16 / 05 / 2024

Kapı Acil Çözüm Kapısı

Kapı Acil Çözüm Kapısı

Öncü uygulamalarıyla sektörünün lider markası olan Kale Çelik Kapı, sektörde bir ilki daha müşterilerinin hizmetine sunuyor

Yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular: Kapış kapış gidiyor!

Son günlerde gündemden düşmeyen yüksek ev fiyatları dünyanın her bölgesinde sorun olurken, insanlar da yüksek fiyatlar için farklı bazı alternatiflere yöneldi Bakın ABD'de yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular...

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Kiracılar acil çözüm bekliyor: 'Kiraya yılda 5 kez zam uygulandı, nefes alamıyoruz, sokakta mı kalalım?'

Yüksek kira fiyatları, sık sık gündem olmaya devam ediyor. Çözüm platformu Şikayetvar'a kiracılardan gelen şikayetler, kira zamlarının vatandaşları zor duruma düşürdüğünü ortaya koydu. İşte o şikayetler... 

İşte doların ateşini söndürecek çözüm!

Ünlü ekonomist Esfender Korkmaz'dan hükümete acil çağrı geldi. Korkmaz doları tahtından edecek, kur sistemi çözümünü açıkladı.

Acil toplanma yerleri için yeni çözüm!

Acil Toplanma Yeri Yoklama Çözümü yangın, deprem ve benzeri acil durumlarda bina içinde kalanların sayısının ve kimler olduğunun görülebilmesine imkan sunuyor.

Pronet Akıllı Zil çözümü geliştirdi!

Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet’in geliştirdiği “Akıllı Zil” çözümüyle evde yokken bile kapıya kimin geldiği görülebiliyor. Yine uygulama üzerinden dilediği kişiye kapıyı uzaktan açabiliyor.

Gözüm Ahşap dev projelerin tedarikçisi oldu!

EMEKLİ gazeteci Ebubekir Gözüm ile eşi Gülsüm Gözüm’ün kurduğu Gözüm Ahşap; mutfak, kapı, banyo üreticisi Eurodecor’un, Bakırköy İncirli’deki mağazasını devraldıktan sonra dev projelerin tedarikçisi olmayı başardı.

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Zafer Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kartal, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Muhanver Gözüm: inşaatın Mercedes’iyiz!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, Milliyet Emlak'ın sorularını yanıtladı. İşte sorulan sorular ve yanıtları...

Doka, 'endüstriyel kalıp' çözümü ile inşaat maliyetlerini düşürecek!

Doka Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay, inşaat sektöründe küçük ya da büyük tüm projeler için 'endüstriyel kalıp' çözümü sunduklarını, şirketlerin maliyetlerini kısmalarına yardımcı olduklarını söyledi.

360 Kurtköy projesi metrekare hesabına yeni bir çözüm getirdi!

360 Kurtköy projesi, net-brüt metrekare hesabına yeni bir çözüm getirdi. Buna göre konut satışları net metrekare üzerinden yapılacak. Brüt metrekareye ise otopark ve sosyal alanlar dahil edilmeyecek

Kalekim kış inşaatlarına Wintertech ile çözüm sunuyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Enzen Çözüm ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Enzen Çözüm ve Danışmanlık Limited Şirketi, Rahul Chorarıa Müdürler Kurulu Başkanlığı'nda 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de İstanbul İl'i Şişli İlçe'sinde, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu.

Kapı Acil Çözüm Kapısı Haberi

Kapı Acil Çözüm Kapısı


Kale’nin güvenlik teknolojisinde sahip olduğu 60 yıllık birikimle, müşteri talepleri doğrultusunda tasarladığı “Acil Çözüm Kapısı”, hırsız tarafından kapısı zarar görmüş olup kapılarını değiştirmek isteyenler için hızlı, pratik ve güvenli bir çözüm sunuyor.  


“Acil Çözüm Kapısı”, zarar gören kapının yerine sipariş edilen yeni kapı hazır olana kadar, Kale Çelik Kapı’nın üst düzey kalite standartlarında geçici bir güvenlik çözümü getiriyor.   Standart kapı üretme süresini beklemeye gerek olmadan, birkaç saat içinde takılabilecek olan “Acil Çözüm Kapısı”, Kale Çelik Kapı Bayileri ve Kale Güvenlik Merkezlerini arayarak sipariş edilebiliyor.  


Kale Çelik Kapı’dan hırsızlık mağduru olanlar için kişiye özel pratik uygulamalar 


Bir terzi gibi, özel ölçüde kapı üreten Kale Çelik Kapı’nın tasarımı “Acil Çözüm Kapısı”, uluslararası güvenlik standartlarından ödün vermeden kullanım kolaylığı sunuyor.  Çift yönlü...