03 / 05 / 2024

Kapı ve Cam Fuarı

Kapı ve Cam Fuarı

Avrasya Bölgesi’nin ise en büyük ihtisas fuarı Avrasya Pencere, Kapı ve Cam 2017 Fuarları 8 Mart Çarşamba günü saat 10.00'da açılıyor.

Malatya Yeşilyurt'ta 2 bin konutun kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde hayata geçirilen afet konutları, kapı ve pencerelerin takılması, çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasından sonra hak sahiplerine verilecek.

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alican Altunsoy tarafından kuruldu.

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 Programı, 13 Kişilik Kapasitesi ve Hijyen 70 Teknolojisi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi ne işe yarıyor?

Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi, bardak ve cam koruma teknolojisi, kurutma fonksiyonu yenilenen süper 50 dakika programı, 13 kişilik kapasitesi ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Peki, Vestel BM 3111 en ucuz fiyatla nereden alınır? İşte detaylar...

Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL? 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi, bardak ve cam yıkama teknolojisi, zaman erteleme opsiyonu ve süper 50 dakika programıyla dikkat çekiyor. Peki Vestel bulaşık makinesinin diğer özellikleri ne? İşte detaylar...

Vestel cam ve cam Rustik buzdolaplarında 1.000 TL indirim fırsatı! Kasım'a özel! 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Vestel cam ve cam rustik buzdolaplarında Kasım ayına özel 1.000 TL indirim fırsatı başladı. Peki Vestel cam ve cam rustik buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Vestel cam ve cam rustik buzdolabı 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Bakanlık 2,16 milyar lirayı hangi dev şirkete verdi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ağustos ayında bin 261 yatırım teşvik belgesi dağıttı. Ağustos ayında en yüksek tutarlı teşvik belgesi ise 2,16 milyar Türk Lirası’yla Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ için düzenlendi.

Audi RS7 Sportback fiyatları kaç TL? İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yenilikçi teknoloji ve sezgisel dinamiklerle buluşan Audi RS7 Sportback,dört kapı ve beş koltuk seçeneği ile bütün gözleri üzerine çekiyor. Peki, Audi RS7 fiyatları ne kadar? İşte 31 Temmuz 2022 güncel Audi RS7 fiyat listesi...

Arçelik’ten 1.000 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi…

Buzdolabı ya da küçük ev aletlerinde yenilik isteyenler için Arçelik kampanyası kaçırılmayacak bir fırsat. Herhangi küçük ev aleti ve cam kapılı buzdolabı alımında geçerli kampanyaya özel buzdolaplarının Mart 2022 fiyat listesi…

Pasif ev modeli ile harcanan enerji 5 yılda geri kazanılacak!

Son zamanlarda yalıtım, kapı ve pencere sistemi nedeniyle enerji tasarrufu sağlayan pasif ev modeli, iklimle mücadele konusunda ön plana çıkıyor.

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Güzel  tarafından kuruldu.

Tmrt İnşaat Ve Cam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmrt İnşaat Ve Cam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Tamer Tuğlu tarafından kuruldu.

Met Kapı Ve Mutfak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Kapı Ve Mutfak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Bıçaklar tarafından kuruldu.

Kapı ve Cam Fuarı Haberi

Kapı ve Cam Fuarı

REED TÜYAP FUARCILIK bünyesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan dünyanın ikinci, Avrasya Bölgesi’nin ise en büyük ihtisas fuarı Avrasya Pencere, Kapı ve Cam 2017 Fuarları; katılımcılarını, özellikle Rusya, Balkanlar ve Kuzey Afrika’dan üst düzey karar vericiler, yeni alım heyetleri ve potansiyel yatırımcılar ile aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor.

Fuar 8 Mart Çarşamba saat 10.00’da ziyarete...