar bugün bankalarda ve Kapalıçarşı'da ne kadar oldu?

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 77 TL oldu! Yatırımcılar dikkat! 4 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Kapalıçarşı'da gram altın bugün 2 bin 77 lira oldu. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 4 Ocak 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları: 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Vatandaşlar Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül 2023 Pazartesi altın bilezik fiyatları. 

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı'da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz almak isteyenler güncel döviz kurlarını merak ediyor. Dövizciye gitmeden önce binlerce kişi Kapalıçarşı'daki döviz kurlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki euro/TL bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Kapalıçarşı kuyumcu dükkanları Haberi

Kapalıçarşı kuyumcu dükkanları



Kapalıçarşı'da hava parası 25 kilo altın


Günde 200 bin kişinin gezdiği Kapalıçarşı'da dükkan fiyatları ''altın'' oldu. En büyük dükkanın 60 metrekare olduğu Çarşı'da işyerleri 100 kilo külçe altınla (Yaklaşık 220 milyar lira) satılıyor. Aylık kirası 5 bin dolara ulaşan dükkanlar için ayrıca 25 kilo külçe altın (Yaklaşık 25 milyar lira) hava parası vermek gerekiyor.


Altın piyasasının kalbi kabul edilen, her gün milyarlarca liralık altın ve dövizin el değiştirdiği Kapalıçarşı'da dükkan sahibi olmak hiç de kolay değil. Nostaljik mekanları, antikacıları ve tonlarca altının takıya dönüştüğü atölyeleriyle bir çekim merkezi olan çarşıda, dükkanların da değeri kilolarca altınla ölçülüyor. Kapalıçarşı'da bir dükkan satın...