19 / 05 / 2024

Kar Beton filosu

Kar Beton filosu

Yeni yatırımlarına devam eden Kar Beton, filosunu 30 adet Ford Trucks 4142M mikser ile genişletti.

Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım o belediyeden geldi! Yüzde 40 daha ucuza satılacak!

Son zamanlarda beton fiyatlarındaki fahiş artış sektörün gündemine bomba gibi düştü. Özellikle deprem bölgelerinde fırsatçılar fiyatları olduğundan fazla yükseltmişti. Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım ise o belediyeden geldi. Yüzde 40 daha ucuza satılacak...

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi!

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 ve 13.24’te merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olan 7,6 büyüklüğündeki depremlerle ilgili konuşan Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi olduğunu söyledi.

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Rahmi Bozyel ve Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat'tan tekzip!

2 Ekim tarihinde www.emlakkulisi.com'un anasayfasında yayınlanan "KOM Yapı iflas etti" haberinde kurumumuzdan kaynaklanan bir karışıklık nedeniyle Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat Taahhüt San.ve Tic. A.Ş.'nin logosu ve bilgileri kullanılmıştır. Düzeltir, özür dileriz. 

Geçirimli beton, sel baskınlarını önler!

ERMCO ve THBB Başkanı Işık, Geçirimli Beton'un yüzey akış sularının yer altına sızmasına olanak sağladığını, yer altı su seviyesinin korunmasına yardımcı olduğunu, su taşkınları riskini azalttığını aynı zamanda yüzey kirleticilerinin toprağa karışmasını ve erozyonu engellediğini belirtti.

Kar Grup, İSO 2. 500 sıralamasında 277’nci sırada!

Kar Grup, dev yatırımlarının karşılığını almaya başladı. KİBSAŞ Karadeniz İnşaat ve Beton San. ve Tic. A.Ş. olarak, 2018 yılında sergilediği başarılı büyüme performansıyla “İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu- 2018” sıralamasında 277’inci sırada yer aldı...

Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi hizmete açıldı!

Kar Group, 2019 yılı yatırımları çerçevesinde Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme çalışmalarını bitirerek hizmete sundu. Son yatırımıyla birlikte şirket toplam 2 bin 910 metreküp/saat kapasiteye ulaşarak tesislerinin sayısı da 12'ye yükseltmiş oldu.

Kar Group'tan 10 milyon TL'lik yenileme yatırımı!

Kar Group, 2019 yılı için planladığı yatırımları hayata geçiriyor. Bu kapsamda yapılan 10 milyon TL'lik yatırımla Karbeton Sancaktepe Hazır Beton Tesisi hem teknolojik olarak yenilendi hem de daha çevreci bir yapıya kavuştu.

Akkuyu NGS'de 3 yeni beton tesisi kurulacak!

Akkuyu NGS'de mobilizasyon ve iş kalemleri için gerekli olacak beton malzemesinin karşılanması için 3 yeni beton tesisinin kurulması planlanıyor.

Kar Beton, filosunu 30 adet Ford Trucks ile genişletti!

Yeni yatırımlarına devam eden Kar Beton, filosunu 30 adet Ford Trucks 4142M mikser ile genişletti.

Asbest beton yasak mı? 

Asbest, ısıya, aşınmaya ve kimyasal maddelere karşı oldukça dayanıklı kanserojen bir maddedir. İnşaat sektöründe de sıkça rastlanıyor. Peki Asbest beton yasak mı?  Asbest betonun zararları nelerdir? diyorsanız işte yanıtı...

Şanlıurfa Haliliye'de yollara beton parke döşeniyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Merkez ve kırsalda çalışmalar yapan belediye Karşıyaka Mahallesinde de kilitli beton parke döşeme çalışmaları yürütüyor.

Kar Beton filosu Haberi

Kar Beton filosu

Yatırımlarını sürdüren Kar Beton, filosunu 30 adet Ford Trucks 4142M mikser ile genişletti. Kar Beton' tarafından yapılan açıklamaya göre, hazır beton ve yapı kimyasalları üreticisi Kar Group bünyesinde faaliyet gösteren şirketin aldığı araçlar için teslim töreni düzenlendi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, gerçekleştirilen törende Ford Trucks tarafından Kar Beton adına firma sahiplerine teşekkür plaketi takdim edildi. Yapılan teslimat törenine Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, Kar Beton Genel Müdürü Haluk Atasoy, Kar Beton Batı Marmara Bölge Müdürü Hüseyin Savur'un yanı sıra Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören, Ford Trucks Türkiye Satış Müdürü Murat Bakış, Ford Trucks Bölge Satış Müdürü Baran Süslü, FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş ile Satış Müdürü Cem Akkaya katılım gösterdi.

Şirket, son araçlarla...