08 / 05 / 2024

kapbula organik ve ekolojik ürünler

kapbula organik ve ekolojik ürünler

Bebek ve çocuklara yönelik organik ve ekolojik ürünler üreten Kapbula Organik Şeyler, ihracat atağına kalktı. Danimarka ve Avustralya'ya ihracat yapan şirket Hollanda, Norveç ve Almanya'ya ihracat için de gün sayıyor...

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vacip Kahveci tarafından kuruldu.

ÇAYKUR'dan son dakika müjdesi: Yaş çay bedeli ve organik çay desteği hesaplara yattı! Yarın hemen alabilirsiniz!

ÇAYKUR, Temmuz 2023'te yaş çay ile mayıs ayı organik yaş çay destekleme bedeli olarak üreticilere verilen ödemeyi açıkladı. İşte ayrıntılar...

Narenciyede kalıntı sorunu kalmayacak! Üreticilere 8 bin sinek tuzağı dağıtıldı!

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, biyoteknik ve biyolojik mücadele ve İyi Tarım Uygulamalarının organik ve kalıntısız üretimin temeli olduğunu belirterek, “Bütün zararlılarla hemen ilaçla mücadele etmemeliyiz” ifadesini kullandı.

Macrostyle, evinize lezzet getiriyor! Macrocenter 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Macrocenter, satışını yaptığı yüzlerce organik ve doğal ürünle, sağlıklı yaşamak isteyenlerin uğrak yeri. Doğal ürünler arayanların, sağlıklı yaşamak isteyenlerin aradığı ürünleri bulabileceği Macrocenter’da yeni katalog yayınlandı. İşte Macrocenter 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi kuruldu!

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Home İda Turizm Organik Tarım Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Home İda Turizm Organik Tarım Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Sarıyer’de   3 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile İzzet  Rozanes tarafından kuruldu.

Rönesans Holding'ten uluslararası arenada güçlü projeler!

Rönesans Holding uluslararası arenada iş yaptığı ülke sayısını artırmanın yanı sıra, Avrupa'da organik ve inorganik büyümeye odaklanmış durumda.

Ecorganics Organik Gübre Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecorganics Organik Gübre Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile A. Benjamin Azriel tarafından kuruldu.

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Jamıl ve Pıerre Robert  Roger Romaın ortaklığında kuruldu. 

Emin Grup organik tarımda büyüyecek!  

Emin Grup, organik tarıma yatırım yapıyor. Emin Grup yetkilileri, "Biz arazileri toplayıp buna kira verme yoluna gidiyoruz. Konya bölgesinde çok büyük meyve ve domates ekimi olmaya başladı. Bu yatırımlarla ilgili elbirliği sistemi yapıyoruz." şeklinde konuştu..

EBRD'den organik tarıma destek!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, İzmir'de organik kuru meyve üretimi yapan bir firmaya kredi desteğinde bulundu.

Limak 2017'de dolar bazında yüzde 20 büyüyecek!

Türkiye’nin en büyüklerinden biri olan Limak Holding'in radarında 2017’de de özelleştirme ve devlet ihalelerinin yanı sıra organik ve inorganik büyüme fırsatları da var. Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, 2017’de de dolar bazında yüzde 20 büyüme hedefleri olduğunu söyledi.

kapbula organik ve ekolojik ürünler Haberi

kapbula organik ve ekolojik ürünler



Bebek ve çocuklara yönelik organik ve ekolojik ürünler üreten Kapbula Organik Şeyler, ihracat atağına kalktı. Danimarka ve Avustralya'ya ihracat yapan şirket Hollanda, Norveç ve Almanya'ya ihracat için de gün sayıyor... 


KAPBULA Organik Şeylerin başarı öyküsü Türkiye'de pek çok örnekte olduğu gibi küçük bir atölyede başlıyor. Ancak diğerlerinden farklı olarak butik üretim özelliğini halen koruyor. Henüz çok genç bir firma olmasına rağmen Türkiye'nin en gözde semtlerinde mağazalar açmayı başarıyor. Markalaşma konusunda izlediği stratejiyle kendi alanında tanınan bir marka haline geliyor. İşte bu başarının arkasında genç bir kadın girişimci Tuba Tuna Yalcuva var. 


Kapbula'nın sahibi Tuba Tuna Yalcuva, "Organik ürünler hep dikkatimi çekiyordu. Ancak 2005'te oğlum dünyaya gelince bu alanla daha fazla ilgilendim. Çocuğuma giydirmek istediğim kalitede ürünler bulmakta güçlük çekiyordum. Hele de...