05 / 05 / 2024

kapanan kurumlar tekrar açılabilir mi

kapanan kurumlar tekrar açılabilir mi

İKTİDAR Partisi, FETÖ ile mücadele sürecinde hata sonucu kapatılan kurumlar ile yanlışlıkla kara listeye alınan kişilerle ilgili sorunu aşmaya çalışıyor.

Yanlışlıkla kapatılan kurumlar tekrar açılacak mı?

İKTİDAR Partisi, FETÖ ile mücadele sürecinde hata sonucu kapatılan kurumlar ile yanlışlıkla kara listeye alınan kişilerle ilgili sorunu aşmaya çalışıyor.

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Ataşehir'de kampüs açacak!

İstanbul'da 7 farklı noktada anaokulundan fen lisesine 12 okuluyla binlerce öğrenciye eğitim veren Eyüboğlu Eğitim Kurumları, yeni eğitim yılına dev bir kampüsle girecek.

Kilis L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları'nın inşaatı bu yıl bitecek!

Kilis’te, L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumlarının inşaatının bu yıl tamamlanması bekleniyor. İnfaz kurumlarının hizmet binasının geçen yıl Ağustos ayında temeli atılarak inşaatında başlanmıştı

Kentsel dönüşümde kurumların alacağı kararlar!

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sorduğu soruya yanıt olarak Kentsel dönüşümde kurumların alacağı kararlar konusuna değindi..

Isparta Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar başladı!

Isparta'da 6 milyon metrekare alanda yapımı devam eden, Bakanlıkla yapılan sözleşme gereği inşaatına ara verilen Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar başladı. Tuğrul Öğrüce: "Okul, İsparta ekonomisine de büyük katkı sağlayacak" dedi.

Kurumlar Vergisi beyanında gayrimenkul ve iştirak kazancı istisnası!

Nisan ayının başlamasıyla Kurumlar Vergisi beyannamelerini verme süreci de başlamış oldu. İşte Nisan’ın 27’nci günü akşamına kadar verilmesi gereken bu beyannamelerde dikkat edilmesi gereken ve daha az vergi ödemek için başvurulacak yollar..

TMMOB: Kamu kurumlarının kiralamaları kaynak israfı!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, kiralık binalarda hizmet veren kamu kurumlarını araştırdı. TMMOB Şehir Plancıları Odası kiralamaların kaynak israfı olduğunu belirtti..

Çevre temizlik vergisinden muaf olan kurumlar!

Belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, iş yeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar çevre temizlik vergisine tabi tutuluyor. Ancak bazı kurumlar muaf tutuluyor. İşte evre temizlik vergisinden muaf olan kurumlar...

Emlak Konut GYO Kurumlar Vergisi Beyannamesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 01.01.2014 - 31.12.2014 hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi Beyannamesi'ni Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Hangi kurumlar istimlak yapabilir?

Özel mülkiyete ait bir gayrimenkulü Devlet/Kamu mülkiyeti haline getirilmesi işlemine istimlak deniyor. Peki,hangi kurumlar istimlak yapabilir? İşte, istimlak yapabilecek kurumlar!

Kapanan belediyelerden intikal eden borçlar 1 yıl ertelendi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kapanan belediyelerden ilçe ve büyükşehir belediyelerine intikal eden borçların bir yıl ertelendiğini söyledi.

Çukurova'da resmi kurumlar nereye yapılacak?

Çukurova Belediyesi Temizlik şantiyesinin yerinin değiştirilmesi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde ikinci kez gündeme geldikten sonra kabul edildi. Peki Çukurova'da resmi kurumlar nereye yapılacak?

Artsam Eğitim Kurumları Kastamonu'nun en büyük lisesini açacak!

Artsam Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Psikolog Gamze Eser, Türkiye'ye butik kolej anlayışını kazandıran isim. İlk butik kolej olan Artsam Kolejini kuran genç yatırımcı hedef büyütüyor.

kapanan kurumlar tekrar açılabilir mi Haberi

kapanan kurumlar tekrar açılabilir mi

İKTİDAR Partisi, FETÖ ile mücadele sürecinde hata sonucu kapatılan kurumlar ile yanlışlıkla kara listeye alınan kişilerle ilgili sorunu aşmaya çalışıyor.


Bu konuda bakan ve AK Parti milletvekillerine çok sayıda şikayet ulaştığı öğrenildi. Başbakan Binali Yıldırım’ın, “Bank Asya’da 100 lira hesabı olana bile işlem yapılıyor. Adam yıllar önce kredi kullanmış, küsuratını almamış” bilgisini veren bir bakana, “Önceliğimiz bilgi ve belge olacak. O da yetmez vicdanınızın sesini dinleyin” dediği belirtildi. Edinilen bilgiye göre, son Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, partinin yetkili kurullarının toplantısında, OHAL mağdurları konusu gündeme geldi. FETÖ suçlamasıyla haklarında işlem yapılan kurumu ve kişiler arasında, bu yapıyla ilişkisi olmayanların ayıklanması gerektiği dile getirildi. Toplantılarda, isim benzerlikleri nedeniyle kapatılan bazı dernek, vakıf ve okulların son Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yeniden açılacağı...