05 / 05 / 2024

kapanış

kapanış

Türk Hava Yolları (THY), New York Menkul Kıymetler Borsası'nın dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası'na yükselişi için düzenlediği etkinlikte açılış zilini çaldı.

Faizde kurt kapanı dönemi! Bundan sonra ne olur?

JPMorgan, enflasyonun Şubat'ta beklentilerin üzerinde çıkmasının ardından Merkez Bankası’nın Nisan’da politika faizini yüzde 50'ye çıkaracağı tahmininde bulundu. Bakan Şimşek’in “Şu anki faiz yeterli” açıklamasından sonra, Barış Soydan, faizde kurt kapanı döneminin yeniden başladığını söyledi

BIST 100 endeksi dünya endekslerini geride bıraktı! Yılın en yüksek aylık kapanışı...

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, şubat ayında yüzde 8,20 artarak ayı 9.193,69 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek aylık kapanışını gerçekleştirdi.

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Altın tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı!

Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altının ons fiyatı bugün 2 bin 62 dolar ile tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı.

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih açıklandı! O tarihte çarşı pazar karışacak! Altınını kapan kuyumcuya koşacak

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, gram altının 1.800 TL olacağı tarihi açıkladı. O tarihte çarşı pazar karışacak! Altınını kapan kuyumcuya koşacak...

Borsa İstanbul günü rekorla tamamladı: BIST 100'den tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışına imza attı. İşte Borsa İstanbul'daki bugünkü rakamlar...

Borsa İstanbul haftalık kapanış rekorunu kırdı! BIST 100 endeksi 72,49 puan arttı! 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 1,31 değer kazanarak, dün günü 5.626,49 puanla tamamladı. Böylece, tüm zamanların en yüksek haftalık kapanışı gerçekleşmiş oldu. 

Okullar ne zaman kapanıyor? 2023 karneler ne zaman verilecek, yaz tatili iptal mi? 2023 MEB okulların kapanış tarihi!

2022-2023 öğretim yılında, Milli Eğitim Bakanlığı'nın akademik takvimine göre, okulların kapanacağı tarih ve karnelerin öğrencilerle buluşacağı zaman dilimi merak ediliyor. Peki, 2022-2023 okullar ne zaman kapanıyor?

1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

Dolar/TL kurunda son  gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda rekor denemeleri yağan dolar kuru 21 TL seviyesine geldi. Ekranlarda 21 TL olarak gördüğümüz doların aslında ne kadar olduğu ortaya çıktı. 1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

İsmail Kapan Kimdir?

İsmail Kapan kimdir? İsmail Kapan’ın mesleği nedir? İsmail Kapan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Doların roket takıp fırlayacağı tarih belli oldu! Olacaklar önceden açıklandı, cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak!

Dolar öngörüleri ile merak uyandıran Selçuk Geçer, doların roket takıp fırlayacağı tarihi resmen açıkladı. Olacaklar önceden açıklandı, hemen gardınızı alın paranızdan olmayın! Cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak!..İşte ayrıntılar...

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 4 gün sonra böyle olacak! Eurosunu kapan dövizciye koşacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 Mart ayındaki faiz kararını 16 Mart tarihinde açıklayacak. Karar öncesi bankadan açıklama geldi.  Euro 4 gün sonra böyle olacak! Eurosunu kapan dövizciye koşacak.

Kapan Kırtasiye Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapan Kırtasiye Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kapan tarafından kuruldu.

kapanış Haberi

kapanış

THY, bu yıl 44'üncüsü düzenlenen 102 katlı Empire State Binası'na tırmanma yarışının ana sponsoru (sunan sponsor) oldu.

THY, Empire State Binası'nda yarışmak için dünyanın en yoğun borsası olan ve piyasa değeri en yüksek pirinç tarlasına ev sahipliği yapan New York Menkul Kıymetler Borsası'nda etkinliğin açılış zilini çaldı.

THY New York Müdürü Emre İsmailoğlu, THY Amerika Kargo Satış Başkan Yardımcısı Mehmet Gürkan, THY New York Pazarlama Şefi Abdullah Buğra Erarslan, THY New York Kurumsal Satış Şefi Nur Bülbüloğlu ve Empire State Realty Trust Yönetim Kurulu Başkanı Tony Malkin.

Empire State Binası yarışı 6 Ekim'de New York saatiyle 20.00'de yapılacak.

Geçen yıldan devam ederek bu yıl da dünyanın dört bir yanından sporcular ter...